- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
HADİ yaO değilde. Konu sahibi şimdi çok kıymetli olacak.
Kv.sigil üzerine düşecek :)
Kaçırmak gibi saflık derken ? :)Kız! Evlendin mi?
Bu adamı kaçırmak gibi bir saflık yapmazsın umarım :) güzel haberlerini bekliyoruz.öptüm.
aferin.Kızlar yanıma geldi bulunduğu şehirden. Babam çekmiş kenara konuşmuşlar. Her bir şeyi sormuş o da anlatmış. Bin pişman bir halde. Babama yüzüğü vermiştim bu iş bitsin sen ver baba ben yüz göz olmak istemiyorum diye.
Bir baktım her şey düzelmiş (artık aralarında Ne konuştular)
Beni iş yerinden almaya geldiler beraber ailecek yemeğe gittik.
Bana kendisinin bunalımda olduğunu ve bir daha olamayacağını söyledi. Bir yandan annesi aradı.
Kızım Ne oldu Ne bitti neden evladım geliyor yanına. Bir şey varsa bu iş bozulacaksa biz de gelelim babanla konuşalım dedi.
Annemi aramış sonra ikisinin de kalbi temiz bir kötülükleri Yok. Barışsınlar demiş.
Annemde temennimiz o yönde demiş.
Nişanlım daha sonra köye gitti anne babasının yanına onları da gördü. (Babam git anneni babanı gör dedi)
Bu gitti geldiğinde düğünün bir kısım parasını babam verdi demiştim. Onuda babasından almış babamın eline verdi.
Babam tüm yürekliliği ile ilk onlar buluştu beni sevdiğine inanmış. (Babam cin gibidir)
Beni ikna etti babam bende kabul ettim. (Ama katiydim babama yüzüğü verdim sen hallet baba dedim) zaten nişanlıma da resti çekmiştim.
Barıştık şükürler olsun şuan çok iyiyiz.
Hııı bide annesi beni aradığında Yok işte beyaz eşyanı alacağız kızım Yok şu yok bu bende konu bu değil lütfen zaten oğlunuzdan öğrenmişsiniz dedim. Ona sorun hatasını söylesin dedim. Ben naz filanda yapmıyorum dedim.
Durum bu.
Bu yazdığımdan nasıl böyle bir sonuç çıkarabildiniz anlamlı değilimaferin.
evlenince görürsün de boşanmazsın yine.
bu kez cin gibi aileleriniz çocuk olunca düzelir der.
ondan sonra hiç ayrılmazsın zaten.
bu adam olmasa evde kalmış kız kurusu olacaktın. kurtuldun.
hadi gözün aydın.
Kızlar yanıma geldi bulunduğu şehirden. Babam çekmiş kenara konuşmuşlar. Her bir şeyi sormuş o da anlatmış. Bin pişman bir halde. Babama yüzüğü vermiştim bu iş bitsin sen ver baba ben yüz göz olmak istemiyorum diye.
Bir baktım her şey düzelmiş (artık aralarında Ne konuştular)
Beni iş yerinden almaya geldiler beraber ailecek yemeğe gittik.
Bana kendisinin bunalımda olduğunu ve bir daha olamayacağını söyledi. Bir yandan annesi aradı.
Kızım Ne oldu Ne bitti neden evladım geliyor yanına. Bir şey varsa bu iş bozulacaksa biz de gelelim babanla konuşalım dedi.
Annemi aramış sonra ikisinin de kalbi temiz bir kötülükleri Yok. Barışsınlar demiş.
Annemde temennimiz o yönde demiş.
Nişanlım daha sonra köye gitti anne babasının yanına onları da gördü. (Babam git anneni babanı gör dedi)
Bu gitti geldiğinde düğünün bir kısım parasını babam verdi demiştim. Onuda babasından almış babamın eline verdi.
Babam tüm yürekliliği ile ilk onlar buluştu beni sevdiğine inanmış. (Babam cin gibidir)
Beni ikna etti babam bende kabul ettim. (Ama katiydim babama yüzüğü verdim sen hallet baba dedim) zaten nişanlıma da resti çekmiştim.
Barıştık şükürler olsun şuan çok iyiyiz.
Hııı bide annesi beni aradığında Yok işte beyaz eşyanı alacağız kızım Yok şu yok bu bende konu bu değil lütfen zaten oğlunuzdan öğrenmişsiniz dedim. Ona sorun hatasını söylesin dedim. Ben naz filanda yapmıyorum dedim.
Durum bu.
+1Doldurusa gelme burada yazilanlara bakip. Buraya kalsa kimse evlenemez, mutlu olamaz. Aklina yatiyorsa evlen.
sonuçta herkesin kafası aynı değil tabi farklı yorumlar gelecek . önemli olan senin doğrusunu seçmen .Çok teşekkür ederim evet gözü korktu :) ama cidden buradaki herkese teşekkür ederim çok çok..
Çok teşekkür ederim canım sağolasın..Mutlu olmani cok isterim barismaniza sevindim. Umarim bidaha tekrarlamaz demek istiyorum ama bidefa bu duruma geldiyse iliskiniz bundan sonra cok dikatli davranmaniz gerekecektir. saygiyi kaybetmemek cok önemli. Evlendikden sonra ne yazikki hersey daha farkli boyutlara gelebiliyo tabiki bu herkez icin gecerli degil ama nisanliyken böyle davranabilen evlenince bi tik daha rahat böyle tavirlar sergileye bilio.
Nisan atmak tabiki kolay birsey degil ama inanin evlendikten sonra ayrilmak cok daha aci. kurulmus bir düzen yikip yeni bi hayata adapte olmak cok zor.
Cevremde suan arkadaslarim var ardi ardina bosanma haberlerini duydugum... sorunlar farkli olsada tek dedikleri: keske nisanliyken bu tavirlarini gördügümde seviyorum düzelir, evlendigimizde daha iyi olur demeseydim oludu.
Umarim Nisanlin hatasini anlamistir ve bu düsünce yapisini degisitirmek icin cabalar.
Mutluluklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?