Evet dogru demekki zorda olsa anlasildi.benim düşüncem ve cok sinirlendim çünkü ortada cevrilen bir entrika var
Uzun ve imla noktalamasiz yazmisim normaldir:)
bizde seni dışlıcaz birazdan merve ve elife hiç kızamadık
Sesli harflere noldu??
Ortada bir entrika yok bence... Sizi aramışlar sizde geri dönüş yapsaydınız... Kimse sizi defalarca aramak zorunda değil... Tavrınız da yersiz bence...Demek ki ikisi eşleriyle birlikde daha iyi anlaştılar bide böyle düşünün...
çocuk gibisiniz
Amacim tartismak degil yorumlar fikirler insanin kisiligini yansitir.ama bence insanlara saldiriya gecmek hos degil ve gereksiz okursun aciklarsin gecersin uzatmak gereksiz.ben saygi duyarim yorumlara bunun icin yazdim
valla ben olsam ben de gıcık olurdum, hem birbirlerinin arkasından konuşsunlar hem ortak temel arkadaş sen olduğun halde seni yemeğe çağırmasınlar, ben çocukca bulmadım açıkcası, gıcık olmakta çok haklısın
insan arkadaşının arkadaşıyla politik olarak görüşebilir ona bişey demiyorum ama esas arkadaşını satmayacak
ama senin neden bu konuyu açtığını tam anlamadım, ne danışmak istedin?
Konunuzu okuyamadım
Sesli harfleri de kullanırsanız belki yorumlayacak kadar anlayabiliriz
İmlayı boşver, sesli harf yeter
Okurken boğulur gibi oldum, monitöre yapışıyordum.
Tuhaf ki doğru düzgün bir şey anlamadım...
Belki uzun ve sikici yazima cogunu sigdiramadm sorun su ki esleri birbirlerinin arkasndan küfür eden tiplerdi.olay bu beni uzen arkadan insanlik disi davranislar sergilenip yüze gulunmesi
ya bana çok saçma geldi istediğin kadar samimi ol dost ol
beraber görüşebilirler gayet normal
sözleşip senide çağırmayabılırler
fesatlanmışsın sen bu açık belli
böyle şeyleri ben takıntı yapamıyorum o yüzden çok anlamsız geldi
Birbirinin arkasından küfür eden sonra gülen insanların için de benim işim ne derdim ... Benim o masada işim ne derdim siz tuhaf sorun haline getirmişsiniz hatta çagırmamalarına memnun bile olurdum...
Aa cidden mi ben onlari buraya üye olurken ayrica satin almak gerekiyor sandim tum noktalama isaretleri ucretsizmi süper yaaa:))
Ay okurken gina geldi.. Bnde dyrm k snne sna mm srcklar dyrm, sna m hsp vrck ler dyrm?? Bilmem anlatabildimmi
Sadece sesli harf olsa sorun iyi.
Nokta(.) , virgül(,) , soru işareti(?) , tırnak işareti (") hepsine kıran girmiş. Okudum ama nasıl okudum?
Bahane de hazırdır "telefondan yazıyorum..."
bknz. Ben de telefondan yazıyorum.
Bu arada arkadaşlarınıza fazla triplisiniz. Öpüşüp barışırsınız yakında sevgili eşi mükemmel kıskanılan şahıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?