Bazı şeyleri abartıyorsunuz bence.Poşetleri yerleştirmesinde ne sakınca var?Çok dikkatli bakıyorsa da belkide mutfağınızda eşyalar,uyumu falan hoşuna gitmiştir o yüzden dikkatini çekmiş olamaz mı?Sormadan yatak odama girdi diyorsunuz,siz orda olduğunuz için belkide sorma gereği duymamıştır.Süpürge yapamamış olabilirsiniz,kayınvalideniz niye yapmadın mı dedi?Ama yılbaşı için verdiği karar hoş değil,sizin daha yeni evli olduğunuz,planınızın olabileceğini düşünmeliydi.Ayrıca ,eşinizin annesine hadi git artık demesi tuhaf geldi.Gerçekten takmayın,sorun da yapmayın kendinize boş yere.
Ya sakınca yok ama ben sonra yerleştiririm onları dedim tamam dedikten sonra ben odama gidince yapması tuhaf geldi.
Kayınvalidem biraz sorun eder çok güzel bulduğu bişeyi bulmadım şimdiye kadar.
Birde hep ben şöyle temizlik yapıyorum sende öyle yap, ben bunu yapıyorum sende öyle yaparsın.
HErşeyin en iyisini ben yaparım diye düşünüyor.
Eşim annesine hep öyle davranıyor çünkü kayınvalidem cidden istediğini yaptırmak için uğraşır.
Onlar ana oğul arasındaki diyalog hep öyleler.
Yatak odamın kapısı kapalıydı yani tam oturtmamıştım ama kapalıydı.
Büyük sorun olmayabilir ama rahatsız ediyor insanı
Ya eşyaları yerleştirmesi sorun etmez ama gözleriyle didik didik ediyor.
Dün yatak odamla benle konuşuyor ama sağa sola bakıyor yerlere bakıyor incelemesi hoşuma gitmiyor
Birde ben yatak odası konusunda titizim kimsenin yatak odasına giremem kapıdan konuşurum gerekirse.
Ya girsin odaya benimle konuşsun ama yatağın arkasına geçip bakması rahatsız oluyorum biraz
haklısın aslında herkes rahatsız olur yatak odasının bu kadar göz hapsinde olmasından. sonuçta mahrem bir yer başkalarının görmesini istemediği bir şeyi ortalık yerde unutmuş olabilirsin. hem ne ayıp ya belki o anda çamaşır değiştiriyordun nasıl giriyor ki odana?
Ki vardı da görmesini istemediğim şeyler.
En önemlisi dantel çamaşırım vardı kurutma makinasına atmadım bişey olur diye kalorifere asmıştım valla sergilendi o da
Ya mesela ben çeyizlik alırken yanımda olduğu zaman gözüm dantel çamaşıra takılsa yok oğlum sevmez alma ondan
o renk sevmiyor o tarz çamaşır sevmez dile getirir diyordu bende şaşırdım.
Sordum bende eşime sen sevmiyormuşsun ona göre alayım bende dedim az para değil yani.
Eşimde ne alaka al tabi ben ona hiç öyle birşey söylemedim konusu bile geçmedi demişti
Sadece leopar sevmem dedi diğer türlü herşeyi alabilirsin dedi.
:))
Chek, peki sen bir planınız olduğunu söylemedin mi eşinin ailesine?
Ya eşyaları yerleştirmesi sorun etmez ama gözleriyle didik didik ediyor.
Dün yatak odamla benle konuşuyor ama sağa sola bakıyor yerlere bakıyor incelemesi hoşuma gitmiyor
Birde ben yatak odası konusunda titizim kimsenin yatak odasına giremem kapıdan konuşurum gerekirse.
Ya girsin odaya benimle konuşsun ama yatağın arkasına geçip bakması rahatsız oluyorum biraz
haklısın şekerim ne münasebet yatak odana gircek vs. ya bunda ne var diyenlerede hayret ediyorum yani..k.v. gelsin heryeri süzsün karıştırsın oldu cnm..inan böyle yazanların hiç birisi buna katlanamaz..Yılbaşı konusunda da çok anlayışsızlarmış ama Kocana söyle desin plan yaptık biz diye gelmesinler..hiç te ayıp değil valla..boşver yaa kimse kırılmicak diye ne kendini hırpalıyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?