- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
- Konu Sahibi krizantem20
-
canım benim sanki biri benim yerime duygularımı yazmış gibi okudum 10 ay oldu bekliyoruz sen gene hamile kala biliyorsun çok şükür bende oda olmadı hiç insan hiç kimseyle paylaşamıyor için için ağlıyorum içim paramparça umutsuz mutsuz aksi bir insan oldum çıktım Rabbim biranönce versin inş.bebişlerimizi :Saruboceq:
merhaba kızlar bende 4 yıllık evliyim bebeğimiz olmayınca dr a gittik malesefki sonuç azospermi..3 yıl oldu dra gideli sadece haberi ilk aldığımda ağlamıştım o günden bugüne kadar umutsuz olmamaya çalıştım zaten tedaviye falanda başlamadık...sanki korktuk sonuç alamamaktan..bugünlerde başlamak için araştırmalar yapmaya başladım...buaralar fazla dduygusallaştım araştırdıkça da hassasiyetim artıyor..teşhis konulduğundan beri 2. kez geçen akşam kendikendime oturup ağladım...artık çok üzülüyorum..içim yanıyor..bebek görünce dişlerimi sıkıyorum ağlamamak için...bunun yanısıra en yakın arkadaşım 2 aylık hamile..testi beraber yaptık dr a beraber gittik ama hissettiklerimi anlatamam...kıskanç fesat biri gibi anlaşılmaktanda ödüm kopuyor buyüzden mimiklerime bile çok dikkat etmyeeye çalışıyorum...bugünlerde hasretin acısını tarifsiz derecede yoğun hissediyorum..allah hepimizin yardımcısı olsun..
bızım bu ay 7. denememız olcak canım ama bu kadar zamnda bıle yoruldum yıprandım.2. denemede olmayınca arastrmalara basladık esımde varıkosel cıktı bende hgormonlar rahım fılmı hersey temız cıktı.esım 4. denememızden sonra amelıyat oldu.morfolojı % 2 .kotu yanı.sayıda 18 mılyon sınıra yakın.ben yumurta takıbı yaptrdım luteal faz eksıklıgı cıktı bende.yanı gec yumurtluyorum 18. gunde ve 1 hafta sonra adet oluyorum.en az 12 gun gecmelıymıs.sımdıde bu cıktı.gecen ay progestan kullandım bısı cıkmadı.bu ayda gıdıcem dr. a .ne dıycek nasıl tedavı uygulıycak bılmıyorum.durum bu.hıc hamıle kalamıycakmısım gıbı gelıyor.her gecen ay husran ve her gecen ay dahada tukenıyor umutlarım.nereye gıtsem bebek ve sorular.hadı sen yapmıyormusun.vermıyor rabbım ne yapıyım.bugunde eve gelıp agladım.hadı sende dogur dıyorlar.hamıle kalamıyorum kı.dıyemıyorum kımseyede bunu.cok uzuluyorummafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?