- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.608
- 598
- Konu Sahibi iyi_biri_06
-
Seninki simariklik. Adamin yorucu isi varmis. Ona ragmen sana yardimci oluyor.Merhaba kadın arkadaşlarım,
İnanın icim çok dolu çok üzgünüm. 7 aylık ikiz çocuklarım var daha önce anneme gidip 3 ay kaldığımı ve eşimin küs olduğumuz 2 hafta içinde çocuklarını bile merak etmediğini anlatmıştım. Sonra eve geldim hala kayınvalidenin evindeyiz bu arada. Geldikten sonra çocuklarına ve bana karşı çok düzeldi. Yorucu bir işi var ama gelir gelmez ikisiyle de ilgileniyor, seviyor, uyutuyor. Bana karşı da iyiydi belli özlemişti. Ama bebeklerimden biri çok ağlıyor geceleri. Uyku uyuyamıyorum ve ona patlıyorum uyku sersemi. Abartmıyorum tam 20 gündür gece bir saat uyuduysam kendimi şanslı sayıyorum. Birkaç gece önce yine öyle oldu ona patladım oğlanı aldı gitti annesinin odasına bana dedi sen uyu. İzin vermedim kavga ettik. Bana diyor çocuk gibi azarlıyorsun. Ya hu ben uyku sersemiyim yerime geçmeye çalışıyorum yataktan kalkar kalkmaz yayılıyorsun ben de çekil diyemeyecek miyim? O günden beri bebeklerin arasında yatıyorum ve o da bana soğuk davranıyor bana sarılmak istemiyor. Burda kimsem yok çalışamıyorum da tek mutluluğum onun eve gelme saati ama o da eve gelince bana soğuk davranınca evlendiğime lanet ediyorum. Biliyorum ilgi delisiyim hep ilgi istiyorum gündüz zaten bebeklerimle geçiyor akşam 10 dakika da olsa bana sevgisini hissettirsin istiyorum. Böyle olunca neden güzelim hayatını bıraktın bu adam için diyorum şimdi elim kolum da bağlı bebeklerim var ekonomik ve sosyal özgürlüğümü de elime alamam. Hiç arkadaşım da yok buradaki hayat bana yabancı geldiğim yerde herkes kaynaşırdı hemen. Ailesi de cahil bir konuda bile anlaşamıyoruz. Çok saçma çok geri düşünceleri var. Çok canım sıkkın. Keske bir sabah uyansam ve bunlar bir kabus olmuş olsa eski hayatım geri gelse. Biliyorum bu kez de bebeklerimi özlerim. Çok güzeller ama ben öyle evde oturacak bir insan değildim ki. Keşke biraz daha zaman tanisaydik kendimize çocuk için.
Hakkınızı helal edin karışık yazdım güya öğretmenim.
Evet ben bekar hayatımı özlüyorum onun şu an dışarıda gezebilmesi ama benim gezememem hoşuma gitmiyor. Ben anneyim diye gezemeyecek miyim eve mi tıkılıp kalacağım diye düşünüyorum. Üslubunuz çok sert halbuki size hiçbir şey yapmadımSeninki simariklik. Adamin yorucu isi varmis. Ona ragmen sana yardimci oluyor.
Sen bekar hayatini ozluyorsun. Bahaneyi esinde ariyorsun
Eşim soğuk bir insan olduğu için ve evimize gitmemizden korktuğu için pek konuşamıyorumMerhaba bence bağırma olayından dolayı eşiniz soğuk davranıyor. Acaba eşinizi karşınıza alıp özür dileyip hislerinizi ve isteklerinizi tatlı tatlı anlatsanız düzelmez mi? Erkekler ihtiyaçlarımızı anlayamayabiliyor malesef..
Allah bağışlasın bebekleriniz de küçük, ister istemez yorulup yıpranıyorsunuzdur. Ama bir daha bu zamanlara gelmeyecekler tadını çıkarmaya çalışın. Allah kolaylık versin
Güya öyleydi ama iş çığırından çıktı çünkü eşim evimize gitmekten korkuyor soğuk diye ve o böyle yaptıkça ben daha çok sinirleniyorumİkiz anneliği eminim hiç kolay değildir.
