içimi dökmek istedimm :((

İstediğini soylesin canim boşver bence mümkün olduğunca uzak dur eltini seviyorsa birak sevsin kendini sevdirecem diye hic uğraşma kiymeti bilinmiyor çünkü ayrica ne kadar iyi olsalar da kendi ailen gibi olmuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vala canım ben bu yaşıma kadar böyle geldim bu yaşımdan sonra değişicek halim yok ben saygısızlık etmiyorum elimden geline yapıyorum insan evlenince kendi ailesinin daha da kıymetini anlıyor zaten

Bence onun yaninda olabildigince rahat ve normal davranmaya calis boylece laf edecegi bir sey kalmaz ama illaki ara bozmak istiyorsa bulur bir seyler o da ayri konu

Sahurda kayinvalide de olmak nedir yahuuu!!valla benmi cok garip yasiyorum sizlermi anlamiorum. Yahu sahur saat 3bucukta o saatte ne işiniz var. Daha 3 aylik evlisin kocanla iki ozel sey paylasmak istersin falan. Kaynanana dicek laf yok zaten ama sende cok yuz verme. Iyi gelin olcam die tepene çıkartma.

kayınpederim yoktu korkarmış bizde kalmıştı yok wala iyi gelin olcam diye hiç uğraşmıyorum

kayınpederim yoktu korkarmış bizde kalmıştı yok wala iyi gelin olcam diye hiç uğraşmıyorum

Bu neymis yahu böle. Kv cok fena bide oglunun yaninda aglayip duygu sömürüsü yapiyo cadı... birak eltini daha çok sevsin. Körler sagirlar birbirini agirlar:)Haftada bir gidin. Yaranmayada calisma bu sefer seni burdan ezmeye calisir. Oldugun gibi ol ve bugun olmazsa yarin mecbur kabul etcek. Bide eşinle evde kaliteli eglenceli hoş vakit gecirmeye calis ki evden cikip annesinin evine bile gitmek istemesin. Hatta gitsek mi dediginde yok evde seninle kalmak istiyorum dedirtecek kadar eve bagla kocani. Bu gecirdigin cicim ayini guzel degerlendir cok guzel bi surectesin kuymetini bil:) ustune duseni yap ezdirme kendini. Hamileyse eltin nolmus yani bi bulasigi yikayamadi mi.evde hizmetlisi mi yapiyo isleri

ayy canım sorma ya eşim anne noluyor dedikçe ağlıyorrr wala bende bıraktım eltimle kvyi ne istiyorlarsa yapsınlar eşimin annesi saygısızlık etmiyorum gerektiği gibi davranıyorum çok şükür eşimde bu aralar evden çıkmak istemiyor zaten eltim hamileliği kullanıp herkez benle ilgilensin istiyor o kadar fena biri ki anlatamam dediğine göre hiçbir şey yapmıyormuş ama eşi yapıyormuş herşeyi

Tamam işte ne guzel olmus bak. Esini mutlu ettikten sonra evden de cikmaz seni de üzmek istemez. Kadin istesin yeter ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…