- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
-
benim annemde şevkatli sevgi dolu değildir..
küçükken ben gider sarılır öperdim hiçbişeyin farkında değildim..sonra baktımki annem bana hiç sarılmıyor..dokunmuyor bile..umrunda değilmişim..ağlasam yanımda olmaz.dayak yesem birilerinden yine destek olmaz..böyle yapayalnız bi çocukluğum geçti.
şimdi 24 yaşındayım halen daha çok koyuyor insana bu sevgisizlik..evlensem çok daha duygusal olurum sanırım..
Yaniii yalnız değilsiniz...
evet canım aynen boyle demıs o ara dedıgım gıbı psıkolojım cok kotuyduAnnen mi demiş eşine hayalinde başka birisi var diyekızma ama cidden nasıl insanmış kardeşin. daha 17sinde bunları nasıl yapabilir. eşini çok doldurmuşlar canım kim bilir neler düşünüyordur bilmez ki onların fesatlığı olduğunu. ister istemez aklına yer etmiştir
münkün olduğunca uzaklaş onlardan sonunda sen zararlı çıkarsın yoksa
anne anneliğini bilmeli damadına öyle şey söylenir mi ya
Bazen cok doldugumu hıssedıyorum ama genellıkle ya tadımız kacmasın diye anlatmıyorum ya da anlatacak ınsan bulamadıgım ıcın .
Ne zaman konusacak olsam hep bırseyler eksık kalacakmıs anlatayamacakmısım gıbı ve kımse dınleyemeyecekmıs gıbı hıssedıyorum bunun tek sorumlusu cevremdekı herkez
Herkeze cok kırgınım
anneme babama kardesıme eşime
yıllardır annem tarafından sevılmemenın ıcımdekı buruklukla mucadele ettım , bır anne evladını sevmezmı benımkı sevmıyor yıne bır bayram oncesı ıftar vakıtlerı yıne sebebsız kırgınlıklar yıne br tarafım hep yannız
Herkez soyledıklerımı soyleyeceklerımı ıstedıklerı gıbı anlamaya devam edıyor ve artık olasılıkar harıcı merhabalar harıcı kımseyle konusmuyorum konusmak ıstemıyorum
Kucuk bır kız gıbıyım
bayram gelır seyran gelır ıcmdekı yannızlık artıyor
Anne sevgısıznın yası olmaz her vakıt her zman annenın elını saclarında ıstersın , benım annem neden boyle pekı neden bu kadar bencıl ?
boyle zamnalarda yannızlıgımı daha cok hıssedıyorum kımseye gıdıp ıcımı dokemıyorum sureklı ıcımde kırıp parcaladıklarım psıkolojımı harap edıyor
bır yandan kımseye guvenmemeyı ogrendım bu sayede ne olursa olsun yanındayım dıyenlerın bır yere kadar elınden tutup sonra tekmeyı basıp kendı basının caresıne bakman gerektıgını
bayram gelıyor ve annem yıne benımle dargın
esımın sozlerı agrıma gıdıyor her zman benım yanımda oldugnu soyleyen adamın kucucuk bır hatamda aılen senı b yuzden ıstemıyor haklılar sozune parcalanıyorum adeta
sonradan gelen ozrunse bır kıymetı yok artıkgozumde yerıne gore muameleyı nabza gore serbetı verıyorum bu saatten sonra
Canım benim de babam aynı senin annen... Sevgi görmediğim gibi hep zarar gördüm ondan. Hem maddi hem manevi hem psikolojik olarak. Hamileyim, onun beni arayıp sorcağı yerde bana küsmüş niye onu aramamışım bir haftadır.. Arkamdan sayıyor da sayıyormuş. Nankör de oldum iki yüzlü de. Halbuki saygımdan ve korkumdan tek cevap vermedim ona bugüne kadar. Bu dünyadaki sınavımız bu öyle düşün. Eşin konusuna gelince haklısın. Onunla konuş hassas olduğunu anlat ve bu konuda senin üstüne gelmemesini söyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım aynen boyle demıs o ara dedıgım gıbı psıkolojım cok kotuydu
kımseyle konusmuyordum dısarı cıkmıyordum bıraz gorumcemde kalmıstım esımd eo ara annemlere gıtmıs ve boyle konusmuslar