Havalar güzelleşiyor az kaldı biraz daha sabır. Dışarıda oyaladıktan sonra uykuları biraz daha düzene giriyor.
Benim kızım da 1,5 yaşında bir taraftan çalışıyorum uykusu hep sorunlu bir çocuktu. Bazen 1 saatlik uykuyla işe gidiyorum hepimiz için zor bir süreç. Büyüyecekler ve geçecek inşallah.
Kayınvalidenizle yaşama sebebinizi bebeklere destek gibi düşünmüştüm.
Eğer sebebi o değilse bir an önce kendi evinize geçip evde tek bir oda ile sınırlamayın kendinizi.
Eşinizle olan özel yaşamınızı da etkileyen konulardan birisi birlikte yaşamak.
Bir diğer taraftan maddi durumunuz, ev ile ilgili sorumluluklarınız nasıl?
Böyle durumlarda dışarıdan destek almak gerekiyor.
Yoksa sizin psikolojinizi, dolayısıyla çocuklarınızla ve eşinizle olan iletişime de zarar veriyor.
Insan tek cocukla bazen kafayi yiyor gibi oluyor. 2 cocuk dusunemiyorum. Hep boyle gececek degil. Sizinkiler cok kucuk simdi. Sonra elbette rahatlayacaksiniz. Ama simdi esin yorucu isine ragmen sana yardimci oluyorsa, hele ki geceleri, otur kalk dua et derim. Gram yardim etmeyen odunlarda var cunku malesef.Evet ben bekar hayatımı özlüyorum onun şu an dışarıda gezebilmesi ama benim gezememem hoşuma gitmiyor. Ben anneyim diye gezemeyecek miyim eve mi tıkılıp kalacağım diye düşünüyorum. Üslubunuz çok sert halbuki size hiçbir şey yapmadım
Güya öyleydi ama iş çığırından çıktı çünkü eşim evimize gitmekten korkuyor soğuk diye ve o böyle yaptıkça ben daha çok sinirleniyorum
İletişim sorunumuz var ve ben aşmaya çalıştıkca ters tepiyor çünkü ben konuşuyorum anlatıyorum karşı taraftan tepki almayınca bakıyorum sinirlenmisimKorku mu?
Havalar ısınmaya başladı açar kombiyi yakar sobayı oturursunuz.daha yürümeyen bebekler kapıyı açıp öıkamayacaklarına göre soğuk odalara. İletişim sorununuz var belli ki. Orayı bi aşmaya çalışmanız lazım.
Benim de öyle bir odundu şükür bari o konuda yonttumInsan tek cocukla bazen kafayi yiyor gibi oluyor. 2 cocuk dusunemiyorum. Hep boyle gececek degil. Sizinkiler cok kucuk simdi. Sonra elbette rahatlayacaksiniz. Ama simdi esin yorucu isine ragmen sana yardimci oluyorsa, hele ki geceleri, otur kalk dua et derim. Gram yardim etmeyen odunlarda var cunku malesef.
