İçindeki hasreti durduramayanlar......

hıı tamam duymuştum süpersin walla bende alayım yarın aktardan keçiboynuzuda alcam bu ayda onu denerim :) nasıl yapcam canım bi tarif edermisin sana zahmet

ben suyu kaynatıyodum demleme gıbı yapıyodum hatta suya attıgınızda o yumruk acılıyor acık el seklınde oluyor suyun ıcınden alıp tekrar kaynatabılırsınız ertesı gun soguyunca tekrar yumruk seklınde kapanıyr.

dr a gittik cnm tekrar tüp bebek dedi...hormon değerleri normal ameliyatla sperm bulabiliriz dedi...kür olayına gelincede baya araştırmalar yaptım keçiboynuzu kürünü denemek istiyorum buaralar..

ben kurutup 3 veya 4 sefer bı yumrugu kullanıyodum suyun tadı toprak gıbı ama ıse yarasında olsun ıcerım ben.
2 bardak su kaynat kaynayınca su ocagı kapat ıcıne at otu demlensın rengı sarı olsun ıcınden otu al soguyunca ıc ertesı gn aynı otla tekrar yapabılırsın.sabah aksam ıc.

tamam canım çok sağol günde bir bardak içsem aç yada tok karna farketmez demi herseferinde yeni demlemicez demi

be ac karnına ıcıyodum sabah 1 kere demle 2 bardaklık soguk olarak gunde 2 sefer ıc ertesı gun tazesını demle.

dr a gittik cnm tekrar tüp bebek dedi...hormon değerleri normal ameliyatla sperm bulabiliriz dedi...kür olayına gelincede baya araştırmalar yaptım keçiboynuzu kürünü denemek istiyorum buaralar..

dusunmuyomusunuz tup bebek canım?
ben gecen ay asılama yaptırdım tutmadı doktor tup yapalım dedı ben ıstemedım cok erken dıye ustelık doktorlara gore hıc bır problememız yok.ama yınede olmuyor
6 7 sefer tup yaptıranları dyuyorum ustelık basarı oranları yuksek denemek ıstemıyormusunuz?
hımmm hatta senınle aynı durumda olan bı tanıdıgım vardı aklıma geldı bırden tup bebek yaptılar hamıle sımdı.

ınsallah canım.
adet tarıhlerınız ne zaman benımkı bu ayın 23 de. eger adet olursam bu ota baslayım dıyorum.

aslında düşünüyoruz ama sperm bulunamazsa diye çok korkuyorum ( bu yüzden 3 4 ay bitkisel ilaç ve kürlerle o güne hazırlanıp öyle gitmek istiyorum dr a...çünkü açıldığında bulunamayınca tekrar ameliyatı önermiyorlarmış..eşimin hormonları ultrason sonuçları falan normal olduğu için doktoru tahminine göre bişekilde dışarı atılmıyor olabilirmiş...ilk öğrendiğimizde tedaviye başlamak istemedik..ben sperm çıkmama ihtimaline kendimi hazırlayamadım bitürlü ve olayları akışına bıraktık..inş. şimdi bi aksilik çıkmazsa merkezlerle görüşmeye fikir edinmeye başlıycaz..

canım herseyın bı caresı tedavısı mutlaka var.
kendını olumsuzluga adapte etme sureklı yıpranırsın.
ınsallah olcak dıye baslayın tedavıye doktorun zaten sana olması gerekenı soyler merak etme.ınsallah hayırlısı olur.uzme kendnı.

saol cnm..inşallah hepimiz o duyguyu yaşayabiliriz:Saruboceq:

ben de bebek özlemi çekiyorum içim yanıyor artık
ilk yaptırdığımda hormonlarım iyiyidi haziranda yaptık fazla çıkanlar vardı yani değişmiş nasıl olduysa
pek büyük sorunumuz yok gibi

rahim filmide çektim 2 ay oldu 3 aylık süre bu ay dolacak 12 ay oldu daha olmadı yine adet oldum 5 gün önce tekrar yumurtlama dönemini bekliyorum ,

Allah bize de verse ne olur her kandilde dua ediyorum.

14 ekim yeni tarihim
her ay acaba ollcak mı diye sormaktan yoruldum
kendimi dinlemekten yoruldum bu ay göğüs hassasiyetim erken başladı umutlandım ramazanda rüyamda hamile olduğumu gördüm umutlandım ama yine yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…