içimi döksem yeter...

Evlendikten sonra kıymetleniyor biricik aileleri ama biz ailemizi düsünsek bunun icin plan yapsak bencil oluruz..Ne düsünüyorsan söyle esine acık acık konus tatlı dille tabi..Hatalarımızdan biri isteklerimizi düsledigimizi icimizdekileri dile getirmeden gerceklesmesini bekliyoruz cogu zman..Yeni evli sayılırsın sıkıntın kendini yabancı hissetmen tam bir aile yuva olamadıgın düsüncesi bundandır..

çok teşekkür ederim .... hepiniz gönlümün ayrı bir telini seslendirmişsiniz.. en azından rahatladım.. tavsiyelerinizi mutlaka uygulayacağım... ama bazen düşünüyorum... benimde bir erkek kardeşim var evlensin başımın üstünde tutarım hiç bunaltmam, sadece derdi olunca arasın beni yeter diyorum... biz kadınlar maalesef o kadar aciziz ki elimizden gelenler hep bi yere kadar... kıymet bilen eş-eşin ailesi cennetlik şüphem yok... ama sıkıntı verenler nasıl hesap vercek merak ediyorum... burda lafım k.validemlere değil daha beterleri var... bu insanlar hiç mi sıkıntı yapmadılar kendilerine böyle şeyleri.. k.validem hep şikayetlerin babanız ailesine kardeşlerine ölür diye.. ama daha bi kere demeli 'oğlu önce eşin'... biraz empati,azıcık anlayış... çünkü ben eminim ki erkeklerin etkisinde kaldıkları ilk ve en güçlü varlık anneleri... ohh biraz rahatladım valla:ssz:

Back