Benim eşimde çok soğuk ve küsen bir insandı iletişim kuramadığımız için en ufak şeyde bile 1 hafta küstüğü oluyordu. Bende kızdığım için konuşmaya çalıştığımda da ister istemez tepkisizliğine, on karış astığı suratına iyice sinirlenip kavga ediyordum. Çözümü size belki komik gelecek ama mektup yazmakta buldum. Çünkü konuşarak halledemiyordukEşim soğuk bir insan olduğu için ve evimize gitmemizden korktuğu için pek konuşamıyorum
Arkadaşım öncelikle gönlünün ferahlamasını diliyorum. Senin tek hatan bağırmak olmuş onun dışında bende anneyim çocuklar gerçekten insanı çok yıpratıyor seni çok iyi anlıyorum. Allah kolaylık versin. Eşine gelirsek sanırım tribi küslüğü uzatan bi huyu var ve bu tür erkekler gerçekten çok yorucu oluyor. Ama isyan etme lütfen hep hayırlısını dile biraz klişe bi söz ama başka çaremiz yok maalesef. Çocuk olduktan sonra eşlerin farklı didişmeleri çıkıyor çocuk yokken farklı maalesef eş olmak gerçekten zor bekarlık gibi olmuyor. Sana tavsiyem sanırım ailesiyle birliktesin bence bu durumu fırsata çevir ilgi hastasısın şayet bende öyle ama yapılmayınca daha ağır oluyor ben saldım artık beklenti duydukça üzülüyorsun çünkü. Sana tavsiyem krizi fırsata çevir nazlan bittim tükendim çocuklar beni çok yoruyor modunda ol valla bakıyorum şöyle her işini halleden kadın yaranamıyor nazlanan böyle yoruldum modunda olan daha çok yaranıyor çevremde gördüğüm böyle yanş farklı olan vardır belki ama ben böyle şahit oldum. O annesinin yanına gitmiş çocuğu alıp ne güzel işte fırsata çevir bu durumu erkekler kolay sanıyor kendine yaşatmazsan arada yap böyle ölüyorum başım ağrıyor moduna gir sürekli ağlayan bebeği biz kadınlar bile sabırla düzeltmeye çalışıyoruz erkeklerin çoğunda sabır yok kaçamak yap ver çocuğu annesiyle çocuğa baksınlar ki görsünler seni nasıl yorduğunu ne kadar yıprattığını yoksa bu tripler devam eder . Beklentini de bırak valla bende çok beklenti içinde olurum hep ama öyle seni tatmin eden erkek en başta ederdi zaten boş umut ediyoruz. Sal gitsin sende değişmeye çalış üzerine düştükçe tuhaflaşır geneli düşme küssünüz bak yumuşatmaya çalışıyorsun hep bi naz niyaz olağana bırak. Birsey sorarsa da ee üzerine düştüm önemsemedin bende yoruldum artık de . Biraz kopukluk olmuş olabilir sabah sabah orucum birde kafam basmıyor pekMerhaba kadın arkadaşlarım,
İnanın icim çok dolu çok üzgünüm. 7 aylık ikiz çocuklarım var daha önce anneme gidip 3 ay kaldığımı ve eşimin küs olduğumuz 2 hafta içinde çocuklarını bile merak etmediğini anlatmıştım. Sonra eve geldim hala kayınvalidenin evindeyiz bu arada. Geldikten sonra çocuklarına ve bana karşı çok düzeldi. Yorucu bir işi var ama gelir gelmez ikisiyle de ilgileniyor, seviyor, uyutuyor. Bana karşı da iyiydi belli özlemişti. Ama bebeklerimden biri çok ağlıyor geceleri. Uyku uyuyamıyorum ve ona patlıyorum uyku sersemi. Abartmıyorum tam 20 gündür gece bir saat uyuduysam kendimi şanslı sayıyorum. Birkaç gece önce yine öyle oldu ona patladım oğlanı aldı gitti annesinin odasına bana dedi sen uyu. İzin vermedim kavga ettik. Bana diyor çocuk gibi azarlıyorsun. Ya hu ben uyku sersemiyim yerime geçmeye çalışıyorum yataktan kalkar kalkmaz yayılıyorsun ben de çekil diyemeyecek miyim? O günden beri bebeklerin arasında yatıyorum ve o da bana soğuk davranıyor bana sarılmak istemiyor. Burda kimsem yok çalışamıyorum da tek mutluluğum onun eve gelme saati ama o da eve gelince bana soğuk davranınca evlendiğime lanet ediyorum. Biliyorum ilgi delisiyim hep ilgi istiyorum gündüz zaten bebeklerimle geçiyor akşam 10 dakika da olsa bana sevgisini hissettirsin istiyorum. Böyle olunca neden güzelim hayatını bıraktın bu adam için diyorum şimdi elim kolum da bağlı bebeklerim var ekonomik ve sosyal özgürlüğümü de elime alamam. Hiç arkadaşım da yok buradaki hayat bana yabancı geldiğim yerde herkes kaynaşırdı hemen. Ailesi de cahil bir konuda bile anlaşamıyoruz. Çok saçma çok geri düşünceleri var. Çok canım sıkkın. Keske bir sabah uyansam ve bunlar bir kabus olmuş olsa eski hayatım geri gelse. Biliyorum bu kez de bebeklerimi özlerim. Çok güzeller ama ben öyle evde oturacak bir insan değildim ki. Keşke biraz daha zaman tanisaydik kendimize çocuk için.
