içimi dökmek istedim

tobefit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
174
164
33
canım o kadar sıkkın ve kendimi kadar kötü hissediyorum ki birilerine anlatmak istedim ve ne yazıkki cevremde paylasabileceğim anlatabileceğim kimse yok.

uzun zamandır facebookta kayıtlı olan eski mahallemden tanıdığım birisi vardı uzaktan hoslanırdım ama söyleyemedim hiç iki ay önce yazdı ilk defa bana nasıl heyecanlandım anlatamam ekrana bakılı kaldım inanamadım alt tarafı bir merhaba yazmıstı oysaki, konusmaya basladığımızda o beni hatırlamıyordu, ben onu defalarca görmüştüm sırf onugörmek için yoluma ters olsa da dükkanlarının önünden geçerdim, o sadece "ya bende eklisin o kadar da ortak arkadasımız var ama ben seni çıkaramadım" diye başladı muhabbet etmeye. Hiç farketmemiş beni demekki dedim, sonra neyse konusmaya basladık en azndan diye sevindim, buluşmak istediğinde sürekli erteledim her gün saatlerce konustuk, konustukça daha fazla bağlandım ama karsısına cıkacak cesareti bulamıyorum kendimde.

eski sevgililerini bildiğimden sanırım beni güzel bulmayacağını düşündüm hep benimle konusmayı bırakır diye korktum, çok basit bişey belki ama kendime güvensizliğim yüzünden onu kaybediyorum, yanına gidecek cesareti bulmam için yardımcı olun nolur

Oy kuzuum kiyamam.bende hep.senin gibi bir kac kisiyle evlilik amacli tanistirildim.hep telefonda konustum once ama bulusamiyordum.arkadaslarim ittire ittire goturuyordu beni.bazilari goruntu olarak benden cok cok iyiydi.bu bana bakmaz diyordum.ama oturup konustuktan sonra onlar beni isteedi ben istemedim.cesaretini topla ve cik karsisina.ilk erkek arkadasimin.karsisina ciktigimda resmen boncuk boncuk terledim.kivanc tatlituga benzetir herkes.oyke pisman olmustumki bu bana bakmaz diye.adam gunlerce pesimde kostu :) ama malesef bizi tanistiran.kiz yuzunden ayrildik.

Tatlım hatırlayamadım diye zarf atmış sana, yok artık o hatırlamadığı insanla saatlerce konuşmaya varan bi durum.. Hoşlanmış o da senden çok belli, erkekler böyle numaralar yapmayı sever

gördü tabiki ama profil fotoğrafım yalnızca omzumdan yukarsı yani kilolu olduğum için tam boy foto asla cekinmem de koymam da

Insanlar görünüşlerdene etkilenir ama karaktere tutulurlar. Icten bir gülümseme, iki çift tatlı söz insanları yıllarca bir arada tutar. Boşuna dert ediyorsun, kendine güven, kendinden ziyade icindekine guven, sevgine.. Onun asamayacagi engel yoktur. Değil mi ki bir yaradilis varsa sevgiye, askadir.. ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok tesekkr ederim yazdıkların için, sonuna cok üzüldüm

içimdeki sevgiye güveniyorum ama ya benle görüşmeyi keserse, en azından sesini duyuyorum ya tamamen giderse

Öncelikle fazla kilonuzdan kendi sağlığınız için mümkün olduğu kadar kurtulmaya çalışacaksınız...

Fakat bir sorun yüzünden ya da isteseniz de kilo veremiyorsanız da siz busunuz ve bu halinizden hoşnut olmamanız onunla beraber olamamanızdan daha kötü...

Zaten genç kızların en büyük hatası fiziklerine güvenmemek...

Kız biriyle tanışırken ya da erkek arkadaşıyla buluşurken hiç olmadığı kadar süsleniyor...

Hiç sürmediği ojeler, hiç kullanmadığı kadar parfüm, her zamankinden daha özenli kıyafetler, normalde birkaç günde bir banyo yaparken her gün duş...

Sonra ne oluyor?

Adam bu harika, bakımlı, mis gibi kokan kıza aşık oluyor?

Sonra...

Kendisi için değil de erkeği etkilemek için kendine çeki düzen veren kız bir gün pes ediyor, alışmamış ne de olsa...

Sonra erkeğin ilgisi azalıyor, netten, oradan buradan başka kızlara kayıyor gözü...

Kadınların evlenince onlarca kilo almaları, kızların zamanla pejmürde dolaşmaları iç motivasyon olmayışından...

Yoksa bir sağlık sorununuz yoksa bakımlı ve zinde bir vücuda sahip olmak hem kolay hem de gerekli...

Sadece bunlara dikkat etmeniz için yazmadım...

Sizin en doğal, en sade halinizi görmeli birlikte olmak istediğiniz insan...

Ağladığınızda rimel akacak, uyandığınızda fönlü saçlar dağılmış, soğan doğrayınca ojeli tırnaklar soyulmuş olacak...

