- 3 Haziran 2023
- 1.270
- 5.084
- 78
- 26
- Konu Sahibi Derya 12468
-
Şöyle bir gece yaşanır. Bak da sileyim karikatür yasakHa tamam şimdi oturdu.
Adaşmışız bu gece ona yakacağım mecbur.
Böyle bir ailede 3 ayı doldurmak zordur o yüzden kutlama yapmaları çok mantıklı geldiDiğerlerine şok olmaktan bunu unuttuk. Sahiden, geline niye mevlüt yapılıyor ki? Ne doğuyor, ne ölüyor, öyleyse niye?
Aaa deminki Deke Reis de mi bu üyeydi ya, ben de diyorum bu akşam niye hep böyle komik konular açılıyor, meğer aynı kişiymiş.Konu sahibinin önceki konuları çok daha ikonik.Örneğin: bir konuda kocasıyla yağ yüzünden tartışmışlar gelip buraya yazmış. Kocası ishal olunca da beddualarının tuttuğunu düşünmüş Kocasının ishaline kadar yazmış. Kocası kız kardeşine ped aldı diye rahatsız okuyor, kocasi ishal olunca bedduam tuttu diyor, kocası çocuğunu deke diye sevdiği için rahatsız oluyor. Umarım tüm bu konular trolldür yoksa ruh sağlığı hakkında endişelenmek gerek
Deke reis,ishal reis,yağ reis,Demet Akalın reis=Hepsi aynı üyeAaa deminki Deke Reis de mi bu üyeydi ya, ben de diyorum bu akşam niye hep böyle komik konular açılıyor, meğer aynı kişiymiş.
Merhaba arkadaşlar
İlk evlendigim 3 ay sonrası gelin mevlut u okutmak istedik neyse gününü koyduk annem hafta içi değil hafta sonu olsun dedi yok kabul etmedi kaynanam okutcak ya neymiş annem bi kişi bokuna kimse yanmasın diyesiymis
Ama demedi benim kaynana onu büyüttü kızına kocama anlattı annem kocayla arayı açtı gitmedi hasta olsa bakmam vs diyip durdu
Kocamin evlendigimizde hattından fazla borcu vardı annem gile sadece arabasının borcu var dedi
Diğerlerini demedi surekli mal alıyor vs dükkanda Kart döndürüyor ödemiyor
Düğünde takılan ceyrekler bilezik kolye düğünde takılan bugün ziynet gitti
Birde sigara alıyor dükkana
Kaynanam gil iki senelik evliyim
Hic gelmedi bize
Sorsan beni kötülerler
Kayinvaldemin kızı kocamdan ped istiyor kocam alıyor alma rahatsız oluyorum diyorum. Israrla alıyor bunu annesine diyor abisine diyor Berna konustu diye
Yüz göz oluyorum
Deliliğim akıllili gum vs kalmadı sineye çektim
Tek çocuğum kardeşim yok kaynanam yer yurt bakımından laf ediyor benim yerimi
Kiracı yim annem gil mutayit w ev verdi bitince oraya geçersiniz diye kaynanam gocurtmicez diye laf etmiş duydum
Lohusaligimda koca tarafından kimse gelmedi koca sülalesinden
Ve kaynanam benim ettiğim iyi yada kötü lafını kocama yetiştir.iz tabi iştemwginu sevmediğini dile getirdi bizeoglu istemişti evlenmiş benle
Lohusaligim boyunca tep tartistik ve benim koca ve beni değil hep ailesini dinluyo4
Benim de haberim yok kuru kuru evlenmişim ya. Şansa yaşıyoruz vallahiGelin mevlutu ne ola ki? Kac senelik evliyim hic boyle bir seyden haberim yok. Yarin kayinvalideme resti cekecegim. Bir aile faciasina sebep olacaksiniz
Bizi tabi istemediğini sevmediği dile getirdi diyor. Orhun yazıtlarını baştan çözeceğim bu gazla"iştemwginu"ya kadar anlıyor gibiydim ama oraya ilmim yetmedi. unutulmuş dillerden biri sanırım.
Hmm olabilir. Zaman içinde iştemwigu, iştemegi, istemedigini şeklinde değişerek günümüze gelmiştir. Dil yaşayan bir varlık derlerdi de bu kadar da yaşayan bir varlık olduğunu bilmezdim.Bizi tabi istemediğini sevmediği dile getirdi diyor. Orhun yazıtlarını baştan çözeceğim bu gazla
Derya yeni bir uyanış getirdi. inşallah bu uyanış diğer dillerede vesile olurHmm olabilir. Zaman içinde iştemwigu, iştemegi, istemedigini şeklinde değişerek günümüze gelmiştir. Dil yaşayan bir varlık derlerdi de bu kadar da yaşayan bir varlık olduğunu bilmezdim.
Bütün sırrı bozdunPeki kayınvalidesinin kızı aslında eşinin kardeşi olmuyor mu?
Merhaba arkadaşlar
İlk evlendigim 3 ay sonrası gelin mevlut u okutmak istedik neyse gününü koyduk annem hafta içi değil hafta sonu olsun dedi yok kabul etmedi kaynanam okutcak ya neymiş annem bi kişi bokuna kimse yanmasın diyesiymis
Ama demedi benim kaynana onu büyüttü kızına kocama anlattı annem kocayla arayı açtı gitmedi hasta olsa bakmam vs diyip durdu
Kocamin evlendigimizde hattından fazla borcu vardı annem gile sadece arabasının borcu var dedi
Diğerlerini demedi surekli mal alıyor vs dükkanda Kart döndürüyor ödemiyor
Düğünde takılan ceyrekler bilezik kolye düğünde takılan bugün ziynet gitti
Birde sigara alıyor dükkana
Kaynanam gil iki senelik evliyim
Hic gelmedi bize
Sorsan beni kötülerler
Kayinvaldemin kızı kocamdan ped istiyor kocam alıyor alma rahatsız oluyorum diyorum. Israrla alıyor bunu annesine diyor abisine diyor Berna konustu diye
Yüz göz oluyorum
Deliliğim akıllili gum vs kalmadı sineye çektim
Tek çocuğum kardeşim yok kaynanam yer yurt bakımından laf ediyor benim yerimi
Kiracı yim annem gil mutayit w ev verdi bitince oraya geçersiniz diye kaynanam gocurtmicez diye laf etmiş duydum
Lohusaligimda koca tarafından kimse gelmedi koca sülalesinden
Ve kaynanam benim ettiğim iyi yada kötü lafını kocama yetiştir.iz tabi iştemwginu sevmediğini dile getirdi bizeoglu istemişti evlenmiş benle
Lohusaligim boyunca tep tartistik ve benim koca ve beni değil hep ailesini dinluyo4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?