İçimi dökmek istiyorum;(

xilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
161
32
98
Konularımı bilmiyorum hatırlayan var mıdır belki buda dert mi diyeceksiniz ama 19 yaşında şuan bunu düşünmekten hayatıma devam edemiyorum uzun süredir beni seven biriyle sevgiliydim ve daha sonra ilgisizliğinden dolayı ayrılmıştım. Bana birdaha yazmamamı, karşısına cıkmamı istemediğini söylemişti. Pazar günü çook yakın arkadaşımın düğünü vardı. Bizim ortak arkadaşımız, sevgiliyken beraber gelecektik zaten. Ayrıldık diye o düğüne gelmeyecek diye duymuştum ama düğün salonunda beraberdik. Arkadaşlarımız ortak diye aynı masada oturduk ama sıfır muhabbet. Yüzümüze bile bakmıyorduk. Düğünün sonlarına doğru payduşka çaldı ve benim oynamayı bildiğimi biliyordu. Bana baktı gülümsedi ve gelir misin diye sordu bende kıramadım zaten can atıyordum. Sadece 2miz oynadık Ama masaya gelince yine hiiiiç mi hiç konuşmadık sonra akşam eğlenceye gittik alkollü bir ortamda içtikçe acıldık içtikce konuşmaya başladık bana düğüne senin için geldim sen benden ayrıldın benim her günüm berbat geçti ama sana güvenemiyorum hep yolun yarısında bıraktın vsvs konuştu. Sonra telfdan konuşmaya devam ettik saatlerce konuştuk yine bana güvenmediğini ben her istediğimde ona dönmicegini biraz onu anlamamı onu çok yaraladığımı falan söyledi. O geceyle ilgili çok güzel şeyler söylüyor, geçmişimize dair ama bazen de çok olumsuz konuşuyor birdaha olmaz çok yıprattın beni gibisinden. Ama aramayım mı ne istiyorsun dediğimde de yani ara ama bilmiyorum diyor. Ne güzel kafamdan atmıştım şimdi o anları, videoları cıkaramıyorum aklımdan. Benden istedi videoları hayatımda oynadıgım en güzel payduşkaydı evli gibiydik falanda dedi. Gerçekten öyleydik ama birtek bileziklerim ve alyansım eksikti hehe Oooyyyyy Allahım Aramamalı mıyım acaba? Ne istiyor benimde acı çekmemi falan mı bir türlü anlam veremiyorum ya.

Kendinden emin olmayan bir adamla olmaz canım. Yaşın daha küçük, karşına çok daha iyileri çıkacaktır ileride.

Kendinden emin olmayan bir adamla olmaz canım. Yaşın daha küçük, karşına çok daha iyileri çıkacaktır ileride.
Bana güvenmedigini söylüyor tekrar yarı yolda bırakmamdan korkuyormuş. Benden emin degil daha çok. Nasıl inandırmalıyım bilmiyorum.

Küçüksün anlamazsın, hala cepte misin diye bakmış sadece yoklamış, gerisi gelmez, sakın arama üstüne gitme

Gerçekten öyle olabilir mi ya? Ben üzüldüğüne inanmıştım

evet cunku seven ve isteyen adam guvenemiyorum falan demez, baslamak isterse hemen baslar vakit kaybetmez...Bu senle oynuyor sadece seni oyle orda guzel gorunce hala aklı bende mi diye yoklamıs. Dansetmekle de hata etmişsin zaten..Sakın arayıp sorma zaten gercekten ciddi ise peşini bırakmaz ama ciddi değil

Ne yani 14 15 Te öı sevgili oldun . İnsan o yaşta oyun oynar yahu

Ben kimsenin yorumuna katılmıyorum.
Çocuk acı çekmiş ve kendini korumaya almış belli ki..
Sevmeyen, istemeyen biri bu lafları etmez. Aşkı devam ediyor gayet ortada..

Yani bende öyle söyledim böyle uzaktan nasıl güveneceksin bir şeyleri yoluna koyalım ki anlayalım diye ama istemiyor sanırım gerçekten

Ne yani 14 15 Te öı sevgili oldun . İnsan o yaşta oyun oynar yahu

Çok kücükken tanıştık biz ilkokul 3.sınıfta. Notlaşıyorduk falan :)) o zamandan bu yaşımıza kadar beni seviyordu o yüzden bu kadar güvenemiyorum vs diyor

Ne ıstiyor olacak, acı çekelim ama kavuşamayalim arabeski sen benim için üzülürken hem egom şişsin hem de başka kızlarla da flört edebileyim. Şu 'aklımda sen varsın ama kavusmamiz imkansız' blöfünü yemeyin artık gençler.. Bunlar hep ergenlerin ego oyunları. Naptin babasını mi öldürdün, güvenemezmis miş. Pehh

Ben kimsenin yorumuna katılmıyorum.
Çocuk acı çekmiş ve kendini korumaya almış belli ki..
Sevmeyen, istemeyen biri bu lafları etmez. Aşkı devam ediyor gayet ortada..

Aşkı devam ediyor ondan şüphem yok ama beni istemiyor sanırım artık. Beni çok üzdün bırak yoluma gideyim demişti bırakmıştım hiç karşısına bile çıkmadım o düğüne gelip yakınlaşmayı sağladı tekrardan. Telafi edeyim diyorum ama şüpheli. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum lafla peynir gemisi yürümüyor hissettirmek istiyorum ama nasıl?

Şuan bana yaptığı yarı ister yarı istemez tavrı zamanında ben ona yapmıştım yaşattığımı yaşıyorum resmen

İrtibatı kesmeyin ama arkadaşça, sıcak
Zaman içinde direnci mutlaka kırılacaktır

Ya senelerce beni sevdigi zamanlarda benim yakınlaşıp sebepsiz yere uzaklaştığım cok zaman oldu. Beni ezelden beri herkes, ailesi beni tanıyordu sevgiliyken sözler vermiştik onları tutmayıp ayrıldığım için yarı yolda bıraktığımı düşünüyor. 9 senedir sazı eline aldın istediğinde geldin istediğinde gittin vs vs. Hani gerçekten sevdiğine inanmak istiyorum hırs mı yoksa bu yaptığın bu çocuk beni nasıl istemez diye dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…