Haddimi biliyorum sadece cocuklarimiza acidim sizi gorunce o kadar
gunlerimi monitör karsinda durmadan yazarak geciremiyorum elimde tlfn surekli yazmiyorum bu konuda profosyonel degilim.bu konularda uzman degilim haklisiniz.sadece sorunumu paylasmaya calistim konu baska yerlere yöneldi.hakli olabilirsiniz problem benim. vakit ayirdiginiz ve fikir verdiginiz icin tesekkurler
Arkadaslar tekrar yaziyorum konuyu okuyup anlayamamaniz benim yazim hatalarumdan kaynakli olabilir konuyada katilmayabilirsiniz.ama lütfen yorumlari abartmayin luzum yok ben burda tartismak icin bulunmuyorum.ve ayrica tekrar belirtiyorum teknolojik sikintilardan oturudur yazim hatalari ogretmenim ve aksi mumkun degil.abartmanin ve bilmislik yapmanin alemi yok.boyleyse evet böyle yazim hatali ama kibarca bazi arkadaslar gibi soyler gecersin
Ne zamandan beri noktalama işaretlerini kullanarak yazı yazmak profesyonellik oldu. Çok iyi üniversitelerden mezun olmaya bile gerek yok. İlkokulda öğretiyorlar. Eğer gerçekten fikirlerimize ihtiyacınız varsa doğru bir Türkçe ile yazarsınız. Bu şekilde bin konuda açsanız istediğiniz şekilde yorum alamazsınız.
Yok aman kalsin.ya senden ricam bu konuyu kapattiramayorum nasil yapicamBu kadar kisi yazdiginizi okuyamamaktan yakiniyor ilk yazdiginiz yaziyi duzenleyebilirsiniz ? Yazdiklarinizda anlasilir ve konu hakkinda yorum yapilir..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Muneye mesaj atiyorsun konumu kapatirmisin diye oda gelip kapatiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
3 kişilik samimiyet biraz zordur liseden beri bilirim bunu ben 2kişi daha mantıklı iksini de boşverin hayatınıza bakın..
ne kadar abartiyorsunuz.
bence de kizmakta haklısın. ama boşver. kisiye kendinden başka dost yok. ayrıca çok sabirlisin.
Bence siz onlari sorun edeceginize.
Su yazis tarzinizi sorun edin , birsey yaziyorsaniz karsidakinede saygi duyup DOGRU DÜZGÜN yazin bunedir ya cocuk gibi yazmalar eksik harfler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?