- 13 Mayıs 2010
- 638
- 9
- 96
- Konu Sahibi krizantem20
-
canım bu azosprmı ıcın yapılcak bırsey yokmu 3 yıl olmus doktora gıdelı bı daha gıtmedınızm?
yada bunun ıcın kurler var onlardan uygulasaydınız?
dedgın gıbı bende kıskanc bırı degılımdır ama bebek haberlerı alınca ıster ıstemz sankı yuz seklım degısıyo gıbı gelıyo utanıyorum bırılerı konusurken dınlemıyomus gıbı yapıyorum onlarda ıster ıstemez bana bakıyolar.
aynen bende canım her gecen ay sankı haasret dahada artıyo dayanılmaz hale gelıyor.
dr a gittik cnm tekrar tüp bebek dedi...hormon değerleri normal ameliyatla sperm bulabiliriz dedi...kür olayına gelincede baya araştırmalar yaptım keçiboynuzu kürünü denemek istiyorum buaralar..
dusunmuyomusunuz tup bebek canım?
ben gecen ay asılama yaptırdım tutmadı doktor tup yapalım dedı ben ıstemedım cok erken dıye ustelık doktorlara gore hıc bır problememız yok.ama yınede olmuyor
6 7 sefer tup yaptıranları dyuyorum ustelık basarı oranları yuksek denemek ıstemıyormusunuz?
hımmm hatta senınle aynı durumda olan bı tanıdıgım vardı aklıma geldı bırden tup bebek yaptılar hamıle sımdı.
aslında düşünüyoruz ama sperm bulunamazsa diye çok korkuyorum( bu yüzden 3 4 ay bitkisel ilaç ve kürlerle o güne hazırlanıp öyle gitmek istiyorum dr a...çünkü açıldığında bulunamayınca tekrar ameliyatı önermiyorlarmış..eşimin hormonları ultrason sonuçları falan normal olduğu için doktoru tahminine göre bişekilde dışarı atılmıyor olabilirmiş...ilk öğrendiğimizde tedaviye başlamak istemedik..ben sperm çıkmama ihtimaline kendimi hazırlayamadım bitürlü ve olayları akışına bıraktık..inş. şimdi bi aksilik çıkmazsa merkezlerle görüşmeye fikir edinmeye başlıycaz..
canım herseyın bı caresı tedavısı mutlaka var.
kendını olumsuzluga adapte etme sureklı yıpranırsın.
ınsallah olcak dıye baslayın tedavıye doktorun zaten sana olması gerekenı soyler merak etme.ınsallah hayırlısı olur.uzme kendnı.
kızlarr adet tarıhlerınız ne zaman yakınmı???
kızlarr adet tarıhlerınız ne zaman yakınmı???
edammm+, elfkaya+ buldum sizisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?