- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Çocukları alsın kahvaltıya götürsün sizin hazırladığınızı yemesin pislik yaKim ne derse desin çocukla boşanmak çok zor. sırf çocukların psikolojisi bozulmasın bu süreçten fazla etkilenmesin diye aşırı medeni davranmak zorunda kalıyorum. Bi kaşık suda boğasım var ama kendimi tutuyorum. öyle ki geçen gün içeri girebilir miyim dedi küçük oğlum arkasından ağlamasın diye (babası evdeyken de her zaman ağlardı, yaşı küçük) gir dedim. çocuklara kahvaltı hazırlamıştım otur ye çocuklarla dedim.o da oturdu zıkkımlandı. Yani böyle konuşuyoruz normal hiçbir şey yok gibi. onun açısından çok iyi tabi hatalarına günahlarına rağmen insan gibi boşanıyorum ondan. benim için çok zor. ama çocuklar böyle mutlu görünüyor. sık sık gelip görüyor alıyor. oğlum anne hayatımızda bir şey değişmedi o yüzden sorun yok diyor. böyle olmaya devam etmeliyim gibi geliyor. yanlış mı yapıyorum? Ben bu kadar içime attıklarımla ne zaman delireceğim. Bi daha yüzünü görmek istemiyorum ama bu mümkün değil. bazen ferihalık yapma be kızım ilk aldatılan da ilk boşanan da sen değilsin diyorum. bazen de her şey çok zor geliyor. uğradığım haksızlığı yok sayılmayı Ben bütün yaşadıklarımı nasıl unutacağım. gözümü kapayıp her şeyin geride kalacağı güne uyanmak istiyorum. çoktan hayatımı yoluna koyduğum, oh be iyi ki boşanmışım dediğim günlere.. gelecek di mi o günler? neyse bugün imzaları attık pzrtesi veriliyor anlaşmalı boşanmalı dilekçesi. öyle işte...
sesinle okudumÇocukları alsın kahvaltıya götürsün sizin hazırladığınızı yemesin pislik ya
Bi an önce o zamanlar gelsin inşallah. gördüğümde öfke bile duymadığım. suçunu kabul etmemesinin sebebinin kendisini sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterme çabası olduğu düşünüyorum. sahte mükemmelliğine gölge düşer.Daha atlatamadığınız için bu kadar öfkeleniyorsunuz onu görünce
Bir süre sonra hiç bir duygu hissetmeyeceksiniz
Sadece sabır ve zaman
Erkekler eşini/sevgilisini gözden çıkarmadıysa zaten hep inkar eder yediği haltları
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
valla ben de olamayacağımı düşünürdüm ama onun yediği b.kların cezasını Ben çekiyorum bi de çocuklar çekmesin diyorum. eğer iyi baba olsaydı çocuklarının annesine bunu yapamazdı. ama çocuklar küçük henüz bu bilgiyi bilmeseler de olur. malesef Bi gün anlayacaklar.Aldatılsaydım bu kadar medeni olmazdım herhalde. Her şeyi içene atıp hasta olmakta var günün sonundan.
Kendi çocuğunu düşünmeyen bir adamı çocuklara iyi göstermek yada iyi bir baba olduğunu çocuklara inandırmak ne kadar doğru bilmiyorum.
Tamam çocuklara yansıtmayın ama hayatınızda da çıkarın.
ilk aldatılan da ilk boşanan da sen değilsin diyorum.
anlaşmalı boşanmalı dilekçesi. öyle işte...
aldatıldım. ama elimde mahkemeye sunulacak bi kanıt yok. casus programla öğrendim bunu sunamıyorsun kanıt olarak. çocukların babası da boşanmayı kabul etti. Bu yüzden çekişmeli boşanmaya uğraşmanın bi avantajı yok. işte yapan düşünmüyor malesef. yaptı ve yanına kar kaldı.Aldatildiniz mi orayı anlamadım. Aralarda ugradigim haksızlıklar diyorsunuz. Butun bunlar varsa neden anlaşmalı bosaniyorsunuz? Çocuklar varsa o çocukları sadece sizin değil haksızlık yapıldıysa yapan dusunecekti.
valla ben de olamayacağımı düşünürdüm ama onun yediği b.kların cezasını Ben çekiyorum bi de çocuklar çekmesin diyorum. eğer iyi baba olsaydı çocuklarının annesine bunu yapamazdı. ama çocuklar küçük henüz bu bilgiyi bilmeseler de olur. malesef Bi gün anlayacaklar.
Ortada cocuk varken medenice bosanmak en dogrusu, ortada cocuk varken kendi hirslarimizi geri planada atmaya mecburuz. Mesela benimde yuvami yiktiklari icin gidip girtlaklarini sıkmak istedigim insanlar var ama ortada cocuklar var diye gikimi cikarmadan oturuyorum.Kim ne derse desin çocukla boşanmak çok zor. sırf çocukların psikolojisi bozulmasın bu süreçten fazla etkilenmesin diye aşırı medeni davranmak zorunda kalıyorum. Bi kaşık suda boğasım var ama kendimi tutuyorum. öyle ki geçen gün içeri girebilir miyim dedi küçük oğlum arkasından ağlamasın diye (babası evdeyken de her zaman ağlardı, yaşı küçük) gir dedim. çocuklara kahvaltı hazırlamıştım otur ye çocuklarla dedim.o da oturdu zıkkımlandı. Yani böyle konuşuyoruz normal hiçbir şey yok gibi. onun açısından çok iyi tabi hatalarına günahlarına rağmen insan gibi boşanıyorum ondan. benim için çok zor. ama çocuklar böyle mutlu görünüyor. sık sık gelip görüyor alıyor. oğlum anne hayatımızda bir şey değişmedi o yüzden sorun yok diyor. böyle olmaya devam etmeliyim gibi geliyor. yanlış mı yapıyorum? Ben bu kadar içime attıklarımla ne zaman delireceğim. Bi daha yüzünü görmek istemiyorum ama bu mümkün değil. bazen ferihalık yapma be kızım ilk aldatılan da ilk boşanan da sen değilsin diyorum. bazen de her şey çok zor geliyor. uğradığım haksızlığı yok sayılmayı Ben bütün yaşadıklarımı nasıl unutacağım. gözümü kapayıp her şeyin geride kalacağı güne uyanmak istiyorum. çoktan hayatımı yoluna koyduğum, oh be iyi ki boşanmışım dediğim günlere.. gelecek di mi o günler? neyse bugün imzaları attık pzrtesi veriliyor anlaşmalı boşanmalı dilekçesi. öyle işte...
