İçimi soguturmu

Evli kadına ilgi gösteren adamı ayrıca kutluyorum. Abimize selamlar.

tabiki boyle yanlis yapma.sonra pismanliklar icinde yanarsin haline..madem esini affettin evliligine devam karari aldin.o zaman eski defterleri kapatacaksin yoluna devam edeceksin.eger bunu yapanayacaksan ayrilacaksin.

Insanin karekteriyle ilgili bir durum. Sen karakterine yakistiriyorsan durma yap. Ama bana yakismaz diyorsan sakin yapma cok pisman olursun sonra.(telefonda konusarakta aldatmaya baslmamissin aslinda illa birlikte olmak degikdir aldatmak.) Ha bir de evli bir kadinla konusan erkekten ne bekliyorsun cok merak ediyorum o da en az senin kocan kadar karaktersiz bence.

Bilmiyorum su an o adam bana butun yaşadıklarımı unutturuyo konusmak iyi geliyo bana illa bana gelde demiyo kocanla konus inşallah duzelır senı üzgün gormek beni daha cok üzer dedi

Belki o adam dedıgın de fırsatcı cıkarcı bırıdır,duygusal bosluktakı kadını ihya edıp yataga atma derdındedır sadece..Yanı evlıyken hıcbırsey yapma..Biz kadınlar, erkekler gibi duygusuz olamayız..Bu senı vıcdanen zorlayabılır sonrasında pısman olabılırsın hatta belkı esın ögrenırse haklıyken haksız duruma duserek de bosanmak zorunda kalabılırsın..Hersey olabılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…