içimi döküyorum sadece

Bu aşamaya gelmiş olmakta büyük çaba aslında. Daha güzel günler sizin olsun inşallah o süreçte çocuğa nasıl anlattınız durumu?

şöyle aslında biz çocuklarla aileme yakın Bi yere taşıncaz + okulu değişceğiz bu süreçte baya masrafımız olacak eşyaların çoğu değişecek vs. arabayı satıp onlarla yapacağını söyledi. Ben arabayı istedim tamam veriyim sen sat Al o zaman dedi. o yüzden vazgeçtim nasılsa paranın çoğu taşınma masraflarına gidecek araba eski püskü bir şey.

Bu aşamaya gelmiş olmakta büyük çaba aslında. Daha güzel günler sizin olsun inşallah o süreçte çocuğa nasıl anlattınız durumu?
inşallah. malesef büyük oğlum o ilk günün sıcağıyla benim telefonda konuşmalarımdan sebebini öğrendi. duydu yani o an sakin davranamadım. sonra işte klasik uzmanların öğrettiği gibi baban bunu bana yaptı bunun sizinle alakası yok biz ayrılıyoruz sizin için hiçbir şey değişmeyecek ikimiz de sizi seviyoruz her zaman babanla görüşeceksin şunları bunları yapacaksınız vs vs. babası da konuştu aynı şekilde. benimle konuşabilirsin sormak istdiğin kafanı karıştıran bir şey varsa sor diyorum her şey çok güzel olacak diyorum vs vs... Bi de kendimi ikna edebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…