Icimi kemiren bu sikinti

Everdeen

pamuğum selenim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
2.511
1.460
158
Hemen konuya giryorum bir arkadasm adi elif deyim digeri merve olsun..elif bebbeklik arkadasim merve liseden tabi eliff daha samimi dostum merveyle elif birbrlerini sevmesede ben onlari hep bir araya getirdim sifr biryleyken digeri kiziyor hep onlasin diyorsun diye. Uclu gorusmeler yapiyrz yillar geciyor merve evleniyor sonra bana kiziyor dugun sirasinda cok ilgilenmdm onla diye aryrm acmyr tamamn ilisgini kesyr benle soryrm elife onuda arayip sormyr hic sirf bana kizgin diye.neyse ben evlneyrm kart veryrm ona dugnune gel diye kina gecemde bana msj atyor bak nasil olyr insann en yakininin gelmemso diyor bende cvp yazyrm valla ben seni cagrdim grlmemk senn sorunun dugunede gelmezsen sen bilirsin ozaman benim hayatimda hic olmwzsn biter gider diyrm ve bu arada ben onyn kinasina gittjm sadece 39derece atasli hastaydm ve normalden daha az keyfliydm haliyle.neyse dugunmde geliyor sarlyrz opsyrz konu kapanyr.benle konsnca eliflede tekrar konsmaya baslyr.sonra elifde evleniyor.hep birlkde eglenp guluyrz.sonra ben birgun yemege cagrcam bunlari soryrm ikisinde ayri ayri gunlerdemi cagrym yoksa birlkdemi cagrym sizi diye ikiside sorun olmaz hep birlkde olalim diyorlar ve biz hep birlkde eslerimzle guzel bir aksam gecryrz.bi zaman sonra merve yiine hepmzi yemege davet edyor biz eslerle daha kaynasyrz tekrar bir araya geliyrz.mervenin esi normal bi es elifinki ilgisiz bizle uyumsuz esini aldatan falan benim esim kizkarinda deyimiyle en iyi es ilgili sevgili romantik falan.neyse yemegin ertesi gunu merve aryor diyorki ya o gum aksam elifin esi senin esine demiski esine cok surpriz yapiyosun yapma kötü örnek olma bizimkikerde istyr diyor.mercenin esi hic tepki vermyr.mervede bana diyorki ne kadar ayip bisey dedigi zaten pek sevmdm biz kendimiz otrp kalkalm diyor benide doldrusa getryr neyse konu kapanyr ben kimseye soylemyrm.aran zaman gecyr elif beni aryr ben duynyrm konsamyrz falan ertesi gün facede bir bakyrm elif esi merve esi dördü yemege gitms.bende goryrm diyormki karsilasmslardi birlkde otrmslardir çünkü beni aramadan gorsmzler.arayrm kiz iyimiydiniz naptnz diyrm eminim çünkü karsilasmslardir.bi duyyrmki meger plan yapmslar beni aramslar acmamsm onlarda gitmsler ama sadece 1 kez aranyrm msj atmak falan yok.tam anlamyla sinir oldm duyunca.sonra ikisde aryr falan acmyrn ertesi gun msj atyrlar yarina bi yer ayirdik hrp birlkde gitcez diye bunu duynca ben dahada cildryrm ya ne oluyr plan yaplcakda birlkde yapilir bide siz ne ara kanka oldnz.bende sayyrm msjlara falan merveye diyrmki sakin beni arama sen benim en yakin dostmla aramami gircen diyrm cildryrm o an tum bagmzi koparyrm elife laf demyrm çünkü daha once hic kazigini yemedm ama onada kizginim yani silip attigim merve oluyr. Diyrmki yarin o ayirdgnz yere gitmeyecksnz artk zivanadan cikyrm.sonra ertesi gun bakyrm.elif o ayirttklari yere esyle gitms foto koymus ama merve yok ortalarda belliki gitmemsler.araan zaman gecti.simdi biz elifle girsyrz ama sanirim onlarda facede falan konsyrlar merve hamileyms elif diyr biz faceden yazstk diye.yani gorsyrlarmi yuz yuze bilmem ama ben merveye agir konsdm sil faceden falam dedim.simdi aklima geliyr.merve beni buzaman kadar hic bir arkadsyla tanstrmadi hep gizli sakli isler cevirdi.ama artik elifde eskisi gibi dostum degil.ama bu durum hep icimde hep kazık yedigimi dusunyrm.bu arada elifin evlilgnde sorunlari cok buyuktu.elifle bu konuyu acnyrm.ama aklima geldkce beni sinir edyr bu durum iste

