Yüzüğü atsam mı acaba ?Ya sinirimi senin nişanlından çıkardım galiba çok pardon :)
Mesaj atarsa ne yapayım cevap vermemeyi düşünüyorumKendisinin eline dişi sinek bile değmedi zaaar..bide her halinle kabulümsün tarzı konuşma yok mu? Sanki kötü yola düşmüşsünüz de sizi çekip kurtaracak.. ay bilemedim.. evlendikten sonra çok başınızı ağrıtır bu adam maalesef. .
Ya onu söylemek benim haddim değil, yüzüğü bilemem ama çok ağır bi şekilde haddini bildirmen şart.. Herkes ayağını denk alacak arkadaş!! Hayatını kimsenin eline bırakma.. Haddini bileceğinden emin olmana bağlı her şey..Yüzüğü atsam mı acaba ?
Acele karar verme , acele karar vereceksen yapacağın nikahı ertelemek ve adamın zihniyetini çözmek olsun...Yüzüğü atsam mı acaba ?
Telefonda konuşurken canım cicim mesajlaşırken adam salağa bağlıyor.Haddini çok çok fazla aşmış! Eşimden önce kaç kişiyle görüştüm eşim hakkında tek soru sormadı. Bir defa bir ortak tanıdığımız biz sevgili yada nişanlı iken eşimin yanına gitmiş, bişeyler söyleyecek olmuş ünide tanıyordum ben , sen biliyor musun nasıl biri olduğunu vs laflar etmiş (bunu bile net anlatmadı eşim) eşim de sen haddini bil benim sevgilimin adını ağzına almak sana düşmez sen kendi işine bak deyip susturmuş, ayrılmış masadan.(bunu evlendikten aylar sonra anlattı)
Keza eşim hakkında nişanlıyken neler neler duydum, söyleyen kızlara "haberim var herşeyden rahat olun, benim için problem yok" deyip susturdum (sonra ben eşimden hesabını sordum bunların ama)
Şimdi bu 32 yaşında kazık kadar adam nasıl elin adamını senle ilgili konuşturur???? Blöf yaptım olayını ben yemedim açıkçası. Kişi ismi vermek istememiş sen "kimden ne duydun" diye sorunca bariz belli. Karakteri oturmamış, ne demek sen her halinle kabulümsün? Arızalı ürün mü alıyor neyi kabul ediyor!!!
Geçmişe böyle saplanıp kalmayı beynim almıyor. Ha dese ki seni tanıyamadım, biraz zaman tanıyalım eyvallah ama bu zihniyet çok kötü. Bu herif yarın kurar kurar üstüne saldırır , çok muhtemel.
Eşimin benden önce 1 milyar kadınla ilişkisi olsa da önemli değil. Ben şimdiye bakıyorum. Ama bir milyar kadınla ilişkisi olduğunu bilsem radarım daha açık olur, tek kadın yetecek mi , doyumsuz olacak mı diye, tanımak için daha fazla çaba gösteririm.
Açık konuşayım bu konuda çok hassasım, geçmişe saplanıp bugünü yarını zehir etmek yerine ayrılırım biter gider. Ayrıl demiyorum ama kafasındakileri çözene kadar ertele nikahı. Varsın herşey 1 sene sonra olsun, içine sine sine olsun ama
Aynen öyle uzatacağım.Acele karar verme , acele karar vereceksen yapacağın nikahı ertelemek ve adamın zihniyetini çözmek olsun...
Gerçekten mi..Sen aslında nasıl şanslı olduğunun farkında mısın ya. Evlenmene az kala böyle bişey böyle bi sinyal sana yapma diyor. Çoğu insanın bu fırsatı bile olmuyor görmek için.
Zeki de birisin bence çok seviyorum tepeme daha da bassın tavrıyla yazmamışsın bazı şeylerin farkına vararak yazmışsın ve soğumuşsun da bunlar çok güzel şeyler.
Telefonda konuşurken canım cicim mesajlaşırken adam salağa bağlıyor.Sen aslında nasıl şanslı olduğunun farkında mısın ya. Evlenmene az kala böyle bişey böyle bi sinyal sana yapma diyor. Çoğu insanın bu fırsatı bile olmuyor görmek için.
Zeki de birisin bence çok seviyorum tepeme daha da bassın tavrıyla yazmamışsın bazı şeylerin farkına vararak yazmışsın ve soğumuşsun da bunlar çok güzel şeyler.
Kendi her şeyi yapmış ve seni sorguluyor. Bu şekilde sorması çok adice. Üstelik söylemişsiniz. Dah ne duymak istiyor? Şu kadar yanağından öptüm. Şu kadar el ele tutuştuk tarzı mı? Bence ayrıl ayrılma bilemem ama nikahı ve düğünü ertele.. gerçekten her kavgada önüne gelecek çünkü. ..Mesaj atarsa ne yapayım cevap vermemeyi düşünüyorum
Evet tam da bu aslında.Kendi her şeyi yapmış ve seni sorguluyor. Bu şekilde sorması çok adice. Üstelik söylemişsiniz. Dah ne duymak istiyor? Şu kadar yanağından öptüm. Şu kadar el ele tutuştuk tarzı mı? Bence ayrıl ayrılma bilemem ama nikahı ve düğünü ertele.. gerçekten her kavgada önüne gelecek çünkü. ..
Gerçekten mi..
Cidden empati yapıyorum ben olsam şunu derdim, bana bir daha sen hayatımda olmadığın dönemle alakalı tek soru soracaksan bu iş burda bitsin. Senden önce hayatıma girmiş kişiler seni zerre kadar ilgilendirmez, sana hayatımda olmadığın dönemle ilgili tek cümle kurmak zorunda değilim. Ben geçmişten biri ile olmak istesem olurdum hiç kuşkun olmasın. Ben seni sevdim , seninle mutlu oldum ve seni seçtim. Eğer geçmişe saplanıp kalacak mutluluğumuzu saçma sapan insanlar için lekeleyeceksen, ilişkimizi geçmişi konuşarak yıpratacaksan yolun açık olsun...Telefonda konuşurken canım cicim mesajlaşırlar adam salağa bağlıyor.
En amin abarttım üstüme çok geldi çünkü şerefsizlik yalma lan dedol git dedim alttan almaya başladı sonra gurur yaptı sonra bana nasıl dersin bunları dedi yattı.
Yarın sabah ararsa mesaj atarsa ne yapayım sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?