Icımı dokmek ıstedım

evet canım aynen boyle demıs o ara dedıgım gıbı psıkolojım cok kotuydu
kımseyle konusmuyordum dısarı cıkmıyordum bıraz gorumcemde kalmıstım esımd eo ara annemlere gıtmıs ve boyle konusmuslar
resımd eo ara sureklı baska bırmı var varsa soyle ayrılalım demıstıcok gucume gıtmıstı
bu aksmada bıraz tartıstık nasıl olsa sevgılın var ayrılırız yenısını bulmana gerek yok dedı cok gucume gıttı benım
konusmuyoruz zaten aılemle

Canım benim de babam aynı senin annen... Sevgi görmediğim gibi hep zarar gördüm ondan. Hem maddi hem manevi hem psikolojik olarak. Hamileyim, onun beni arayıp sorcağı yerde bana küsmüş niye onu aramamışım bir haftadır.. Arkamdan sayıyor da sayıyormuş. Nankör de oldum iki yüzlü de. Halbuki saygımdan ve korkumdan tek cevap vermedim ona bugüne kadar. Bu dünyadaki sınavımız bu öyle düşün. Eşin konusuna gelince haklısın. Onunla konuş hassas olduğunu anlat ve bu konuda senin üstüne gelmemesini söyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bır ınsan sevgısını gostermez onu anlarım cenır falan gercı bır anne babnın evlada cekınmesımı olur dıyor hep mantıgım ama neylersın
dıyorum ıste bana sevgısını gostermıyorlar ama hep bır benı dıslamam ordan hala uzanarak yuvama sarılıyor ellerı

eşinin aklına baya girmişler be canım ya. al karşına otur konuş. öyle üzülerek kırılarak olmaz. her şeyi anlat. konuşarak çözülmeyecek hiç bir şey yok. daha da inanmazsa kendisi bilir. annenle kardeşine söyleyecek söz yok unutmasınlar yuva yıkanın ahirette bile yeri yok..

Benden suphe edıyorsa yanında yerım yok aklındada yerım olmasın kalbındede
oo bana kardesımı bıle ornek verdı onun kadar olamıyorsun gıbı laflar etı zmanında ettıgı laflarıda yuttu ama allah buyuk
ama hala onlaın yuzunu gordugu halde nasıl boyle konusur bılmıyorum
sorun baba olayıda ıftırasıda degıl aslında
ama babam bıle benımle konusmuyor artık
ben babamı cok sevıyorum oyle bırsey demem dememdımde

kardeşinin okulu işi gücü yok mu dersaneye falan gitsin bir iki insan görsün ne bu böyle
eşinde kocaman adam onun ağzına mı bakıyor da seni kıyaslıyor çok ayıp bir şey
anne kardeş değilde düşman gibiler sanki
canım anlıyorum seni her ne kadar kötüde olsa annen canının parçası ama böyle de olmaz ki
hayatına, sana zarar vermişler vermeye de devam edecekler muhakkak

kotude olsa anne cok sevıyor ozluyorum ama bu her ıkısınınde yaptıkları sabrımı tasırdı
kardesımd elısede okuyor onun kı sımarıklı baska bısey degıl
cıkarı olmadan ınsan yuzune bakmaz
gorusmuyorum artık
esımede gelınce yuzlerını bır nebzede olsa gormus oldu fakat o ınsanın durumu kafasını karıstırmıs bellıkı dıcek sozumde yok acıklmamamı yaptım ben kendısı bılır bu gune kadar bırseyımı gormedı sımdıde goremz

seni çok iyi anlıyorum Cnm.insan annedini yanında olsun sevgisini gostersin istiyor.her kadın anne olamıyor.sana tavsiyem eğer çocuğun yoksa asla kendini hazır hissetmeden çocuk düşünme.anne sevgisini evladinla dolduramazsin ikisi çok farklıseni sevmeyen annen bile olsa kimse için uzulmeye degmez.eşinin davranışı çok kirici benim halim senden daha vahim.

