- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
- Konu Sahibi nickminckyok
-
henüz birbirinizi tam olarak tanımadığınızdan kaynaklanıyor bu sorunlar bence..zamanla herşey düzelir işallah..ama çokta umursama arkadaşım..üstüne düşme..üstüne düştükçe dahada naz yapar..davranışlarını abartır..önüne geçemezsin..
belliki eltinde kayınvalidende henüz kabullenememiş seni...mecbur kabul edecekler..sen kocanla aranı iyi tut..gerisi nasılolsa hallolur..şimdiden anne kavgasına girmeyin..
neden berabersiniz ki sürekli, eviniz ayrı sanırım araya mesafe koyun iyisimi
canım o kadar farklı karakterleriz ki elimden geleni yapmaya çalışıyorum bakalım zaman gösterecek neler olacağınıSende ona yakın durmaya onun dilinden konuşmaya çalış yeni evlisin eşinle ve ailesine alışman zaman alacak baba evinde çok farklı hayatlarımız oluyor ama evlenince mecburen eşimizin hayatını yaşıyoruz
Sana allahtan sabır diliyorum
bende anlamıyorum neden bir aradayız ben bu defa gitmeyelim dediğim de bizi istemiyor diyormuş kayınvaldem
çok kaprisli canım yaa eşimde farkında zaten her şeyinkv nin kaprisleri sizin evliliğinizden önemli değil bırakın desin..hem ev ayrı hemde yeme içmeyi beraber yapıyorsunuz..
hemen bu sorunu çözmelisiniz eşinle, bu sebepten huzursuz olan, ayrılan o kadar çift var ki üzülüyorum
Haklısın canım evliligin ilk yılı çok zor geçer aileyle
eşinle aranız iyi olsa çomak sokarlar dedikodu yaparlar heleki eltiye çok dikkat derim en büyük düşman bende bir sürü var:)
bide eşin söylüyormuş ya sen kendi ailenin yanında davrandığın gibi davranmıyorsun benim aileme diye...bu çok saçma geldi bana..siz daha 3 aylık evlisin onlara tam olarak daha alışmadınki..çekinmen sıkılman çok normal..neye nasıl tepki vereceklerini hangi lafını nasıl anlayacaklarını bilmiyorsunki..tedirginde olabilirsin..hepsi çok normal..zamanla tanıdıkça değişir davranışların..ama birden kırkyıllık gelin gibi sıkı fıkı candan olamazsın heralde...bunu anlamaları lazım..
birde evimiz ayrı diyosunda çokmu yakın oturuyosunuz..sizdemi kalıyolar yada sık sık geliyolarmı anlayamadım...
çok kaprisli canım yaa eşimde farkında zaten her şeyin
eşinin de farkında olması iyi aslında..ama dediğim gibi bir an önce çözüm getirin..
haftada bir gidin mesela işlerimiz yoğun ev işleri var de..
yani sizinde eviniz özeliniz var madem ayrı eve çıkartmasalardı..
Ya benim anlamadığım yeni evlileri niye yalnız bırakmıyorlar yok biz büyüyüz herşeyin en iyisini biz biliriz filan bi bırakın cicim aylarının tadını çıkarsınlar zaten ömründe bir defa olan bişey ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?