Uzman desteği almayı deneyebilirsiniz.Hem o uzmanla müstakbel eski eşinize nasıl sınır koyacağınızı da konuşmuş olursunuz.Çünkü ben bir Sadakatsiz Volkan izlenimi aldım kendisinden.Çocukları bahane edip sizi rahatsız etme potansiyeli var gibi.işte o noktada tıkanıyorum. benim bu benden beklenmeyen medeniyetim çocuklar için daha iyi gibi gözüküyor. ama benim için çok zor. normal Bi ayrılık olsa böyle davranmam daha kolay. içimdeki öfkeyi napcam bilmiyorum.
aldatıldım. ama elimde mahkemeye sunulacak bi kanıt yok. casus programla öğrendim bunu sunamıyorsun kanıt olarak. çocukların babası da boşanmayı kabul etti. Bu yüzden çekişmeli boşanmaya uğraşmanın bi avantajı yok. işte yapan düşünmüyor malesef. yaptı ve yanına kar kaldı.
bana da doğrusu bu gibi geliyor. kendi travmalarımı geri alamam oldu bunu yaşadım yaşıyorum. ama en azından çocukları en az hasarla kurtarabilirim bu süreçten.Ortada cocuk varken medenice bosanmak en dogrusu, ortada cocuk varken kendi hirslarimizi geri planada atmaya mecburuz. Mesela benimde yuvami yiktiklari icin gidip girtlaklarini sıkmak istedigim insanlar var ama ortada cocuklar var diye gikimi cikarmadan oturuyorum.
Geciyor ya bi noktadan sonra insanin icindeki yangin yeri cocuklarinin guleryuzu için dunyayi yakacak bir anneye evriliyor. Gecmis olsun
yok o da gayet kararlı boşanma konusunda. sadece iyi şekilde bitirmeye çalışıyor. vicdan azabını mı temizlemeye çalışıyot çocuklar için mi artık bilmiyorum.Uzman desteği almayı deneyebilirsiniz.Hem o uzmanla müstakbel eski eşinize nasıl sınır koyacağınızı da konuşmuş olursunuz.Çünkü ben bir Sadakatsiz Volkan izlenimi aldım kendisinden.Çocukları bahane edip sizi rahatsız etme potansiyeli var gibi.
danışmadım aslında. dilekçeyi onun Bi arkadaşı hazırladı. ortak Bi evimiz vardı o bana kaldı. Araba ona kaldı. bunun dışında nafaka ve çocuğun servisi okul masraflarını ona yazdırdık.Uzgunsunuz bu sebeple yangıni körüklemek istemem ama yukarıda bir arkadaş yazmış aynı şekilde ben de bu kadar medeni kalamazdim. Bir de ona yemek yedirecegim evde. Zıkkım yesin. Atmayın içinize. Süreçle ilgili ne yapılır bir avukata danistimiz mı?
Ben aldatilmadim ama gunun sonunda insan sadece "ozur dilerim haksizlik ettim" cumlelerini duymak istiyor, oda olmuyor gerci olsa bile neye yarar bilemiyorum. Kirginlik, ofke, cocuk oldugu icin gecirilemeyen sinir krizleri, aglayamamanin verdigi yuk hepsi zamanla geciyor. bosanma davamin oldugu gece sevincten uyuyamamistim, sifir uykuyla gittim, karnimda kelebekler ucusuyodu. Su an evlenip bosanmisim gibi gelmiyor. Sanki birisi kizimizi bize verip bu sizin cocugunuz demis gibi. Evlendigim yili bile hatırlamıyorum, hatta gelinligimi bile. O kadar silindi beynimden.
Anlasmazlik yasadiginiz konular olacak elbet, bosandiktan sonra. "Kimin ahini aldim da boyle biriyle sınanıyorum, bosandim kurtulamiyorum" dusunceleri donem donem hortluyor.
Bu arada cocuklarin iyiligi icin her ne kadar kucukte olsalar, net davranin. Biz ebeveyn danismanligi aliyoruz, faydasi oldu. Tabsiye edebilirim. Mumkunse danismaniniz erkek olsun. kadin danisman fikir verdiginde "hemcinsine karsi tarafli davraniyor" diye dusunuyolar.
danışmadım aslında. dilekçeyi onun Bi arkadaşı hazırladı. ortak Bi evimiz vardı o bana kaldı. Araba ona kaldı. bunun dışında nafaka ve çocuğun servisi okul masraflarını ona yazdırdık.
Kıyamam sana beter olsun itsesinle okudumevet o Bi kere olan bir şeydi. o an doğru gibi gelmişti. onlar kahvaltı ederken ben sigara içip ağladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?