Icimi kemiren bu sikinti

Saol asil ve kibar bir yorum yapabildigin icin anlamadigim su okudugunu anlamazsin konuyada katilmazsin cok normal ama bu kadar abartmak neden.bence bazi insanlar burda saldiraya ve rencide etmeye girisip desarj oluyor.ama benim kisiligim saglam böyle yorumlara evet der gecerim

İnsan böyle bir durumda ister istemez biraz kıskanır, gücenir. Ama bu kıskançlığınızı dışa vurmanız güzel olmamış. Keşke imalı bir şekilde daha çok aranmadığınız, gelmeniz için ısrar edilmediği için dargın olduğunuzu belirtip kapatsaydınız mevzuyu. Bence üzerinden çok uzun zaman geçmeden, arkadaşlarınızla aranızı düzeltin. Hem zaten konuşmadığınız arkadaşınız hamileymiş, bu döneminde yanında olun.

Ancak Elif arkadaşınızın eşiyle kendi eşinizi fazla samimi etmeyin derim.

Son düzenleme:
Arkadaslar tekrar yaziyorum konuyu okuyup anlayamamaniz benim yazim hatalarumdan kaynakli olabilir konuyada katilmayabilirsiniz.ama lütfen yorumlari abartmayin luzum yok ben burda tartismak icin bulunmuyorum.ve ayrica tekrar belirtiyorum teknolojik sikintilardan oturudur yazim hatalari ogretmenim ve aksi mumkun degil.abartmanin ve bilmislik yapmanin alemi yok.boyleyse evet böyle yazim hatali ama kibarca bazi arkadaslar gibi soyler gecersin

Tesekkur ederim haklisiniz

Tesekkur ederim

Benim de cok yakin arkadasim var baska yakin arkadaslariyla resimlerini gorunce azicik kiskaniyorum ama belli etmiyorum ona havalara girmesin diye . Ayrica istedikleriyle gezebilirler ustelik seni aramislar bile yani abartmissin durumu .

Hayata bayag ofkelisiniz sanirim.tartismali konsmanizdan bunu anladim kibarca yorum yazmak zor olsa gerek

Benimle hayatla problemim yok ama yıllarca eğitim görüp meramını anlatamayan kişilerin "telefondan yazıyorum" diye bahanelere saklanmasıyla ilgili problemim var. Ama sizin probleminiz büyük. Şöyle ki; Herkes sizin olsun istiyorsunuz. Fazladan ilgi beklemeyip aramalara geri dönüş yaparsanız arkadaşlarınızın programına dahil olursunuz.

Ayrıca tartışma neresindeymiş yazdıklarımın? Yardımcı bile oldum şekillerle malum yazmaya üşeniyorsunuz ya. Biz yardımcı olalım okuyalım anlayalım diyoruz siz soluksuz okuyalım diye bir çırpıda yazıyorsunuz haksızlık değil mi?
Neyse ya dedim ya öpüşüp barışırsınız takmayın kafanıza.

Benim de cok yakin arkadasim var baska yakin arkadaslariyla resimlerini gorunce azicik kiskaniyorum ama belli etmiyorum ona havalara girmesin diye . Ayrica istedikleriyle gezebilirler ustelik seni aramislar bile yani abartmissin durumu .

Evet abartmis olabilirim sinirden

gunlerimi monitör karsinda durmadan yazarak geciremiyorum elimde tlfn surekli yazmiyorum bu konuda profosyonel degilim.bu konularda uzman degilim haklisiniz.sadece sorunumu paylasmaya calistim konu baska yerlere yöneldi.hakli olabilirsiniz problem benim. vakit ayirdiginiz ve fikir verdiginiz icin tesekkurler

off. okuyamadım.
resmen şaşı oldum.:111:
ne paragraf ,ne virgül var.
harfler eksik.

Ogretmen misiniz?
Vay cocuklarimizin haline

Bu konuya artik yorum yazmanizi istemiyorum ve rica edyorum.yazmazsaniz sevinicem insanlarin stres atmasina ve saygislasmasina izin veremycem daha fazla.bi yazi bukadar abartilmaz kibarligimi bozmadim. Sakince cvpladim ama benim meslegime laf söyleyen birine sessiz kalamam.sanki turk dil kurumu gecmisler sabhdan aksama kadar elleri bos 10 parmak klavyeci olmuslar yaziyolarda yaziyorlar yanlis eksik yazlmssa yazilmis bir konu bu kadar abartilmaz soylenir biter.seviyeme yetisemycek insan benim meslegimi sorguluyor sen kimsin necisin burda düzgün anlamli yazdin diye basima ne kesildin benim meslegime dil uzatyorsun.bu ne ya illa cirkinlesmek mi lazim arkafazm sizin derdiniz ne egonuz ne olmusda burda kendinizi birsey sanmissiniz.insan olun yorymlari edepli yapin insan gibi anlatin söyleyin gecin nedir bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…