İçimin yağları eriyecek

Dün geceki kaçamakdan sonra kendime gelemedim herald ki öğlen yemeğinde dünyayi yedim.
Sabah:11.00
  • 1 dilim ekmek
  • 1 Salatalık ve
  • 5 minik domates
  • Biraz peynir
Öğlen: 15.00:kızgın::KK43::KK42:
  • 4 diyet bisküvi arasına çikolata sürülmüş
  • 2 dilim ekmek
  • Biraz salam
  • Domates
  • Peynir

Sevgili günlük dün gerçekten akşam ve sonrasında saçmaladim o yüzden yazmadım.
Bugün yemin ettim 21 gün şeker yok diye. Yemin edince tutuyorum. Ve diyete uyacagm diye.
Sabah: 11.00
  • 2 Dilim ekmek.
  • 1 kk peynir
  • Domates
  • Salatalık
  • 1 yumurta
Ara:13.30
  • 4 diyet bisküvi
  • 1 bardak sütlü kahve
  • 1 kivi
Öğlen.16.00
  • 2 dilim ekmek
  • Peynir
  • Domates
  • Salatalık

Akşam.19.30
  • 4 yk kabak yemeği
  • Yarım dilim ekmek
  • 3 yk yoğurt

Biraz önce 2 kaşık patates salatası yedim. Tadı tuzu iyi olmuş mu diye

Ben bugün öğlen biraz kaçırdım
Sabah:07.30
  • 1 yumurta
  • 1kk peynir
Ara öğün:10.30
  • 5 kuru kayısı
  • 1 ayran
Öğlen:15.15
  • Yarım katmerli:silah:
  • Bir cimdik bazlama
  • 1 elma
  • 1 domates
  • 1 salatalık
  • Biraz peyni
Akşam da daha dikkatli olmam lazım. öğün atladığım için yine fazla yedim
Buda bana ders olsun öğün atlarsam eski halime dönüyorum.
Şeker orucunun 2. günü de güzel geçti.

Akşam:22.00
1 bardak sütlü kahve
2 diyet bisküvi
Bir kaşık patates salatası
Bir kaşık rus salatası.
Şunu fark ettim. diyetin dışında birşey yersem o günü bozuyorum bu nedenle diyet dışında birseyyemeyecegim .Şeker orucunda 2. gün de gerçekten güzel geçti. Geriye kaldı 19 gun

Zayıflama diyeti yapıp kilo alan tek insan olmalıyım. Bugün de 81.4 çıktım çok garip ya.

Sabah:07.30
  • 1 yumurta
  • Biraz peynir
  • 1 domates
  • 1 salatalık
  • 2 dilim çok tahıllı ekmek
  • 2 Bardak su. Biri limonlu

Akşam:22.00
1 bardak sütlü kahve
2 diyet bisküvi
Bir kaşık patates salatası
Bir kaşık rus salatası.
Şunu fark ettim. diyetin dışında birşey yersem o günü bozuyorum bu nedenle diyet dışında birseyyemeyecegim .Şeker orucunda 2. gün de gerçekten güzel geçti. Geriye kaldı 19 gun

günaydın cnm şeker orucun da diyette olsa bence bisküvi ile helede saat 22 de kilo alırsın tabi ki ;)

günaydın cnm şeker orucun da diyette olsa bence bisküvi ile helede saat 22 de kilo alırsın tabi ki :KK66:
Haklısın aslında canım. 22 de birşeyler yemek belki de kilo aldırıyor. ama saat 2 de uyumustüm sorun olacağını düşünmemiştim

Ara öğün: 11.00
  • 5 kayısı
  • 1 ayran

selam;
dün akşam hüsrana uğrayıp da evdeki baskülün 2 kg eksik tarttığını öğrenen ben bugün itibariyle yediklerimi daha da azaltmış durumundayım. Zaten dikkat ediyordum ama bu defa günlük kalori miktarımı daha aza çektim. kullandığım bir site var onunla ilgili kalori sayımı yapıyorum. ama bu sayfa da sizlerle birlikte motive olmak da fena olmazdiye düşündüm ve yediklerimi bende günlük buraya yazmaya çalışacağım. İnşallah en kısa zamanda kilolarımızı veririz..

66,8 kilo olarak başladım güne.
kahvaltıda
2 dilim ekmek arasında beyaz peynir yedim işe geç kalınca tabi kahvaltı yapamadım tam olarak
ara öğün (ara öğün 09:00-12:00 arasını kapsıyor )
1 adet nescafe + 5 kavrulmamış badem + şekersiz çay + bikti çayı
öğle
1 keçpe şehriye çorbası
mor lahana salatası
yarım porsiyon et döner
1 bardak ayran

bu saate kadar 2 adet 500ml lik su içtim :)

hedefim 60 kilo
öğle yemeğim biraz fazla gibi ama benim kilo almamda en büyük etken akşam yemeği ve sonrasındaki aburcubur..onu kesmek diğer bir hedefim. hadi bize kolay gelsin :)

hedefim 60 kilo
öğle yemeğim biraz fazla gibi ama benim kilo almamda en büyük etken akşam yemeği ve sonrasındaki aburcubur..onu kesmek diğer bir hedefim. hadi bize kolay gelsin :)
Canım benim diyetişyen tıpkı senin öğlen yemeği gibi vermişti öğlen yemeğini ve gerçekten o diyete uyunc vermiştim kiloyu. ama çalıştığım için öğlen yemek yemek sorun oldu. Başka bir diyetisyene gittim. Onun verdiği diyet daha basit geliyor bana ama akşamdan sonra çok kaçırıyorum bu ma dikkat edersem başarırim.

Biraz önce çeyrek elma yedim ve toplamda 2 bardak+750 milim su içtim . limonlu suyün aşırı ödem attığına bugün inandım ışte

• Beğen
Reactions: kba
akşam yemeğinde az yedikten sonra belli bir saatten sonra da yemek yemeyi kesersek kilo vereceğiz ama nerdee:D
bir bardak şekersiz çay + hurma yedim 1 adet

akşam yemeğinde az yedikten sonra belli bir saatten sonra da yemek yemeyi kesersek kilo vereceğiz ama nerdee:KK70:
bir bardak şekersiz çay + hurma yedim 1 adet
Afiyet olsun canım.

Akşam: 19.00
  • Domates ve salatalık
  • 1 parça peynirli börek
Bundan sonra birşey yemezsem yarın daha mutlu uyanacagim

İyi akşamlar.akşamüstu dişarida 40 dk.kadar yüruyuş yaptim.bugun kaçamaksiz bigun oldu şükür.sabah. bir yumurta avuç içi kadar tost biraz peynir yeşillik öglende akşamda bir kase mercimek corbasi bir tabak yogurtlu bulgurlu ispanak aralarda bir elma 4 kuru kayisi, salatalik ikindin bir ara y.yagli peynir yedim biraz.bundan sonrada bir meyve yada sadece süt icerim.yada hiç bisey acikmazsam:KK14:

İyi akşamlar.akşamüstu dişarida 40 dk.kadar yüruyuş yaptim.bugun kaçamaksiz bigun oldu şükür.sabah. bir yumurta avuç içi kadar tost biraz peynir yeşillik öglende akşamda bir kase mercimek corbasi bir tabak yogurtlu bulgurlu ispanak aralarda bir elma 4 kuru kayisi, salatalik ikindin bir ara y.yagli peynir yedim biraz.bundan sonrada bir meyve yada sadece süt icerim.yada hiç bisey acikmazsam:KK14:
Seninki de çok güzel olmuş canım hiç ekmek yemedin di sabah dışında

Back
X