Demem o ki sizin en yalın halinize gelen gelsin, beğenmeyen gitsin...

Soyledikleriniz cok dogru

Ben 160 boy 72 kiloyum ve ne kadar cabalasamda veremiyorum su an diyetisyenimle bir aydir cabaliyoruz ben sadece 200 gr verebildim hormonlarimdan oturu

Bundan once benim sadece bir erkek arkadasim oldu o da surekli asagilardi kilolusun derdi az ye vs bir suru sey beni ben olarak kabul edemedigi icin ayrildim

Bunlar farkinda olmadanda olsa guvenini kiriyo insanin

Simdiyse goze alamiyorum ayni seyi o yaparsa ayni tepkiyi veremem biliyorum.cunku hic gitmesin istiyorum

Cesaretini topla ve görüs , Gorusmemeklede zamanla kaybedeceksin bunu sende biliyosun...

Kendine güven ve bulus , olursa olur olmazsa olmaz..
en azindan yolunu bilirsin ve ona gore hayatina yön verirsin.

Facebookta, omzundan yukarı olan fotoyu gördüğü halde tanıyamadı mı seni? bence ya bir an önce yüz yüze gelmelisin ya da boydan tam bir foto koymalısın facebooka. buna benzer bir durum yaşadım.

Facebookta, omzundan yukarı olan fotoyu gördüğü halde tanıyamadı mı seni? bence ya bir an önce yüz yüze gelmelisin ya da boydan tam bir foto koymalısın facebooka. buna benzer bir durum yaşadım.

Taniyamadim dedi demekki dikkatini hic cekmemisim diye dusundum ozel degilse anlatanilir misin

Cesaretini topla ve görüs , Gorusmemeklede zamanla kaybedeceksin bunu sende biliyosun...

Kendine güven ve bulus , olursa olur olmazsa olmaz..
en azindan yolunu bilirsin ve ona gore hayatina yön verirsin.

Biliyorm ama onla gecen zamani seviyorum onu da kaybederim diye uzattim bu kadar :sly: kendimi kandiriyorum.ve farkndayi buda canimi skiyo bu hafta sonu goruselim.dicem biraz daha toparlarsam

Yahu adam bisey hissetmese neden seni beklesin bak bulusmak istiyo sen reddediyosun. Adam bisey hissetmese isim olmaz der tak engeller. Sakin bir ortamda bulusma ayarla oturun konusun ask kokusu aliyorumm :)

Denemeden bilemezsin ki.
Hem kabul etmeyecekse de sen ona iyice bağlanmadan etmesin ki daha fazla ümitlenme.
Bence en yakın zamanda buluş ve netleşsin herşey.

Klişe olacak ama böyle sürdürmek daha mantıksız bence tatlım ya hep ya hiç diye düşün ve görüş. Kilo durumunu sıkıntı yapma eğer sana karşı bir şeyler hissederse bu umurunda olmaz. Bu durum senin için bir özgüven kaybına neden olmasın.

Kilonuzdan şikayetçiyseniz azimli olmalısınız ve kilo vermelisiniz böylece kendinize özgüveniniz de gelecektir diye düşünüyorum.Bunu kendi başınıza başaramıyorsanız destek alabilirsiniz.O şahısa gelince bence tanımamazlığa gelmiş gibi ki diyelim gerçekten tanımadı o zaman tanıtın kendinizi.Karşısına çıkmaya cesaretim yok diyorsunuz o zaman iletişimi kesin derim ben tek taraflı bağlanmak acıdan başka bir şey değil...

Yahu adam bisey hissetmese neden seni beklesin bak bulusmak istiyo sen reddediyosun. Adam bisey hissetmese isim olmaz der tak engeller. Sakin bir ortamda bulusma ayarla oturun konusun ask kokusu aliyorumm :)

bu kadar konuşabilceğimizi anlaşabilceiğimizi hayal bile edemezdim ben çoktatlı yorumun için tesekkür ediyorum bana aşık olduğu düşüncesi bile güzel

Denemeden bilemezsin ki.
Hem kabul etmeyecekse de sen ona iyice bağlanmadan etmesin ki daha fazla ümitlenme.
Bence en yakın zamanda buluş ve netleşsin herşey.

off çok doğru :18::18: bugün sölemeyi planlıyorum sizin desteğinizle alısturmaya calısyrum kendimi

ya hep güzel de ya hiç olursa kısmı içimi acıtıyo işte inşallah olmaz

diyetisyene gidiyorum yüzyüe konuşmuşluğumuzz olmadı ama aynı mahallede aynı ilkokul ortaokul ve lisede okuduk ayrı sınıflarda tabi o benim bi üst sınıfımdı , tanıyamamış olabilir belki hiç dikkatini çekmedim bilmiyorum ama çok konuştuk yok hatırlamıyorum diyo karşısına çıkcak cesareti arıyorum bulucam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…