Icimi kemiren bu sikinti

Evet dogru demekki zorda olsa anlasildi.benim düşüncem ve cok sinirlendim çünkü ortada cevrilen bir entrika var

Ortada bir entrika yok bence... Sizi aramışlar sizde geri dönüş yapsaydınız... Kimse sizi defalarca aramak zorunda değil... Tavrınız da yersiz bence...Demek ki ikisi eşleriyle birlikde daha iyi anlaştılar bide böyle düşünün...

Okuyup anlayamayan arkadaslara yaziyorum evet tlfnda yazdigim icin ve sürekli görüntü gittigi icin zor yazdim.yani tek problem bu ve ayrica yani bunlari bilmedigimden degil kaldiki ogretmenim.yazilisdaki problemler teknolojik problem ve hizlo yazmamdan kaynakli okuyup anlayamayanlara saygi duyarim okursunuz anlamadiysan cvp vermek gibi bir zorunlulugunuz yok ayrica eminimki yazilisdan kaynakli problemler herkesin basina gelir.

bizde seni dışlıcaz birazdan merve ve elife hiç kızamadık

bizde seni dışlıcaz birazdan merve ve elife hiç kızamadık

Amacim tartismak degil yorumlar fikirler insanin kisiligini yansitir.ama bence insanlara saldiriya gecmek hos degil ve gereksiz okursun aciklarsin gecersin uzatmak gereksiz.ben saygi duyarim yorumlara bunun icin yazdim

Sesli harflere noldu??

Sadece sesli harf olsa sorun iyi.
Nokta(.) , virgül(,) , soru işareti(?) , tırnak işareti (") hepsine kıran girmiş. Okudum ama nasıl okudum?
Bahane de hazırdır "telefondan yazıyorum..."
bknz. Ben de telefondan yazıyorum.

Bu arada arkadaşlarınıza fazla triplisiniz. Öpüşüp barışırsınız yakında sevgili eşi mükemmel kıskanılan şahıs.

Belki uzun ve sikici yazima cogunu sigdiramadm sorun su ki esleri birbirlerinin arkasndan küfür eden tiplerdi.olay bu beni uzen arkadan insanlik disi davranislar sergilenip yüze gulunmesi

Amacim tartismak degil yorumlar fikirler insanin kisiligini yansitir.ama bence insanlara saldiriya gecmek hos degil ve gereksiz okursun aciklarsin gecersin uzatmak gereksiz.ben saygi duyarim yorumlara bunun icin yazdim

ya bana çok saçma geldi istediğin kadar samimi ol dost ol
beraber görüşebilirler gayet normal
sözleşip senide çağırmayabılırler
fesatlanmışsın sen bu açık belli
böyle şeyleri ben takıntı yapamıyorum o yüzden çok anlamsız geldi

Ay okurken gina geldi.. Bnde dyrm k snne sna mm srcklar dyrm, sna m hsp vrck ler dyrm?? Bilmem anlatabildimmi

:))bu duruma sinir oldugumu anlatmak istedim.

Belki uzun ve sikici yazima cogunu sigdiramadm sorun su ki esleri birbirlerinin arkasndan küfür eden tiplerdi.olay bu beni uzen arkadan insanlik disi davranislar sergilenip yüze gulunmesi

Birbirinin arkasından küfür eden sonra gülen insanların için de benim işim ne derdim ... Benim o masada işim ne derdim siz tuhaf sorun haline getirmişsiniz hatta çagırmamalarına memnun bile olurdum...

Ben takinti yaptım iste.normaldir

Birbirinin arkasından küfür eden sonra gülen insanların için de benim işim ne derdim ... Benim o masada işim ne derdim siz tuhaf sorun haline getirmişsiniz hatta çagırmamalarına memnun bile olurdum...

Belkide bozuldugum nokta bu 12 yillik dostluk.insanin icini acityor.zaten kestim dostluğumu biriyle ama icime oturdu beni acitti iste

Aa cidden mi ben onlari buraya üye olurken ayrica satin almak gerekiyor sandim tum noktalama isaretleri ucretsizmi süper yaaa:))

Evet oyle sandiginizi farkettim ama dedigim gibi ucretsiz. :))
Yazinizin daha okunabilir olmasi icin lutfen sizde bol bol kullanin.

Ay okurken gina geldi.. Bnde dyrm k snne sna mm srcklar dyrm, sna m hsp vrck ler dyrm?? Bilmem anlatabildimmi

Anlatabildin demekki ben bana oldugunu hissettim.ayrica bir görgü meselesidir sana neli konusmak.senin yazdiklarinda bana ne derdim ama dedim ya görgü meselesi

Bende bu milleti anlamiorum ben okudum anladim bence sen8n evliligin ii oldg icin bunlar hacli birl8gini kurmuslar seni dislamislar keske ole seler yapmasaydin zaten onlar ilerde anlasamazlardi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayata bayag ofkelisiniz sanirim.tartismali konsmanizdan bunu anladim kibarca yorum yazmak zor olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…