Icimi kemiren bu sikinti

Haddimi biliyorum sadece cocuklarimiza acidim sizi gorunce o kadar

Benim yillarca okuyup basariyla askla surdurdugum insanlarin takdir ettigi isimi sen bir lafinla kirletemzsin.heleki beni tanimadan bir yanlisimu gormeden bana bu lafi edemezsin bu ne kadar büyük bir suclamadir ya ne hakla nasil bir vicdanla

Bu nasıl yazı hiç bişey anlaşılmıyo arapçâ gibi niye böyle yazdın anlamadım güzel bi türkçeyle yazsaydın çokmu zordu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Muneye mesaj atiyorsun konumu kapatirmisin diye oda gelip kapatiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok yok günlerinizi saatlerinizi geçirmenize gerek yok. Telefon klavyesinde sesli harflerin nasıl çıktığını öğrenirseniz benim gibi hemen yazıp çıkar günlük işlerinizi de halledersiniz. Profesyonellik bir durum değil yani 5 yaşında ki çocuklar bile biliyor.
Rica ederim arkadaşlık ilişkilerinizde başarılar.

Kızıp köpürmene gerek yokki okunmuyor konun okumadan nasıl yardım edicez yorum yapıcaz sana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar yorumlari yazdim anlasilmiyor yazi anladim okuyamadiniz tamam mevzu bitti problem nedir.benim kopurme sebebim benim meslegime laf edene musade etmem.sizin amaciniz tartismami cikarmak ben gelmem.cunku tarzim degil

Ne zamandan beri noktalama işaretlerini kullanarak yazı yazmak profesyonellik oldu. Çok iyi üniversitelerden mezun olmaya bile gerek yok. İlkokulda öğretiyorlar. Eğer gerçekten fikirlerimize ihtiyacınız varsa doğru bir Türkçe ile yazarsınız. Bu şekilde bin konuda açsanız istediğiniz şekilde yorum alamazsınız.

Bu kadar kisi yazdiginizi okuyamamaktan yakiniyor ilk yazdiginiz yaziyi duzenleyebilirsiniz ? Yazdiklarinizda anlasilir ve konu hakkinda yorum yapilir..

Anlatamiyorum sanirim hizli yazdim tlfnda yazdim tlfn dondu böyle olmus olay bu

Muneye msj atip konuyu kapatiyorum insanlar tartisma yapacak yer ariyor

Bu kadar kisi yazdiginizi okuyamamaktan yakiniyor ilk yazdiginiz yaziyi duzenleyebilirsiniz ? Yazdiklarinizda anlasilir ve konu hakkinda yorum yapilir..

Yok aman kalsin.ya senden ricam bu konuyu kapattiramayorum nasil yapicam

Hadi ilk olan hizli yazilmaktan o kadar sesli harf unutuldu da sonrakilerin sucu neydi? Onlarda da unluler bir gorunup bir kaybolmus. Hepimiz hata yapiyoruz ama tum paragrAf ve mesajlarda ucmus unluler. Ben sorunu bile tam anlayamadim ki.

3 kişilik samimiyet biraz zordur liseden beri bilirim bunu ben 2kişi daha mantıklı iksini de boşverin hayatınıza bakın..

ne kadar abartiyorsunuz.
bence de kizmakta haklısın. ama boşver. kisiye kendinden başka dost yok. ayrıca çok sabirlisin.

Bence siz onlari sorun edeceginize.

Su yazis tarzinizi sorun edin , birsey yaziyorsaniz karsidakinede saygi duyup DOGRU DÜZGÜN yazin bunedir ya cocuk gibi yazmalar eksik harfler...

Bence siz onlari sorun edeceginize.

Su yazis tarzinizi sorun edin , birsey yaziyorsaniz karsidakinede saygi duyup DOGRU DÜZGÜN yazin bunedir ya cocuk gibi yazmalar eksik harfler...

Inan sanada laf anlatamiycam.madem okadar rahatsiz olduysan tum yazilanlari okusaydin.anladik konuyu kestik neyin konusmasi hala

Konuya cvp vermıyorum artık.arkadas anladık anlatamıyormuyummmm.anladık bu hala neyın mucadelesı.konu okunmuyor anladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…