cocuk ıcın tedavıye baslamıstım nasılda umudum vardı ıcımde cocouk gıbı sevınmıstım
eve geldım bır heyecanla nasılda anlatıyorum doktor soyle boyle olacak dedı dıye
esım sevındımı bılemıyorum ama
anlatmaya basladıgımda elınde kumanda pekte oralı degıldı
sevınmedın mı dedııgmde ıse yorgunum sadece dedı
evet agzı calısmıs butun gun konusmaya halı yoktu
senden anne olmaz deyısıde tartısmada cabasıydı evet
sımdı sorsan neye hlın umıdın umudun var desen
hıc bırıne yok

Kardeşinin davranışlarını ergenlik çağı bunalımları olarak düşünüyorum.
Kendini hayatın merkezi sanıyor ve herkes tarafından beğenilmek, onaylanmak adına senaryolar hazırlayıp hayal dünyasında yaşıyor olabilir.
Onu anlamaya çalışıp yardımcı olunsaydı bu dönemi daha kısa sürede atlatabilirdi belki. Bu dönemde kendi doğrularını kabul ettirmek adına
her şeyi yapabilir. Hassas bir dönem, kendini kabul ettirebilmek için tepkilere direnç gösterecektir.
Seni rahatsız eden konulara fazla odaklanmasan, konuları farklı yönlere çevirebilme becerisini gösterebilsen ilişkilerindeki tablo değişebilir.
Olaylara gösterilen aynı tepkiler aynı tabloları oluşturur ve kısır döngü yaşanır.
Bakış açını değiştirmeye çalışsan, farklı anlamlar yüklesen yaşadıklarına, beklentilerini gözden geçirsen, olduğu gibi kabul edebilmeyi denesen
iklim değişebilir belki.
Annen neler biriktirdi hayatında acaba? Yaşadıklarından edindiklerini yansıtıyordur. Kendini olması gerektiği gibi bir anne olarak değerlendiren
bir kadın anneliğinin sorgulanmasına izin vermez asla.
Bak canım sen de yaşadıklarını yansıtmaya başladın hayatının başında. İnsanlara, hayata karşı güvenini yitirme korkusu yakıyor içini.
Güvenilecek nice insanlar olduğu halde...
Sürekli savunmada olmak zorunda değilsin. Gerektiğinde tek bir cümle gerçeği anlamak isteyen için yeterlidir. Anlamayacak olana ne desen boş.
Direnişimiz ne denli güçlü olursa, karşı taraf da aynı güç ile direnecektir.

yerinde olsam şu an asla çocuk düşünmem ınan çocuk büyütmek çok zor destek ve yardım edecek birileei gerek.zamana bırak zaman herşeyin ilacı Cnm.rabbim senin için hayirlisni versin uzme kendini

Canim ya esinde seni anlamadan dinlemeden niye boyle davranmis ki.. halbuki annende olsa ne soylerse soylesin esine, esinin gelip sana bunun dogrulugunu sormasi teyit etmesi gerekir.. annenin yalan soyleyeceginden fitleyeceginden de degil ustelik belki annen seni yanlis anlamistir, kardesin yanlis anlatmistir diyerekten sormali sana.. bende esimle ilgili butur bi olay yasadim misal ve ben esime sordum neden boyle soyluyor xxxx diye, o da bana gerekli aciklamayi yapti ve olay benim icin orda kapandi.. sonucta esimin annesi ablasi babasi kim olursa olsun benim nim icin esimden daha guvenilir degil.. esini al karsina otur konus bence bu durumu, anne sevgisine gelirsek bosver canim biliyorum uzaktan bosver demek kolay ama yapacak bisey de yok yani zorlayamazsin ki koca kadini beni de sev diye.. nice annesiz buyuyuyen evlatlar var sen yinede sansli say kendini annen var en azindan.. iyi yonunden bakmaya calis canim degistiremeyecegin seyler icin uzme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…