- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
-
Iste bu yuzden kocaya her seyi anlatmamak gerek. Aileyle ilgili mevzular mahrem kalmali.
Ayrica kendin anne olacak caga gelmissin. Icindeki tatmin olmayan sevme sevilme gudulerini evlatlarinla tatmin et anneden bekleme
Iste bu yuzden kocaya her seyi anlatmamak gerek. Aileyle ilgili mevzular mahrem kalmali.
Ayrica kendin anne olacak caga gelmissin. Icindeki tatmin olmayan sevme sevilme gudulerini evlatlarinla tatmin et anneden bekleme
Annenizle aranızda olan kopukluğu anlayamadın
Bir anne evladını niye sevmesinki?
Herkesin sevgi dili farklıdır acaba sevgi diliniz mi uyuşmuyor?
tabi sizi kıran inciten olayları bilmediğimden yorum yapmak zor arkadaşım
kaç yaşına gelirsen gel ailene olan ihtiyacın annenden beklediğin ilgi azalmayacak aksine katlanacak. Belki ailen değişecek belkide değişmeyecek ve sen bu duruma katlanarak yaşamaya alışacaksın. Ben ailemden 8 saat uzakta bi yerde yaşıyorum. 5 yıl oldu evleneli toplasan bu süre zarfında annemin beni araması bir elin parmaklarını geçmez inan. küserim kendimce bende aramıycam diye en fazla 2 hafta dayanabildim yine aradım. O 2 hafta hiçmi merak etmedi anlamıyorum yemin ederim. ben küsüyorum benkırılıyorum yine ben barışıyorum anlayacağın. Üzme kendini o yüzden. İnan bu dünyada bu kalabalık içinde kendini yalnız ve sevgisiz hisseden bi tek sen değilsin. Sadece çok takmamaya çalış. Öpüyorum seni
kaç yaşına gelirsen gel ailene olan ihtiyacın annenden beklediğin ilgi azalmayacak aksine katlanacak. Belki ailen değişecek belkide değişmeyecek ve sen bu duruma katlanarak yaşamaya alışacaksın. Ben ailemden 8 saat uzakta bi yerde yaşıyorum. 5 yıl oldu evleneli toplasan bu süre zarfında annemin beni araması bir elin parmaklarını geçmez inan. küserim kendimce bende aramıycam diye en fazla 2 hafta dayanabildim yine aradım. O 2 hafta hiçmi merak etmedi anlamıyorum yemin ederim. ben küsüyorum benkırılıyorum yine ben barışıyorum anlayacağın. Üzme kendini o yüzden. İnan bu dünyada bu kalabalık içinde kendini yalnız ve sevgisiz hisseden bi tek sen değilsin. Sadece çok takmamaya çalış. Öpüyorum seni
Annenle neler yaşadın ki? Anne bu, evladını canından çok sever.. Belki yaşanan kırgınlıkların, yanlış anlaşılmaların üstüne; tam belli edemiyodur sevgisini.. Belki de doğuştan biraz geri çekinen bi insandır yani çok sevse bile çok belli etmiyordur.. Bu günlerde küslüğü kırgıınlığı at bi kenara, annenle barış, konuş, elini öp, öp yanaklarından...
Eşin konusunda da, benzerini ben de yakın arkadaşımla yaşadım, başka bi konuda; en yakınlarının, destek vermesi gerekenlerin tek olumsuz lafı insanı bitiriyor.. Hadi dersini alırsın, arkadaşına bazı olayları anlatmassın amma, eş ayrı tabi.. Benim arkadaşım özür bile dilememişti, adam pişman olmuş, üzülme, unutmaya çalış o lafları..
Geçmişe takılma, üzme kendini.. Çünkü; geçmişi düşündükçe, üzüldükçe, hiç birşey değişmiyor.. hiç birşey... Kırgınlıklarını düşünmekten insan, şimdiyi de doya doya yaşayamıyor, şu anını da mahvediyor.. O yüzden, unut geçmişi..
Buarada istersen aile terapistine falan gidin eşinle.. Yada kendi başına falan da psikoloğa falan git.. İnsan anlattıkça rahatlıyor..
Herşey dileğince olsun, üzülme, şükret haline ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O an annemın yuzundekı ıfadeyı gordumZamanla her şey unutulur geçer be canım. Birine bir şey olsa ilk koşacak yine birbirinizsiniz. Çantanı alıp çıkıp gitmek yerine keşke sakince oturup anlatabilseydin öyle gönül koysaydın bu durumda kardeşin haklı gibi olmuş çünkü. Maalesef kardeş kardeşe kıskançlık yapabiliyor
Ne olursa olsun annedir elbet atsan atılmaz satsan satılmaz
Zamanla her şey unutulur geçer be canım. Birine bir şey olsa ilk koşacak yine birbirinizsiniz. Çantanı alıp çıkıp gitmek yerine keşke sakince oturup anlatabilseydin öyle gönül koysaydın bu durumda kardeşin haklı gibi olmuş çünkü. Maalesef kardeş kardeşe kıskançlık yapabiliyor
Ne olursa olsun annedir elbet atsan atılmaz satsan satılmaz
annelik farklı bir duygu..
bir anne ayırım yapamaz ..belki annen uzun zamandır depresyondadır...
ben doğum yaptım annem 8 saatlik yoldan geldi 1 günkaldı gitti hemen kaçarcasına. Ben çıkamadım hastaneden 1 hafta daha kalmak zorunda kaldım bebeğim sarılıktı.sezeryan olmuştum benim anneme bebeğiminde bana ihtiyacı vardı ama annem maalesef yoktu yanımda. Gece hastanenin soğuk koridorunda bebeğimi emzirmek için beklerken dalmışım bi teyze üstümü örterken bu çocukda perişan oldu kimsesi yok sanırım yazık dediğinde içimden ağladım ve bunu canım çıksa bile unutmayacağım. anneme bunu anlatmadım hiç 9 ay oldu. sevgisizlikse dibine kadar yaşıyorum
Nedense bu depresyn moduna hep bende gırıyorannelik farklı bir duygu..
Karsı taraf bunu gun gelıcek unutucak yaslandıklarında vs.
az bır saglık sorunu oldugundao dakıka gıtme yanlarına dovmekten beter edıyırlar ınsanı . Dusuk yaptıgmda annem gozumuz aydın demıstı belkı herseyı unutur sılerım ama hafızmadan sılınmeyeck tek sey bu olur
nedır bu kın anlamıyorum
annelik farklı bir duygu..
allah akıl fikir versin düşman gibi tövbe tövbe
Aslına bakarsan sorun sevmemesı degıl ama sevmedıgını bu kadar bellı etmesıbabam da yaşadık 3 kardeş aynı şeyi,başkalarına değer verir..annem öyle değildi rahmetli bize karşı merhametliydi:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?