Bana güvenmedigini söylüyor tekrar yarı yolda bırakmamdan korkuyormuş. Benden emin degil daha çok. Nasıl inandırmalıyım bilmiyorum.Kendinden emin olmayan bir adamla olmaz canım. Yaşın daha küçük, karşına çok daha iyileri çıkacaktır ileride.
Gerçekten öyle olabilir mi ya? Ben üzüldüğüne inanmıştımKüçüksün anlamazsın, hala cepte misin diye bakmış sadece yoklamış, gerisi gelmez, sakın arama üstüne gitme
Gerçekten öyle olabilir mi ya? Ben üzüldüğüne inanmıştım
evet cunku seven ve isteyen adam guvenemiyorum falan demez, baslamak isterse hemen baslar vakit kaybetmez...Bu senle oynuyor sadece seni oyle orda guzel gorunce hala aklı bende mi diye yoklamıs. Dansetmekle de hata etmişsin zaten..Sakın arayıp sorma zaten gercekten ciddi ise peşini bırakmaz ama ciddi değil
Ne yani 14 15 Te öı sevgili oldun . İnsan o yaşta oyun oynar yahu
Ben kimsenin yorumuna katılmıyorum.
Çocuk acı çekmiş ve kendini korumaya almış belli ki..
Sevmeyen, istemeyen biri bu lafları etmez. Aşkı devam ediyor gayet ortada..
Ne ıstiyor olacak, acı çekelim ama kavuşamayalim arabeskisen benim için üzülürken hem egom şişsin hem de başka kızlarla da flört edebileyim. Şu 'aklımda sen varsın ama kavusmamiz imkansız' blöfünü yemeyin artık gençler.. Bunlar hep ergenlerin ego oyunları. Naptin babasını mi öldürdün, güvenemezmis miş. Pehh
Sen bu tavrı yaparken ne düşünerek yapmıştın. Kendine karşı dürüst ol ama.Şuan bana yaptığı yarı ister yarı istemez tavrı zamanında ben ona yapmıştım yaşattığımı yaşıyorum resmen
Sen bu tavrı yaparken ne düşünerek yapmıştın. Kendine karşı dürüst ol ama.
İrtibatı kesmeyin ama arkadaşça, sıcakAşkı devam ediyor ondan şüphem yok ama beni istemiyor sanırım artık. Beni çok üzdün bırak yoluma gideyim demişti bırakmıştım hiç karşısına bile çıkmadım o düğüne gelip yakınlaşmayı sağladı tekrardan. Telafi edeyim diyorum ama şüpheli. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum lafla peynir gemisi yürümüyor hissettirmek istiyorum ama nasıl?
İrtibatı kesmeyin ama arkadaşça, sıcak
Zaman içinde direnci mutlaka kırılacaktır
Birleşeceksiniz zaten, içime doğduİrtibatı kesmeyin ama arkadaşça, sıcak
Zaman içinde direnci mutlaka kırılacaktır
Bana güvenmedigini söylüyor tekrar yarı yolda bırakmamdan korkuyormuş. Benden emin degil daha çok. Nasıl inandırmalıyım bilmiyorum.[/QUOT
güveni sarsacak ne yaptın da ikide bir bu cümleyi kurup duruyor
bu oğlancık..
neye inandıracaksın bu oğlancığı sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?