resımd eo ara sureklı baska bırmı var varsa soyle ayrılalım demıstıcok gucume gıtmıstı
bu aksmada bıraz tartıstık nasıl olsa sevgılın var ayrılırız yenısını bulmana gerek yok dedı cok gucume gıttı benım
konusmuyoruz zaten aılemle
Canım benim de babam aynı senin annen... Sevgi görmediğim gibi hep zarar gördüm ondan. Hem maddi hem manevi hem psikolojik olarak. Hamileyim, onun beni arayıp sorcağı yerde bana küsmüş niye onu aramamışım bir haftadır.. Arkamdan sayıyor da sayıyormuş. Nankör de oldum iki yüzlü de. Halbuki saygımdan ve korkumdan tek cevap vermedim ona bugüne kadar. Bu dünyadaki sınavımız bu öyle düşün. Eşin konusuna gelince haklısın. Onunla konuş hassas olduğunu anlat ve bu konuda senin üstüne gelmemesini söyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eşinin aklına baya girmişler be canım ya. al karşına otur konuş. öyle üzülerek kırılarak olmaz. her şeyi anlat. konuşarak çözülmeyecek hiç bir şey yok. daha da inanmazsa kendisi bilir. annenle kardeşine söyleyecek söz yok unutmasınlar yuva yıkanın ahirette bile yeri yok..
Benden suphe edıyorsa yanında yerım yok aklındada yerım olmasın kalbındede
oo bana kardesımı bıle ornek verdı onun kadar olamıyorsun gıbı laflar etı zmanında ettıgı laflarıda yuttu ama allah buyuk
ama hala onlaın yuzunu gordugu halde nasıl boyle konusur bılmıyorum
sorun baba olayıda ıftırasıda degıl aslında
ama babam bıle benımle konusmuyor artık
ben babamı cok sevıyorum oyle bırsey demem dememdımde
kotude olsa anne cok sevıyor ozluyorum ama bu her ıkısınınde yaptıkları sabrımı tasırdıkardeşinin okulu işi gücü yok mu dersaneye falan gitsin bir iki insan görsün ne bu böyle
eşinde kocaman adam onun ağzına mı bakıyor da seni kıyaslıyor çok ayıp bir şey
anne kardeş değilde düşman gibiler sanki
canım anlıyorum seni her ne kadar kötüde olsa annen canının parçası ama böyle de olmaz ki
hayatına, sana zarar vermişler vermeye de devam edecekler muhakkak
kardeşinin okulu işi gücü yok mu dersaneye falan gitsin bir iki insan görsün ne bu böyle
eşinde kocaman adam onun ağzına mı bakıyor da seni kıyaslıyor çok ayıp bir şey
anne kardeş değilde düşman gibiler sanki
canım anlıyorum seni her ne kadar kötüde olsa annen canının parçası ama böyle de olmaz ki
hayatına, sana zarar vermişler vermeye de devam edecekler muhakkak
seni çok iyi anlıyorum Cnm.insan annedini yanında olsun sevgisini gostersin istiyor.her kadın anne olamıyor.sana tavsiyem eğer çocuğun yoksa asla kendini hazır hissetmeden çocuk düşünme.anne sevgisini evladinla dolduramazsin ikisi çok farklıseni sevmeyen annen bile olsa kimse için uzulmeye degmez.eşinin davranışı çok kirici benim halim senden daha vahim.
cocuk ıcın tedavıye baslamıstım nasılda umudum vardı ıcımde cocouk gıbı sevınmıstım
eve geldım bır heyecanla nasılda anlatıyorum doktor soyle boyle olacak dedı dıye
esım sevındımı bılemıyorum ama
anlatmaya basladıgımda elınde kumanda pekte oralı degıldı
sevınmedın mı dedııgmde ıse yorgunum sadece dedı
evet agzı calısmıs butun gun konusmaya halı yoktu
senden anne olmaz deyısıde tartısmada cabasıydı evet
sımdı sorsan neye hlın umıdın umudun var desen
hıc bırıne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?