- Konu Sahibi bellamania
-
Konunuzu yazarken krediyi birlikte odicenizi soylemissiniz bence borcu ödeme kismindasinizKusura bakmayın kızlar kafam darmadağın karışık yazmış olabilirim o yüzden... Öyle bir afalladım ki.. Tam da sınavlara hazırlanıyorum çok etkileniyorum malesef. Evet malesef ki evin tek erkek çocuğu ve tüm masraf ta onun üzerine kalmış durumda. Benim kaldıramadığım tek şeyse bana sürekli biz birbirimize çok bağlıyız ben annemi asla bırakmayacağım tarzı birçok şey söylemesi kaldıki bu tarz konular açılmaz aramızda fakat en ufak bir konuda bu mesajlar veriliyor ve baştan ablamla ortak alacağım dediği evi ben alacağım diyor. Kendi üzerine olmaz çünkü annesi de katkı yapacakmış tabi bu küçük bir miktar esas krediyi sevgilim çekicek. Ben neresindeyim bu planların bunu göremedim malesef te göremiyorum..
Konunuzu yazarken krediyi birlikte odicenizi soylemissiniz bence borcu ödeme kismindasiniz
Kusura bakmayın kızlar kafam darmadağın karışık yazmış olabilirim o yüzden... Öyle bir afalladım ki.. Tam da sınavlara hazırlanıyorum çok etkileniyorum malesef. Evet malesef ki evin tek erkek çocuğu ve tüm masraf ta onun üzerine kalmış durumda. Benim kaldıramadığım tek şeyse bana sürekli biz birbirimize çok bağlıyız ben annemi asla bırakmayacağım tarzı birçok şey söylemesi kaldıki bu tarz konular açılmaz aramızda fakat en ufak bir konuda bu mesajlar veriliyor ve baştan ablamla ortak alacağım dediği evi ben alacağım diyor. Kendi üzerine olmaz çünkü annesi de katkı yapacakmış tabi bu küçük bir miktar esas krediyi sevgilim çekicek. Ben neresindeyim bu planların bunu göremedim malesef te göremiyorum..
Yok ben evlenme kısmındayım... Nasıl evleneceksek artık... Darısı tüm sevenlerin başına...
Bu soruları ona sordun mu hiç, ne düşünüyor
Maddi olanaklar geniş olsa sorun yok, annesidir ne isterse alsın ama bu durum evlenmenize engelse orta bir yol bulmak, bazı şeyleri netleştirmek lazım. Annesine sahip çıkması çok güzel bir şey ama çok zorlanacağız bir hayata başlamak sizi ve ilişkinizi yıpratabilir.
Aslinda erkek arkadasinisi da anlamak gerekir.
Su anda tüm sorumluluk onun omuzlarinda ve bir düzen oturtmak istiyor.
Aslinda buna iyi bir acidan da bakabiliriz, sonucta bencil degil onu büyüten anneye hayirli bir evlat olmak istiyor.
Tabi siz de haklisiniz, o kadar planin icinde ben nerdeyim diyorsunuz fakat, su anda erkek arkadasiniz kendini degil ailesini düsünüyor.
Bence biraz zaman verin ona, bu sürede sizde kpss'ye hazirlanin, madem siz onun planlarinda yoksunuz, sizde kendi planlarinizi yapin.
sevgiliniz çalışıyor mu kpss ye mi hazırlanıyor? şu anda zaten çalışmıyorsa kredi falan alamaz ama atanırsa alabilir evet..daha iş ciddiye binmeden sizi de bu kredinin altına sokucak gibi görünüyor..bile bile lades dermisiniz bilemem ona siz karar vericeksiniz..
ama ileride evlenirseniz ve o kredi çekilirse şöyle bi topik açıcağınızı görür gibiyim "eşim annesinin evinin kredisini ödüyor biz kiradayız ne yapayım" ve ya "kaynanamla aynı evde yaşıyorum yardım edin"...bunlar olabilecek şeyler...hiç bir evin kredisi enn erkenn 5 seneden önce bitmez...erkek olarak tabiki annesinin yanında olucak ezdirmeyecek yardım edecek sizde kendi annenize karşı aynı hisleri beslersiniz ama sıra kayınvalide kayınpedere gelince işin rengi değişiyor..hayatınızı yönlendirmek sizin elinizde..öncelikle sınava odaklanın..güzelce bir yere atanın hayatınızın ne yönde ilerlemesi gerektiğini nasıl istediğinizi o zaman düşünürsünüz..şimdiden bunları düşünüp içinizi karartmayın akışına bırakın bence...
Sormazmıyım.. İşte beni yaralayan da bu ya. Ben kimsenin aklıyla hareket etmem kimse karışamaz modunda bir gelecek kurarken benim bildiğim eş adayına bi danışılır bi karar alınır ama bana sorulmuyor bile çok kafam karışık kalbim kırık motivasyonum düşük çok üzülüyorum... Bundan sonra kendmi tamamen derslerime vericem gelecek sadece hayallerde kaldı...
Amin inşallah ama borçla evlenmek zordur evlencez deyince bile bin birturlu bborç cikiyormus
Herkes kpss ye hazırlanıp teker teker atanıp nişanlanıyor arkadaşlarımın hepsi geleceğini kurarken ben kafamı bile toplayamıyorum zor bir durummuş gerçekten yaşanmadan bilinmiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?