Bende bu milleti anlamiorum ben okudum anladim bence sen8n evliligin ii oldg icin bunlar hacli birl8gini kurmuslar seni dislamislar keske ole seler yapmasaydin zaten onlar ilerde anlasamazlardi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsan böyle bir durumda ister istemez biraz kıskanır, gücenir. Ama bu kıskançlığınızı dışa vurmanız güzel olmamış. Keşke imalı bir şekilde daha çok aranmadığınız, gelmeniz için ısrar edilmediği için dargın olduğunuzu belirtip kapatsaydınız mevzuyu. Bence üzerinden çok uzun zaman geçmeden, arkadaşlarınızla aranızı düzeltin. Hem zaten konuşmadığınız arkadaşınız hamileymiş, bu döneminde yanında olun.
Ancak Elif arkadaşınızın eşiyle kendi eşinizi fazla samimi etmeyin derim.
Saol asil ve kibar bir yorum yapabildigin icin anlamadigim su okudugunu anlamazsin konuyada katilmazsin cok normal ama bu kadar abartmak neden.bence bazi insanlar burda saldiraya ve rencide etmeye girisip desarj oluyor.ama benim kisiligim saglam böyle yorumlara evet der gecerim
İnsan böyle bir durumda ister istemez biraz kıskanır, gücenir. Ama bu kıskançlığınızı dışa vurmanız güzel olmamış. Keşke imalı bir şekilde daha çok aranmadığınız, gelmeniz için ısrar edilmediği için dargın olduğunuzu belirtip kapatsaydınız mevzuyu. Bence üzerinden çok uzun zaman geçmeden, arkadaşlarınızla aranızı düzeltin. Hem zaten konuşmadığınız arkadaşınız hamileymiş, bu döneminde yanında olun.
Ancak Elif arkadaşınızın eşiyle kendi eşinizi fazla samimi etmeyin derim.
Hayata bayag ofkelisiniz sanirim.tartismali konsmanizdan bunu anladim kibarca yorum yazmak zor olsa gerek
Benim de cok yakin arkadasim var baska yakin arkadaslariyla resimlerini gorunce azicik kiskaniyorum ama belli etmiyorum ona havalara girmesin diye . Ayrica istedikleriyle gezebilirler ustelik seni aramislar bile yani abartmissin durumu .
Benimle hayatla problemim yok ama yıllarca eğitim görüp meramını anlatamayan kişilerin "telefondan yazıyorum" diye bahanelere saklanmasıyla ilgili problemim var. Ama sizin probleminiz büyük. Şöyle ki; Herkes sizin olsun istiyorsunuz. Fazladan ilgi beklemeyip aramalara geri dönüş yaparsanız arkadaşlarınızın programına dahil olursunuz.
Ayrıca tartışma neresindeymiş yazdıklarımın? Yardımcı bile oldum şekillerle malum yazmaya üşeniyorsunuz ya. Biz yardımcı olalım okuyalım anlayalım diyoruz siz soluksuz okuyalım diye bir çırpıda yazıyorsunuz haksızlık değil mi?
Neyse ya dedim ya öpüşüp barışırsınız takmayın kafanıza.
Okuyup anlayamayan arkadaslara yaziyorum evet tlfnda yazdigim icin ve sürekli görüntü gittigi icin zor yazdim.yani tek problem bu ve ayrica yani bunlari bilmedigimden degil kaldiki ogretmenim.yazilisdaki problemler teknolojik problem ve hizlo yazmamdan kaynakli okuyup anlayamayanlara saygi duyarim okursunuz anlamadiysan cvp vermek gibi bir zorunlulugunuz yok ayrica eminimki yazilisdan kaynakli problemler herkesin basina gelir.
Ogretmen misiniz?
Vay cocuklarimizin haline
açıkcası o kadar berbat bir yazım ki okuyasım gelmedi
off. okuyamadım.
resmen şaşı oldum.:111:
ne paragraf ,ne virgül var.
harfler eksik.
Herseye amenna ama meslegime laf soyletmem haddini bil kimsin benim meslegimi yargiliyorsun sen
Ogretmen misiniz?
Vay cocuklarimizin haline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?