• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmem lazım ...

Mahra1211

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
5
0
6
31
O kadar bunaldım ki artık 22 yaşında 3 yıllık evliyim herşey başlarda o kadar güzeldi ki peri masalı gibi şu 1 yıldır eşim çok değişti o sevecen sevgi dolu üstüme titreyen biraz yüzüm düşse içi burkulan bana kıyamayan adam tamamen kayboldu çok sert en ufak bişeye parlayan saatlerce haber vermeyecek kadar düşüncesiz onu merak ettiğim için bana kızan herşeyde tartışmaya hazır bi adama dönüştü nasıl bu hale geldik ne zaman bu kadar gözüne batan bi kadın oldum bilmiyorum onu memnun etmek için elimden gelen herşeyi yapıyorum evi düzenli tutuyorum hergün yemeğini yapıyorum eski kıskanç halimde yok önceden bensiz bi yere kahve içmeye gidemezdi şimdi izin veriyorum işten geldiğinde yemekten sonra onunla ilgileniyorum bütün gün deli gibi ev işi yapıp yorgun olsam bile ona vakit ayırıyorum yine aynı yorgunlukla belkide en çok benim biraz ilgiye şefkate ihtiyacım olsa bile. Başım ağrısa da onun ki de ağrıyorsa sesimi çıkarmıyorum ona masaj yapıyorum dışarı çıkmam gerekiyorsa kafam hep önde zaten anca markete çıkabilirim gerisine izin yok onda da kafam hep önde sırf başka biri yüzümü görmesin diye yinede yaranamıyorum olmuyor bi türlü eski adamım bitti yavaş yavaş bizde bitiyoruz böyle ne kadar dayanabilirim bilmiyorum en son bugün yine kavga ettik işten çıktı 9 da geliyorum diye msj attı saat 1 e kadar bekledim gelmedi bütün gün evi temizledim kendimi süsledim yemek yaptım geldiğinde içi açılsın diye gelmedi telefonununda şarjı bitmiş 1 de geldi bira içmiş işçileriyle ve hiç bişey olmamış gibi sarılıp öpmeye çalıştı bende tabi merak ettim saat kaç oldu bi bak dememe kalmadı bana patladı 5 yaşında çocukmuyum ben yok bilmem ne çok bunaldım ne yapacağım bilmiyorum artık şimdi yattı uyuyor

onu memnun etmek için elimden gelen herşeyi yapıyorum evi düzenli tutuyorum hergün yemeğini yapıyorum eski kıskanç halimde yok önceden bensiz bi yere kahve içmeye gidemezdi şimdi izin veriyorum işten geldiğinde yemekten sonra onunla ilgileniyorum bütün gün deli gibi ev işi yapıp yorgun olsam bile ona vakit ayırıyorum yine aynı yorgunlukla belkide en çok benim biraz ilgiye şefkate ihtiyacım olsa bile. Başım ağrısa da onun ki de ağrıyorsa sesimi çıkarmıyorum ona masaj yapıyorum dışarı çıkmam gerekiyorsa kafam hep önde zaten anca markete çıkabilirim gerisine izin yok onda da kafam hep önde sırf başka biri yüzümü görmesin diye yinede yaranamıyorum olmuyor

Cevap bu

Allah yardımcın olsun. Bol bol dua et Rabbim hayırlı kapılar açar. O gücü herşeye yetendir.

Basim önde yürüyorum marketden baska yere izin yok diyene kadar normal sekilde okuyup yorum yazacaktim ama buna ne denirki bilemedim. Yani en azindan sacma sapan bir sekilde dinin arkasina saklanip seni ondan kisitladigini iddia edemez kendisi de alkol kullandigini göre. Peki böyle davranmasina uydurdugu kilif nedir acaba?

