- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
Kizlar aynada bakinca insan kendinii begenir ya da begenmez ya ben kendimi begenen biriyim.Bu kibir olarak anlasilmasin.kendime bakmayi da severim ,bakimliyim da.Yasadiklarim oz guven eksikligine sebep oluyor ama. Kimle konusursam yürümüyor , olmuyor. Bi iki hafta ,bi ay konusup ortadan kayboluyolar.Duzgun biri karsima cikmadi hic.
Belki size basit gelecek ama gercekten kafama cok takiyorum.Niye boyle oluyor bilmiyorum. Sevmek sevilmek istiyorum sadece. Aynada kendimi guzel buluyorum ama guzel degilim demek ki diyorum . Bu konuda o kadar yorgunum ki bu saatten sonra kim gelirse eski hevesim yok,inancim yok.mazinin kalintilari bi yerde hep yara olarak kalacak
Gecmise baktigimda kimi ilk gunde bi seyler yasamak istiyor ,kimi keyfine gore arayip soruyor, en kotu olani da zayif olmami ileri surup birakan biriydi.(en gurur kırıcı da bu olmustu
) Sebeplerini acikca demek istedim yorumlarinizi merak ediyorum sorun ne ,neyi yanlis yapiyorum 27 yasindayim kucuk degilim bu konuda gercekten cok yiprandim 
Belki size basit gelecek ama gercekten kafama cok takiyorum.Niye boyle oluyor bilmiyorum. Sevmek sevilmek istiyorum sadece. Aynada kendimi guzel buluyorum ama guzel degilim demek ki diyorum . Bu konuda o kadar yorgunum ki bu saatten sonra kim gelirse eski hevesim yok,inancim yok.mazinin kalintilari bi yerde hep yara olarak kalacak

Gecmise baktigimda kimi ilk gunde bi seyler yasamak istiyor ,kimi keyfine gore arayip soruyor, en kotu olani da zayif olmami ileri surup birakan biriydi.(en gurur kırıcı da bu olmustu