• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icınde bulunduğum huzursuzluktan nasıl kurtulurum?

Hadi zorla evlendin sende tamam dedin o kısma olan sinirimi şimdi yazıp daha da seni üzmeyeceğim ama Allahını seviyorsan herkesin kendi hayatı var zaten herkes kendi yoluna mutluluğunu yaşıyor sen neden “çevrendekilere” bu kadar takılıyosun BU HAYAT SENİN BU HAYATIN SAHİBİ SENSİN o bu şu değil..
Böyle bir hayat çekilmez eşinle konuş adama da yazık boşanmam derse kaç kurtul zararın neresinden dönersen kârdır annen baban seni düşünmemiş sen ne onları ve elalemi düşünüyorsun kimse senin gözünün yaşına bakmaz kaldır kafanı bi dik dur ya bu ne özgüvensizlik hayatına gençliğine yazık günah sevdiğinle elele mutlu gezmek varken kendine neden işkence ediyosun bunalıma girersin sağlığın etkilenir kimseyede bişey olmaz bir tek olan sana olur kimse de arkandan ağlamaz bizim yüzümüzden olduda demez bencilliği sevmem ama senin artık bencil olman şart..

Bazen olur ya hıc bişey yapamazsın bıcare beklersın ıcınde bulunduğun durumun gecmesını veya hafıflemesını beklersınız ..derdım cok agır gelıyor ne yapayım nasıl su surecı atlatayım yaaa konuşamıyorum yazamıyorum bıle su durumda arayacak tek arkadasım yok bana ıyı gelecek bır ınsan yok kendı kendıme nasıl ıyı olurum problem çözülmüyor sadece bu huzursuzluğu nasıl atlatırım ıcım doldu cok dolu
Insallah dertleriniz tez vakitte kaybolur. Cevre onemli degil ki inanin cevrem oyle kalabalik ki hepsini de cok seviyorum ama fikirleri beni hep olumsuz yonde etkiliyor. Bu yüzden tanimayan insanlarla fikirlerini paylasmak cok daha iyi geliyor. Dertlerin ne olursa olsun hepsinin bir sebebi var. Hepsi sana birsey kazandiracak. Evet icini delip gececek ama bu savastan ciktiginda akilli bir sekilde mucadele edersen kazanan sen olacaksin. Ben dua ederim Dua cok güçlü bir etki. Ve onumdeki dertleri belli ölçüde siraya dizerim. Ornegin ise mi ihtiyacim var onun ocin savasirim sonra ikincisine gecerim. Derdinizi yazsaydiniz en azindan az da olsa hafiflerdiniz. Biraz daha fikirde verebilirdik

Hadi zorla evlendin sende tamam dedin o kısma olan sinirimi şimdi yazıp daha da seni üzmeyeceğim ama Allahını seviyorsan herkesin kendi hayatı var zaten herkes kendi yoluna mutluluğunu yaşıyor sen neden “çevrendekilere” bu kadar takılıyosun BU HAYAT SENİN BU HAYATIN SAHİBİ SENSİN o bu şu değil..
Böyle bir hayat çekilmez eşinle konuş adama da yazık boşanmam derse kaç kurtul zararın neresinden dönersen kârdır annen baban seni düşünmemiş sen ne onları ve elalemi düşünüyorsun kimse senin gözünün yaşına bakmaz kaldır kafanı bi dik dur ya bu ne özgüvensizlik hayatına gençliğine yazık günah sevdiğinle elele mutlu gezmek varken kendine neden işkence ediyosun bunalıma girersin sağlığın etkilenir kimseyede bişey olmaz bir tek olan sana olur kimse de arkandan ağlamaz bizim yüzümüzden olduda demez bencilliği sevmem ama senin artık bencil olman şart..
Sagol yaaa sonunda sılkelenmemı saglayacak bır yorum olmus bu

Merhaba insan psikolojisi çok ama çok ucu açık bir konu.
Sevmiyorsanız istemiyorsaniz mutlaka bir sebebi vardır.
Oturun kendinizi dinleyin ben ne istiyorum hayattan evlilikten bir erkekten ne bekliyorum ?
Bu soruları sorun kendinize.
Cevaplarını bulmaya çalışın.
Fikirlerine güvendiğiniz bir büyüğünüzle bir arkadaşınızla konusun dertlesin.
Evlendiniz diye her şey bitmiş sayılmaz asla bu evliliği baslattiysaniz aynı şekilde pekala bitiredebilirsiniz.
Ama önce oturun kendinizi dinleyin kararınızı verin sonra gerisi geliyor zaten.

Back
X