İçin yanıyor son nokta bellide kızlar ben ne yapmalıyım ?

Engelledim her yerden bir daha benimle iletişime geçme dedim.

Engelledim her yerden bir daha benimle iletişime geçme dedim.

valla eline yüzüğü verdin mi orayı kaçırdım.vermediysen çok gezer peşinde.bende yuzuk atmıştım eskideen.yılllar sonra eşimi buldum...vallla sen bununla evlenırsen boşanırsın yazdım buraya

Aradı açmadım engelledim mesaj atamaz ancak bulunduğum yere gelebilir. O sırada da yüzüğü eline vereceğim. Yalnız peki hayatım Ne olacak.. şuan iyiyim kararlıyım ama ya sonra ? Ne yapacağım.. ailem arkamda ama ne yapacağım

Aman geri dönme de naparsan yap.iste sen bu saatten sonra napcam ölürüm biterim kafasında olursan zaten birakamazsin.böyle bi adam icin üzülmek hata olur .hayatını yaşa ,vakti geldiğinde zaten evleneceksin.üstelik evlilik te sandığın kadar ahım şahım birsey degil .ne kadar aşık olursan ol

Tmm..

Nişanlı şahsın annesi aradı Yok kızım neden böyle oluyor kuzum siz kendinize bakın sizi ayırmasınlar dedim oğlunuz beni çok üzüyor sürekli başımı yiyor ben böyle bir şey görmedim alttan aldım iyilik yaptım tüm samimiyetimle sevdim ama yok. Ben kafamı dinleyeceğim mümkünse ara olsun. Görüşmek istemiyorum dedim.

Ne dedi annesi peki?? ayrılmak istiyorum ben evlenmek istemiyorum desene.
Sen neden babana soylemedin ayrıca nisanlinin soylediklerini tam olarak??
Baban bunlari duysun bak seni evlendiriyomu.evlilik konusunda büyüklerin görüşü onayi cok onemli bana göre .ama sen önce dürüst olup herseyi anlatmayi dene.

O kısmı anlatmadım ama her şeyi anlattım.
Ben dedim ki Kafamı dinlemek istiyorum. Görüşmek istemiyorum oda kızım yapmayın etmeyin falan böyle konuştu.
Bende oğlunuz biraz nankör ve büyümesi lazım dedim.
Oda birbirinizi seviyorsunuz yapmayın kimseyi araya sokmayın dedi. Bende önce beni üzmeyecek özür dileyecek dedim bakalım affedebilecek miyim deidm. Oda tamam kızım dedi ağlamaklı. Yani aslında evlenmek için hazır değilim düşünmem lazım dedim. Aynen böyle

Bulmuş tabi oğlunu kakaliycak donanımlı kızı bırakır mi ayaklarina bile kapanır .
Oğluna guvenmis olsaydı benim oğluma kiz mi yok der çıkardı .bu işte bi terslik var ama ben çözemedim .ateşe yuruyorsun

Diyor ki ben oğlumu yanlış tanımışım. Ben her şeyi kapattım kaldırdım o resimleri kaldırmamış duruyor. Nişanlı fotomuzu. Bilemedim ya varya yardımlarınıza çok ihtiyacım var.

Az önce aradı yine sabahtan beri arıyor açmadım.

Barismistiniz sanki en son
Ne oldu ki sonra

Diyor ki ben oğlumu yanlış tanımışım. Ben her şeyi kapattım kaldırdım o resimleri kaldırmamış duruyor. Nişanlı fotomuzu. Bilemedim ya varya yardımlarınıza çok ihtiyacım var.
Yeterince yardım etti burda insanlar.daha ne kadar yardımcı olabiliriz ki.ayrıl hayatını mahvetme diyoruz ya iste.ama senin tamamen bitirmeye niyetin yok

valla benim kankam böyle adamla evlendi.şimdi keşke allah belamı verseydi de o gun nıkahım kıyılmasaydı dıyor daha ne diyim kuzum....bak adam 30 küsür yaşında.paranoyak bişey bu.yaşı kucuk olsa derim ki olgunlaşınca değişir.bu adamın kalıbı bu..ilerde cok uzulursun .benden söylemesi.ayrıl ayrılma sana kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…