Iyi davranmayın soğuk umursamaz olun bu erkekler anca bundan anlıyor. Ne kadar fedakarlık yaparsanız o kadar nankörlük gorursunuz

Dinle ilgisi yok benim adamın onun ki kıskançlık biri görüp bakar falan diye düşünüyor

Yuzunu yoldan gecen herhangi biri gorse ne olacak Allah askina asin artik su durumu ya ! Sen hizmetci degilsin, aglama duvari yada agri kesici de degilsin. Basin agriyorsa soyleyeceksin, yolda BASIN ONDE DEGIL DIMDIK yuruyeceksin ! Sen kendini kendinden bile sakinmissin boyle yaparsan olacagi budur cnm kusura bakma. Hayat bir paylasimdir evet erkek her zaman bir tik usttedir ona asla lafim yok bende ataerkilim ama seninki bildigin kolelik olmus. Kendine gel lutfen bu hayatta senden onemli baska bisey yok.
O gecmi gelecek her zaman nerdeydin diye soruyorsan artik sorma. Anahtariyla girsin eve ve o geldiginde de sen uyumus ol bekledigini bilmesin.
Onu mutlu etmek icin kendini hirpalamak yerine bu enerjinin yarisini da kendine harcamalisin sende bir ana evladisin ve insansin !

Nerde gördün uysal her sözü dinleyen kadının değerlendiğini, değerini kaybetmediğini?? Asi olacaksın, itiraz edeceksin. Dizilerde bile böyle biz daha ne anlatıyoruz

Haklısınız artık silkelenip kendime gelmem lazım sadece biraz cesarete ihtiyacım vardı teşekkür ederim hepinize okuyup fikirlerinizi paylaşıp beni şu berbat gecede yalnız bırakmadığınız için gerçekten minnettarım

Dinle ilgisi yok benim adamın onun ki kıskançlık biri görüp bakar falan diye düşünüyor
Hani dua insanın kaderini değiştiriyor ya o açıdan söyledim. Tabii kastettiğim içten ve samimi dua..

Ona çok odaklisiniz. Biraz kendinizle oyalanin. Giyinin süslenin bi yerlere gidin geç kalın merak ettirin. Durmadan ev temizleyip yemek pişirip hesap sormayin. Bırakın kendi isteğiyle konuşsun. Bogmayin adami

evet dinle bir ilgisi yok
siz daha 21 yaşında 3 yıllık evlisiniz
eşinizin emirlerine itaat ediyorsunuz
kendi kişiliğinizden ödün veriyorsunuz
kıskançlıklarını haklı buluyor kendi kıskançlığınızı haksız buluyorsunuz
kendi başınıza bir faaliyette bulamıyor en büyük faliyetinizin markette başı önünde gitmek olduğunu düşünüyorsunuz işte bunla bir ilgisi var

İş bulun ve çalışın ciddiyim.
Sizi sindirmiş bu adam. Özgüveniniz yok olmuş. Eşlik değil kölelik yapıyorsunuz.
Tartıştıktan sonra evi temizleyip süslenmceksiniz devirip yatacaksınız.
Sürekli bi evi temizliyorsunuz bırakın ya saçını süpürge eden ne zaman yaranmış ki zaten.

Onun sana yaptiklarini sende ona uygula.. taktik meselesi.. bunu basarabilirsin.. O sana kotumu davraniyor, sende ona kotu davran.. seninle ilgilenmiyormu, sende ilgilenme.. kendinizi ezdirmeyin yahu..

İş bulun ve çalışın ciddiyim.
Sizi sindirmiş bu adam. Özgüveniniz yok olmuş. Eşlik değil kölelik yapıyorsunuz.
Tartıştıktan sonra evi temizleyip süslenmceksiniz devirip yatacaksınız.
Sürekli bi evi temizliyorsunuz bırakın ya saçını süpürge eden ne zaman yaranmış ki zaten.
adam markete başı önünde gönderiyor çalışmasına nasıl izin verecek yada dik durabilirmi kurtuluşu olur ama sanmıyorum

Back
X