Hakkınızı helal edin karışık yazdım güya öğretmenim.
Senin ağzın bal yesin gülerek okudum teşekkür ederim. Evet her şeyi tek yapmaya çalışıyorum evet yoruluyorum ama yarın biz baktık demelerinden korkuyorum, istemiyorumArkadaşım öncelikle gönlünün ferahlamasını diliyorum. Senin tek hatan bağırmak olmuş onun dışında bende anneyim çocuklar gerçekten insanı çok yıpratıyor seni çok iyi anlıyorum. Allah kolaylık versin. Eşine gelirsek sanırım tribi küslüğü uzatan bi huyu var ve bu tür erkekler gerçekten çok yorucu oluyor. Ama isyan etme lütfen hep hayırlısını dile biraz klişe bi söz ama başka çaremiz yok maalesef. Çocuk olduktan sonra eşlerin farklı didişmeleri çıkıyor çocuk yokken farklı maalesef eş olmak gerçekten zor bekarlık gibi olmuyor. Sana tavsiyem sanırım ailesiyle birliktesin bence bu durumu fırsata çevir ilgi hastasısın şayet bende öyle ama yapılmayınca daha ağır oluyor ben saldım artık beklenti duydukça üzülüyorsun çünkü. Sana tavsiyem krizi fırsata çevir nazlan bittim tükendim çocuklar beni çok yoruyor modunda ol valla bakıyorum şöyle her işini halleden kadın yaranamıyor nazlanan böyle yoruldum modunda olan daha çok yaranıyor çevremde gördüğüm böyle yanş farklı olan vardır belki ama ben böyle şahit oldum. O annesinin yanına gitmiş çocuğu alıp ne güzel işte fırsata çevir bu durumu erkekler kolay sanıyor kendine yaşatmazsan arada yap böyle ölüyorum başım ağrıyor moduna gir sürekli ağlayan bebeği biz kadınlar bile sabırla düzeltmeye çalışıyoruz erkeklerin çoğunda sabır yok kaçamak yap ver çocuğu annesiyle çocuğa baksınlar ki görsünler seni nasıl yorduğunu ne kadar yıprattığını yoksa bu tripler devam eder . Beklentini de bırak valla bende çok beklenti içinde olurum hep ama öyle seni tatmin eden erkek en başta ederdi zaten boş umut ediyoruz. Sal gitsin sende değişmeye çalış üzerine düştükçe tuhaflaşır geneli düşme küssünüz bak yumuşatmaya çalışıyorsun hep bi naz niyaz olağana bırak. Birsey sorarsa da ee üzerine düştüm önemsemedin bende yoruldum artık de . Biraz kopukluk olmuş olabilir sabah sabah orucum birde kafam basmıyor pekama sıkma lütfen canını kendine ediyorsun güzel arkadaşım bekarken isyan ettiğim herşeyi arar oldum şimdi korkuyorum birşeye isyan ederken ga bunu da ararsam diye geleceğin ne getireceğini bilemiyorsun çünkü. Bak eşimin işi zor diyorsun çünkü bunu sana işlemiş. Öyle düşünüyorsun oysa her iş zor senin ki en zoru ama o kadar sırtlanmışın ki herşeyi eşin bunun farkında bile değil. Oda ya işi zor iki çocukla biri çok ağlıyor yoruyor eşimi çok yıprattı diyebilsin sağlam nazlan başka çaren yok. Annesine de nazlan çocuk ağlıyorsa hemen susturmaya çalışma oo ne çok ağlıyor kadına yazık diyebilsinler yoksa az da ağlasa niye ağlatıyor olacak çokta ağlatsan yine aynı boşver siyasi davranmaya çalış. Sert çıkma bir dahakine de sana ders olsun bu boşver gitsib baksınlar çocuğa.
Senin ağzın bal yesin gülerek okudum teşekkür ederim. Evet her şeyi tek yapmaya çalışıyorum evet yoruluyorum ama yarın biz baktık demelerinden korkuyorum, istemiyorumher şey gönlümüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?