Icimizdeki his...

Gxuxlsxuxm Sultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
6.201
43
156
Diğer
Bir konu hakkinda icinizde kötü bir his var....hislerinize güveniyorsunuz aslinda ama keske hislerim beni yaniltsa diye dua ediyorsunu icten ice.......:1no2:

Hic yanildigniz oldumu?.....Kötü olacak, kötü haber alacagim derken tamamiyle tersi oldumu?

Paylasirmisiniz.....

evet arada oluyo şimdi kötğ bişeyler olucak diyorum ama olmuyo yada

hiç beklemediğim bi anda oluyor bazen böyle içimde kötü bi his oluyo söküp atamıyorum

hayır o benim kuruntum diye binlerce kez tekrarlıyorum ama çok korkuyorum öyle hissettiğim anlarda...

Bazen olur sümbül sultan...hele de o konuyla ilgili daha önceden önyargım var ise yanılabilirim...
Ama tamamen o an gelişen bir olay ile ilgili hissim ise genelde doğru çıkar...

Hissiz miyim ben???:gitme:
Ne iyi ne de ne kötü hissim olmuyor olaylar karşısında..
Tabiri caizse bodoslama dalıyorum..laelaelaelaelae

Insan bazen korkularindan korkuyor degilmi arkadasim...

Bazen olur sümbül sultan...hele de o konuyla ilgili daha önceden önyargım var ise yanılabilirim...
Ama tamamen o an gelişen bir olay ile ilgili hissim ise genelde doğru çıkar...

Bendede.....ama keske dogru cikmasa bazen be betisim....keske yanilsam demeden edemiyor insan.

En güzelini yapiyorsun laalis....hic olmazsa önceden yiyip bitirmiyorsun kendini bir bakima.

He iyi böyle..
Dur bir öpüm içimden geldi.. Şeniz
Esmer doğurdu ya acayip sevinçliyim bugün heeeezemuszemus
Sonradan acaba öyle mi olacaktı,böyle mi yapardı ki diye düşünmek yerine..
Yaşayıp görüyorum..
Hissettiğimi yaşıyorum o anda..

arada oluyor canım ama ben genelde kötümserim ( hamileliğimin başından beri kendimi rahat olmaya motive eder oldum.bu bebeğimi de kaybetmeyeyim diye.kaybetmedim şükür, öbür ay doğumum var.rabbim sağsalim kucağıma almayı nasip etsin.hamilelikten sonra ne olur ama bu ara kendmi iyi düşünmeye motive ediyorum.tersi olmuyor mu oluyo ama napalım hayat.

Öp ne olur, sev beni.:1hug:..ihtiyacim var bugün buna...:çok üzgünüm:

Esmer kim ya.?

Allah anali babali büyütsün

Amin...:Saruboceq:

Dogru canim....hayat böyle birsey...

düşündüğüm şey başıma geliyor maalesef ve bunlar kötü hislerim oluyor genelde, ve enteresan bir rüya gördüysem o gün başıma mutlaka bir iş geliyor. çocukluğumdan beri bu böyle.

6. hissim çok kuvvetlidir. ıyi ya da kötü olacak her şeyi önceden tahmin ederim. Etrafımdakiler artık korkuyor benden :) Maalesef bugüne kadar hiç yanılmadım. Annemden geçmiş bu yetenek bana

oluyor gülsümüm sultanım....
diyorum ki.....kötü düşünme kötülük gelmesin........
iyi düşün......bazen hisleri bırakıp iyi düşün kötü düşün kavgası yapıyorum içimde.....
genelde kötü oluyor........üzülüyorum hayal kırıklıgı yaşıyorum........
ama iyi olunsada sevinip....
diyorum ki........iyi düşün kötü düşün ne sacma birşey.........olacak bir şey oluyorsa oluyor.......
ne düşünce nede hisler engelde olamıyor.......
manıde

evet bazen kotu bisey olucak gibi hissederim, ozellikle arabayla yola cikmadan once falan
ama hala hayattayim :)

Olacagi varsa olacaktir....dedigin gibi sen istedigin kadar iyi düsünmeye calissanda nafile duygum....:çok üzgünüm:

evet canım ya hemde nasıl çok kötü bi duygu o korkmamak istriyorum

Bende.....:1no2:

evet bazen kotu bisey olucak gibi hissederim, ozellikle arabayla yola cikmadan once falan
ama hala hayattayim :)

Allah saglikli uzun ömürler versin arkadasim....yola cikacagim zaman böyle bir hisse kapildigim oluyor benimde....

Çok nadirdir içime bir şeylerin doğması filan..
Bilmiyorum belkide çok hesaplı kitaplı yaşamadığım için hayatı..
Sadece sağlık sıhhat konusunda ben inanılmazım.ıçimde sürekli korku yaşar,sürekli tedirgin olurum.
Gerisi hikaye..Faso fiso..Önümüze gelene 3 tekme hesabı:):hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…