- 15 Aralık 2020
- 175
- 258
- 53
- Konu Sahibi Derya 12468
Olsun sonuçta kardeşi de olsa dişi bir canlı kocasından ped istemiş ne münasebetPeki kayınvalidesinin kızı aslında eşinin kardeşi olmuyor mu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun sonuçta kardeşi de olsa dişi bir canlı kocasından ped istemiş ne münasebetPeki kayınvalidesinin kızı aslında eşinin kardeşi olmuyor mu?
Çeviride çevirmen kanaati diye bir şey var bir kere. Beğenmeyen kendi çevirisini yapsınGorümce değil "kaynananın kızı". Sen yanlış anlamışsın.
Tamam kayınçomÇeviride çevirmen kanaati diye bir şey var bir kere. Beğenmeeyn kendi çevirisini yapsın![]()
Eyvahlar olsun BUGÜNLERİ DE Mİ GORECEKTİK BASİMİZA TAS YAGACAKOlsun sonuçta kardeşi de olsa dişi bir canlı kocasından ped istemiş ne münasebet![]()
Kesin konu sahibi depremleri de buna bağlıyordur. Abisinden ped isteyenler oldukça daha çok depremler görürüz ey cemaati MüslüminEyvahlar olsun BUGÜNLERİ DE Mİ GORECEKTİK BASİMİZA TAS YAGACAK
100 sözcük konuşabiliyor, yarım yamalak yazabiliyor henüz çalışma aşamasına gelemediCalisiyor musun?
Veya hobin filan varmi?
Acilen kendi ugras bulup, dusunup kafanda kurmayi birakmalisin.
Boyle hayat mi olur
Bozkurt destanı?Ormandaki kurtlardan öğrenmiş. Konu sahibini anne babası ormanda kaybedince kurtlar tarafından büyütülmüş.
Ben para harcadığı için rahatsız olduğunu düşündüm aslında, bir saf ben miyim ki yaKesin konu sahibi depremleri de buna bağlıyordur. Abisinden ped isteyenler oldukça daha çok depremler görürüz ey cemaati Müslümin![]()
Bak o hiç aklıma gelmedi. Ama o zaman ped diye belirtmezdi sanki. Bence rahatsız olduğu şey ped aldırması.Ben para harcadığı için rahatsız olduğunu düşündüm aslında bir saf ben miyim ki ya![]()
neymiş annem bi kişi bokuna kimse yanmasın diyesiymis
Ilk 3 cumleyi okudum, darlandim100 sözcük konuşabiliyor, yarım yamalak yazabiliyor henüz çalışma aşamasına gelemediKocası görümcesine ped aldı diye rahatsız olan bir türden bahsediyoruz evrimleşmesi zaman alacaktır
İnşallah böyledir diğeri daha vahimBen para harcadığı için rahatsız olduğunu düşündüm aslında bir saf ben miyim ki ya![]()
Ped artık ucuz bir şey değil ve belki de aldırdığı tek şey ne bileyimBak o hiç aklıma gelmedi. Ama o zaman ped diye belirtmezdi sanki. Bence rahatsız olduğu şey ped aldırması.
Siyah poşet yetmez gazete kağıdına sarması da gerekBizim insanımız ped almayı çok önemli bir şey sanıyor. Siyah poşete de koymuştur inş. Koymadıysa vay haline..
Çeviride çevirmen kanaati diye bir şey var bir kere. Beğenmeyen kendi çevirisini yapsın![]()
Ay benim erkek kardeşimle konuştugum şeyleri bilse demek ki dünyadaki bütün doğal afetleri sadece bana bağlar jcjdncnffnKesin konu sahibi depremleri de buna bağlıyordur. Abisinden ped isteyenler oldukça daha çok depremler görürüz ey cemaati Müslümin![]()
Doğru gerçekten çok pahalı bir abimiz yok ki alsınPed artık ucuz bir şey değil ve belki de aldırdığı tek şey ne bileyim![]()
Al işte Zola'yı da isyan ettirdin konu sahibi. Mutlu musun?Bu ne demek yahu?
Ayrıca hiçbir şey anlamadım kime kime nolmuş? Ne diyesiymiş?
Ay Türkçem bozuldu. İmdat.
Yaklaşık 1000 tane cümleyi anlayıp iletişim kurabilen bir şempanze vardı aklıma o geldi. Rahmet istedi hayvancagiz sanırım.100 sözcük konuşabiliyor, yarım yamalak yazabiliyor henüz çalışma aşamasına gelemediKocası görümcesine ped aldı diye rahatsız olan bir türden bahsediyoruz evrimleşmesi zaman alacaktır