İçimi Döktüm

öncelikle kac yasinda oldugunuzu ögrenebilirmiyim?

Nasip denen birsey vardir. Belki suan olmuyor diye üzülüyorsunuzdur ama karsiniza insallah istediginiz biri cikar. fazla kafaya takmayin derim, sevginin dis görünüsle alakasi yok. Nice cirkinler Mankenlerle cikiyor yahuuuu

Dogrudur ama bu yapi meselesi ben bilerek ya da guzelim gelsin onlar konussun demiyorum onlar konusursa konusan biriyim yapim boyle

27 o yuzden kafaya takiyorum ins tesekkur ederim ama begenmedigim birini arkadas gorurum yani sadece tip demiyorum ben mi anlatamiyorum ben nasil karsimdakinin tipine onem veriyorsam emin olun erkekler bunun 2 katidir yani guzel kizlar daha ilgi ceker. Kiz guzel erkek idare eder gibi ya da tam tersi olan var elbet ama istisnadir. Yani ilk tipe bakarsin ya da ben oyleyim bakiyorum begeniyosam sonra huyu devreye girer huyu nasil diye bakarim kafa yapim uyuyosa tamam derim. Ama tipini begenmedigim kisiyi taniyalim hadi birbirimizi diye adim atmam .ama niyeyse herkes guzellik esittir ask anladi

gerçek ilişkilerle ilgili çok toysunuz :) gerçek bir ilişkide yani zamanla gelişen ilişkilerde erkekler kadının tavırlarını güzelliğinin önüne koyar..
muhtemelen muhabbet olarak itici geliyorsunuz. kimse sohbet edemediği bir kadınla ilişki yaşamaz.

Yasiniz kac bilmiyorum lakin 29 yasimin en buyuk tecrubesi hic biseyin guzellikle olculmedigi. Kimseyi guzelligiyle yorumlamam lakin cevremde bazen bakiyorum hani benden guzel degil (bana gore tabiki) ama diyorum eşi ona nasil prenses gibi davraniyir, imreniyorum. Inanin guzellik hicbiseymis bunu son 2 senedir daha iyi anladim. Allah yeter ki iyi insanlarla karsilastirsin

Sadece guzellik demiyorum ben ilk begenmem lazim sonra elbetteki huy. Sizin dediginiz de nasip kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…