merhaba arkadaşlar.Aslında şöyle bi bakınca senin ki de dert mi diyebilirsiniz ama herkesin derdi derler ya işte benimkide öyle.
öyleki derdim ne onu kendime bile anlatamazken burayayazmak geldi içimden.
elbet anlayan çıkar çünkü.
Benim derdim içinde bulunduğum boşluk. yaklaşık 1.5 yıldır hayatımda hiç biri yok.gerçekten aşık olmadıım sürecede olmuycak ama ben büyük bi boşluk içindeyim ygs-lys için bi senem var yavaş yava ona hazırlanıcam bırak bu boşluğu dersine çalış diyeblirsiniz ama hepsinin yeri gerçekten ayrı oluyo .17 yaşındayım ama gerçekten benim ki ergenliğin getirdiği şımarıklık fln değil çünkü yaşıma göre olgun olduğumu düşünüyorum.Bu boşluk hayatımda biri olmasını istemekten de olablir ama etrafımda hayatıma girebilicek biride yok .arkadaşlarım var ailem yanımda destekler ama benim bi yanım hep eksik.Derdimi anlatamıyorum bile mutsuzum.İçten gülemiyorum bile.ne olucak nereye kadar gidicek bu durum bilmiyorum.bişeye ihtiyacım tek bişeye ama bu ne onuda bilmiyorum.
sadece yazmak istedim
bir sevgilinin olması güzel olur tabi hazır yazda geliyo ...ya yaşına göre cok karamsar konusmussun bence en güzel yaşlarbu yaslar iyi degerlendır geri gelmiyo malesef bu arada hayatına kımseyı sen mı sokmuyorsun yoksa ilk görüşte aşık olacagın birinimi arıyosun?
Ben de aynı dertten muzdaribim. Bu belki de kimilerine göre dert değil ama bence büyük bir problem. Çünkü sana aşık bir erkeğin, her şeyi paylaşıp iyi vakit geçirdiğin bir sevgilinin yerini hiçbir şey , hiç kimse tutamıyor. Ama neden hayatımda biri yok diye düşünmek de gereksiz. 2 yıldır senin gibiyim çünkü ve bunun farkına vardım. Boşlukta hissettiğim dönemler oldu ama geçti. Bence seninki de geçici bir süreç. Kafan başka şeylerle meşgul oldukça anlayacaksın bunları düşünmenin yararı olmadığını. Daha 17 yaşındasın zaten mutlaka güzel şeyler yaşarsın üzme kendini.) Ne kadar kendini paralasan da olmayacağı varsa olmayacaktır. Ben buna en büyük örneğim. Olmayınca olmuyor. Ama bir gün olacak.
canım 18 yaşındayım bende. geçen sene yani seninle aynı yaşlardayken aynı boşluk bende de vardı. hayatıma biri girsin ona herşeyi anlatıyım o dinlesin istiyodum. hatta biçok arkadaşımda aynı durumdaydı konuşuyoduk bu konuları. hep bi eksiklik var gibi geliyodu. bence budurum ergenliğin, büyümenin, kendini yalnız hissetmek istememeniin nedeni ama inan geçiyo zamanla. hele hayatına biri girsin.. arkadaşlarınla konuş kendini yalnız hissetmezsin belki o zaman
Depresyon da olabilir.Bir psikiyatrise gidin;psikologla görüşün..Yalnız kalmayın ;ailenizle ve kız arkadaşlarınızla vakit geçirin;sevgi ortamı oluşturun;ozaman erkek arkadaş özlemini azaltırsınız.Yalnız kalındığında daha çok ihtiyaç duyuyor insan birine..
Kitap okuyabilirsiniz;gezintiye çıkabilirsiniz..
Kelin merhemi olsa başına sürer ama..Daha gençsiniz ;bunu yenersiniz..
bu boşluk birini bulmayla falan alakalı değil sanırım
bi dönem bendede olmuştu..annemi kaybettiğimdeydi..tamamen psikolojiyle alakalı..
herşeyin hayırlısı isteyin canım..
sağol arkadasım ..
olayların olumlu tarafını görmeye çalış canım..beyninin sana oyun oynamasına izin verme..
zaman en iyi ilaç oluyor bu duygulara.. geçiyor inan bana rabbim büyük acı vermesin gerisi teferruat..
Aşk istediğin vakit olmuyor, oda allahın nasip gördüğü bir duygu acele etme bu yaşını coşkuyla yaşa genç "kız olmanın bir sürü artısı var ormana bakarken ağaçlarıda gör
bende 20 yaşındayım böyleyim.ergenlikle alakası yok bence.ailede olsa arkadaşta olsa yalnızsınız.ama elbet çıkar 17 yaşındaymışsın.kader diye bir şey var .o seni bulur.takma kafana canım=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?