İçimi dökmek istiyorum;(

Bana gore seni seviyo hala ve pisman ama dile getrmek istemiyo bende esimle o yaslarda guven konusu yasadik ama suan Allahima sukur evliyiz sen hicbisey yapma cnm arama yazma seviyosa gelir zaten

Kararsiz kafasina yatmayan şeyler var sindiremedigi kirginliklari denemeye değecek bi ilişki gibi durmuyo

ee söylediğine göre bu oğlancığı 10 yaşından beri mi oyalıyorsun?

yani 10 yaşşşşşş
çocuk yaşıı,
bu çocuk yaştaki sevgiyi bir irdeleyelim istersen (o yaşlarda verilen sözleri,yapılan davranışları, vss)

Bana gore seni seviyo hala ve pisman ama dile getrmek istemiyo bende esimle o yaslarda guven konusu yasadik ama suan Allahima sukur evliyiz sen hicbisey yapma cnm arama yazma seviyosa gelir zaten

O benim onu istemedigim zamanlar yine de aramaktan vazgeçmiyordu birazda benim acı çekmemi istiyor sanırım yani anla artık her zaman kolay elde edemeyeceksin beni duygusunu hissettirmek istiyor :/

En son sevgili olduğumuz zamanlardan bahsediyor söz kısmında 2 ay kadar sevgiliydik o zamanda birbirimizi tanıma faslı olmadığı için lak diye her şey çok ciddiydi :/

En son sevgili olduğumuz zamanlardan bahsediyor söz kısmında 2 ay kadar sevgiliydik o zamanda birbirimizi tanıma faslı olmadığı için lak diye her şey çok ciddiydi :/

hıııı
yani kabul ediyorsun davranışında güvensizlik olduğunu,,

hıııı
yani kabul ediyorsun davranışında güvensizlik olduğunu,,
Yani şöyle bana göre haklı sebeplerdi ayrılığım ama bu sevgiye yazık ettiğimi düşündüm ve evet kabulde ediyorum o yüzden bu kadar uğraşmak istiyorum :/

O benim onu istemedigim zamanlar yine de aramaktan vazgeçmiyordu birazda benim acı çekmemi istiyor sanırım yani anla artık her zaman kolay elde edemeyeceksin beni duygusunu hissettirmek istiyor :/
Hincini aliyo o zaman sende hakediyosun sankii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…