Icimi dokmek istiyorum size

Calisiyor musun?
Veya hobin filan varmi?
Acilen kendi ugras bulup, dusunup kafanda kurmayi birakmalisin.
Boyle hayat mi olur
100 sözcük konuşabiliyor, yarım yamalak yazabiliyor henüz çalışma aşamasına gelemedi😂 Kocası görümcesine ped aldı diye rahatsız olan bir türden bahsediyoruz evrimleşmesi zaman alacaktır

Kesin konu sahibi depremleri de buna bağlıyordur. Abisinden ped isteyenler oldukça daha çok depremler görürüz ey cemaati Müslümin😂😂
Ben para harcadığı için rahatsız olduğunu düşündüm aslında, bir saf ben miyim ki ya :olamaz:

Son düzenleme:
100 sözcük konuşabiliyor, yarım yamalak yazabiliyor henüz çalışma aşamasına gelemedi😂 Kocası görümcesine ped aldı diye rahatsız olan bir türden bahsediyoruz evrimleşmesi zaman alacaktır
Ilk 3 cumleyi okudum, darlandim 🤣 gerisi dahada berbat diye dusunemedim

Çeviride çevirmen kanaati diye bir şey var bir kere. Beğenmeyen kendi çevirisini yapsın :KK11:
Kesin konu sahibi depremleri de buna bağlıyordur. Abisinden ped isteyenler oldukça daha çok depremler görürüz ey cemaati Müslümin😂😂
Ay benim erkek kardeşimle konuştugum şeyleri bilse demek ki dünyadaki bütün doğal afetleri sadece bana bağlar jcjdncnffn

Yaklaşık 1000 tane cümleyi anlayıp iletişim kurabilen bir şempanze vardı aklıma o geldi. Rahmet istedi hayvancagiz sanırım.

Back
X