• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi kemiren koskoca bir kurt var !!!

Hakime idi bayandı birde böyle bir kara çıkarttı sözlü olarak bebek için birbirinizi kırmayın dedi birde
Neden sasirmadim acaba. :KK43: Bu kadin hukukcularin yaptiklari nedir yao_O (isini layikiyla yapanlar mustesna)

daha emen küçücük bebek nasıl kalıcak bir ay nasıl vermiş bu kararı kabul etmeyin

Üye erkek mi sanmıyorum üç aylık bebek annede kalır konu fake ise bilemem. Bence metrese sebek verilmemeli

Üye erkek mi sanmıyorum üç aylık bebek annede kalır konu fake ise bilemem. Bence metrese sebek verilmemeli
Konum fake değil daha öncede eski eşim ve o kadın hakkında yazılarım vardı.Velayet bende fakat 1ay yatılı kalma kararı çıktı mahkedeme beni strese sokan durum bu.

Nasıl bir konumu hamileyken dünyanın eziyetini çeken babamın evine geldim daha boşanmadan eski kocam olucak adam kendine bir sevgili buldu.Boşadım onu kendi başıma doğum yaptım şimdi bebeğimi istiyor bu kadın.
Cnm keske bastan boyle aciklayici bir sekilde yazsaydin metresim falan diyince konu farkli algilaniyor esimin metresi diye yazssaydin boyle yanlis algilamazdim ne diim Allah yardimcin olsun ayrica emen bebegide hicbir mahkeme bir ay annesinden ayirmaz sen uzulme bebegine yansir uzuntun..

Sizin avukatınız yok mu, neden temyize gidilmedi? Ben daha önce hiç böyle bir karara rastlamadım.

başka birşey istesem olcakmış bende bi fake gelsede eğlensek diyodum
Ben metal i hatırlıyorum ya yani benim hatırladığımda eğer. Hatta duruşma günü ne giysem falan diye konu açmıştı. Baya sıkıntılı bir evliliği vardı boşandı. Yani ben öyle hatırlıyorum.

evet hatta kararın tamamını yazıyım aynı şhirde olmamız halinde her ayın 1.ve 3.cumartesı günü saat 10.00 ile pazar günü 18.00 a kadar dini bayramların 2.günü saat 10.00dan 3.günü 18.00a kadar ayrı şehirde olamız halinde her ayın son cuma günü 18.00dan pazar 18.00a kadar dini bayramların 1.günü saat 180
.00dan 3.günü 18.00a kadar ve her yaz tatilinin 1teemuz saat 10.00dan 31 temmuz 18.00a kadar ve her sömestr tatilinin ilk pazartesi günü saat 10.00ile takip edern pazartesi günü 13.00 a kadar şahsi münasebetine şeklinde karar çıktı bunu değiştirmek mümkünmü
E canım bunlar çocuk okula başladıktan snra ugulanabilecek kararlar yani 6 yaşından sonra. Yaz tatili sömestr falan onun için. El kadar bebeyi alamaz senden merak etme

Ben metal i hatırlıyorum ya yani benim hatırladığımda eğer. Hatta duruşma günü ne giysem falan diye konu açmıştı. Baya sıkıntılı bir evliliği vardı boşandı. Yani ben öyle hatırlıyorum.

E canım bunlar çocuk okula başladıktan snra ugulanabilecek kararlar yani 6 yaşından sonra. Yaz tatili sömestr falan onun için. El kadar bebeyi alamaz senden merak etme

Evet doğru hatırlıyorsunuz 6 yaşından önce istediğinde vermesem bu velayeti kötü kullanma olurmu acaba

Cnm keske bastan boyle aciklayici bir sekilde yazsaydin metresim falan diyince konu farkli algilaniyor esimin metresi diye yazssaydin boyle yanlis algilamazdim ne diim Allah yardimcin olsun ayrica emen bebegide hicbir mahkeme bir ay annesinden ayirmaz sen uzulme bebegine yansir uzuntun..
Düzelltim o karmaşıklık yaratan noktayı hiç sorma çocukta huzursuz.İster istemez anlıyor.

Metres ne yaa.. Hiç bişy anlamadım konudan.. Espri mi yapıyosunuz?

Konu sahibi evliyken kocasi baska kadin ayarlamis. Boyle kirici konusmayalim arkdasim. Zor gunler geciriyor konu sahibi.
Once evlilik hayalleri darma duman, simdide elinde tek kalan varligi elimden alinicak korkusu.
Bunlari yasayan ben olsam bende o kadina " metres " derdim. Hatta dahada agir kelimeler, ban yemiyim simdi. Ve o karaktersiz kocamada yeni kufurler uretirdim ona hitaben.

Merak etmeyin onlar evlensin bide cocuk yapsınlar o kadin sizin cocugunuzu istemez suan göze girmek icin yapiyor.hatta babasını. Cocugu görsun diye yollamaz.ben cok gördüm bosanana kadar çocuğum diyip tutturan sonra aramayan.cok gözüne girmek isterse de nafakasini öde der, ilerde ki onuda sanmam bir insan baskasinin çocuğuna niye bakarki icinde merhamet barindirmuyorsa ki belli o kadinda da yok.üzme sen kendini arkadaşım bebegin cok küçük igrenc bir lohusalik donemi gecmissindir ki gecmemiste olabilir. Yaşadıklarin zor,bak gör arayip sormayacak. Bile zamanla

Back
X