Son düzenleme:

siz kaç yaşındasınız ? okurken evcilik oynuyormuşsunuz gibi hissettim , ne böyle asıl kıskanç olan siz misiniz acaba anlamadım , aramışlar sizi açmamışsınız defalarca aramaları mı gerekir. kaldı ki ayrı olarak da görüşebilirler ya da iyi anlaşamıyorken sonradan araları düzelmiş olabilir , görüşmeyeceksin o yere gidilmeyecek falan demeniz de çok çocukça .

katılıyorum size

valla ben olsam ben de gıcık olurdum, hem birbirlerinin arkasından konuşsunlar hem ortak temel arkadaş sen olduğun halde seni yemeğe çağırmasınlar, ben çocukca bulmadım açıkcası, gıcık olmakta çok haklısın
insan arkadaşının arkadaşıyla politik olarak görüşebilir ona bişey demiyorum ama esas arkadaşını satmayacak
ama senin neden bu konuyu açtığını tam anlamadım, ne danışmak istedin?

Son düzenleme:
Barbielerinizi ortalikta birakmista en yakin arkadaslariniz gelmis almis evine gitmis gibi bi havaya burunmussunuz insllh cbk atlrnsnz :sly::sly::sly::sly::sly::sly:

Samsung s3

bence ıkısınede guvenme senın mutlulugunu kıskanmıs olabılırler sen esınle ıyı olmaya bak gerısını salla..

Unlu harfler, noktalar, virguller, paragraflar ucretsiz hanimefendi.
Bol bol kullanabilirsiniz.
Zira bu sekilde hic bir sey anlasilmiyor.

Son düzenleme:

Evet benim gitmeyeceksiniz demem sinirle cikan bir laf.dahasida sorun olan diğer arkafasmn arayip onlarala tekrat gorusmeyelim deyip beni uzaklastrmaya calisip kendi gizli sakli gitmesi sorun bu

Barbielerinizi ortalikta birakmista en yakin arkadaslariniz gelmis almis evine gitmis gibi bi havaya burunmussunuz insllh cbk atlrnsnz :sly::sly::sly::sly::sly::sly:

Samsung s3

:))insan sinirlenince gözüne baska gorunyor hersey:))bi kac yil sonra belki bakis acim bu olur ama suan böyle:))

Unlu harfler, noktalar, virguller, paragraflar ucretsiz hanimefendi.
Bol bol kullanabilirsiniz.
Zira bu sekilde hic bir sey anlasilmiyor.

Aa cidden mi ben onlari buraya üye olurken ayrica satin almak gerekiyor sandim tum noktalama isaretleri ucretsizmi süper yaaa:))

Konunuzu okuyamadım
Sesli harfleri de kullanırsanız belki yorumlayacak kadar anlayabiliriz
İmlayı boşver, sesli harf yeter

Okumak için çok cabaladım gözüm yoruldu... Sonun da anladıgım iki arkadaşın var bunları sen tanışdırdın... Sen tanışdırdıgın halde bunlar daha bir samimi oldu buda senin zoruna gitti... Sen o yakın oldugun arkadaşınla öbürünün görüşmesini istemiyorsun..

Bide arada biriyle düğün yüzünden bir sogukluk girmiş onu anladım.... Eger dogru anladıysam isteyen istediğiyle plan yapar istediği yere gider buna siz karar veremezsiniz... İstediğiyle konuşur tavrınız yersiz geldi...Oraya gitmiyceksin felan demen tuhaf... eger tabi dogru anladıysam:44::44:

Son düzenleme:
Tercuman lazim anlasilmiyor ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet dogru demekki zorda olsa anlasildi.benim düşüncem ve cok sinirlendim çünkü ortada cevrilen bir entrika var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…