İçinde bulunduğum boşluk .

the long blonde: uzn sarışın evet bu benim /COLOR]

kamplara git spora git uğraştırıcak bişeyler bul kendini :) 18 yaşımdayım ne geçen sene aynı anlattığın durum bana da oldu hatta benimki daha kötü ne ders çalışmak istiyordum ne arkadaşlarla olmak...
ama hepsi geçti inan.bence en önemlisi zaman :)

Arkadaş,dost bunlar bir yere kadar.
İnsan hayatında,hayatının merkezine yerleştirebileceği birini gerçekten arıyor
Yoksa boşluğuna hissediyor kimsede dolduramıyor maalesef.
Ama yaşın daha çok genç hayırlısını iste bulacaksa hayırlısı bulsun.
Gün gelecek aşk seninde kapını çalacak merak etme.

kesinlkle dediğin gibi.Bi ilşkim olmuştu ve çok yıpranmıştım.Hla bu kşiyle aynı sınıftayız ve belkide onun mutlu olması bnm canımı sıkıyo olablir ama genede gerçekten hayatıma odak noktası yapabileceğim bişeye çoık ihtiyacım var

ama ben ne yaparsam boşluktayım bi yanım eksik nasıl dolucak ne zaman geçicek ,?

geçer cnm 1 yıl sonra geçerr senn yaşlarındayken sebepsiz yereee intiharları düşünüyordum duygusal müziklee bunalım yapıyordumm geçti hepsi hayatın zorlugunu biraz daha yaşın ilerlesin anlayınca bu sebepsiz boşlugun yaşadıklarının yanındaaa hiçbirşey oldugunu göreceksin keşkee 17 olsam geri dönsemm o deli çağlarıma diyceksinn maalesef acı gerçekler bunlarr ..şuan yaşım 29 vee keşke 17 yaşıma geri dönebilsem diyorumm yaşının tadını çıkar güzelim saçma sapan şeylere taıklmaa hayat kısaaymııııııııııııııııııışşş

yüzüyorum fırsat buldukça ama bunların benm boşluğumla alakası yok ki.benimkisi duygusal anlamda boşluk.yoksa sıkılmaktan kaynaklanan bi durum değil .s

işte kmse bulunduğu yer ve zamanın kıymetini bilmiyo.ama yapçak bişeyimizde yok ne yazıkki.17 yaşındaysanız ve boşluktaysanız hayat gerçekten çok zor :)

yüzüyorum fırsat buldukça ama bunların benm boşluğumla alakası yok ki.benimkisi duygusal anlamda boşluk.yoksa sıkılmaktan kaynaklanan bi durum değil .s

Ben de düzenli spor yapmanı tavsiye ediyorum.Can sıkıntısı için değil,fizyolojik etkileri açısından faydalıdır.Spor yapınca endorfin hormonu salgılanır.Bu hormon,aşık olunduğunda salgılanan mutluluk hormonudur :) İnsanı rahatlatır ve gevşetir,sakinleştiriciden çok daha etkilidir.Spor yapmak,aynı zamanda,enerjisini nereye kanalize edeceğini bilemeyen gençler için en uygun deşarj olma yoludur.
Sporla bedeni yorup,gevşeme sağlayabilirsin.Sanatla da ruhunu okşarsın.Mesela resim seviyorsan resim yapabilirsin veya resim kursuna gidebilirsin.Veya sevdiğin bir enstrüman çalabilirsin.
Elişi de olabilir.Ben kızlara goblen öneriyorum.Her yerde satılıyor,herkes kolayca yapabilir.Hem zevkli,hem de ortaya şık bir eser çıkıyor.

ben de 4 senedir ne asık oluyorum ne de baska bişey hayatımda o defterler kapandı gitti sanki.zaman zaman bunun eksikligini boslugunu hissetsem de bazen de etrafıma bakıyorum ilişkilere inancım yok,böylesi daha iyi huzurum yerinde diyorum.bilmiyorum artık nolucak:79:

keşke tek derdim aşk olsaydı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…