İçimi soguturmu

eee o kadar aldatan adamlar,bekarlarla değil,aha işte böle yıne evli kadınlarla birlikte oluyor,kocan sana layık,sen kocana layık,bulduğunuz insanlarda evli ise ,ohhh süper olmuş derim,düşün birbirinie açtığınız kuyulara,sonra bız evliyız,mutluyuz dıye gezin,pozlar atın,

İcini baska sekilde sogut boyle olmaz bi sakinles once kafanı topla yada bosan yani

Sevgilin mi diyim ne diyim evli kadına yürüyen tam bir şerefsizzz.

Kendine gel bence sen

konuşarak bile aldatmış olmuyor musunuz? Şuan için soğudu mu mesela?. Vicdanın madalya taktı mı sana?
Onun yaptığı ucuzluğu sizde yapmış oluyorsunuz.
boşanın yeni bir hayata başlayın. kendinize bunu yapmayın.

İçini soğutur mu bilemem ama dışını yani çevrende ki insanları senden soğutucağı kesin...

Hiç bir konu için misilleme hoş bir şey değil. Kendi adını çıkarttığınla kalırsın. Zaten o.muş aman boşver dedirtme kendine. Bu çok ağır olur senin için arkandan bunların söylenmesi

Bilmiyorum su an o adam bana butun yaşadıklarımı unutturuyo konusmak iyi geliyo bana illa bana gelde demiyo kocanla konus inşallah duzelır senı üzgün gormek beni daha cok üzer dedi

NE SAF HATUNLAR VAR BE ..BENDE ERKEK OLSAM AYNISINI DERDİM.BAK NE GUZEL INANMIŞSIN BI DE..SU YOLU YAPMIŞ ÇAKAL HERİF.

Aldatilmayi affedemiyorsan ayril bence.sen de bunu yaparsan iyi hissetmeyeceksin sonrasinda daha cok bunalima sokabilir bu seni .boyle bir evlilik olmaz .o adama da guvenme

Ohooo soğumaz olurmu hiç buz gibi olur içiniz.Bence zaten biz ne yazsakta siz bu adımı atacak ve aynı yanlışı yapacaksınız. Bunu hissediyorum.

kocana söyleyeceksen ben de senı aldattım diye aldat tabi
baya soğursun

Kocan seni aldattı sende ona boynuzu takmak istiyosun ve burdakilerden onaymı bekliyosun ?
Sen bu pis düşünceyi aklına sokarak duygusal aldatmaya bi adım atmış oldun zaten ..
Hadi fiilen aldattın diyelim kocandan ne farkın olacak sende pisliğe bulanacaksın
Boşan sonra ne halt yersen ye yani

Kimseye karşı hamle yapmak için karakterinizden ödün vermeye değmez içiniz sogumuyorsa ayrılın ve kendi huzurunuzu da zamana birakın. Zamanı gelince zaten umursamazsınız .. ama aynı hatayı siz de yaparsanız direk siz suclanirsiniz

Hata hatayı kapatmaz. Tamam zor bi dönem geçiriyorsunuz ama karaktersiz bir insan icin karakterinizden,şerefinizden ödün vermeye ne gerek var?

çıldıracağım bu erkekler son haftalarda coştu mu bana mı öyle geliyor. bence devlet yetkililerine iletmek üzere bir imza kampanyası başlatalım. ekili dikili tarım arazileri ve şehir sularına şap atalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…