İçindekini Söyle...

_MedceziR_

«DirenTürkiye»
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
16.931
12.185
298
İzmir
Her şeyin benim için en hayırlı şekilde sonuçlanacağını biliyorum.
İlahi güce ve adalete güvenim sonsuz.

Neden görünenler yetmiyor ,neden illa ardında hep bir şeyler arıyoruz ?
Net olmak bu kadar mı zor ?

Kalbimi resetlemek istiyorummmm :41:

çok sıkılıyorum ailemi dostlarımı özledim onlarla sohbet edip eğlenmeyi özgürce gezip dolaşmayı özledimmmmmm.........depresyona girdim sanırımm:14:

hayatın niye bazılarına hep adaletsiz davrandığını düşünüyorum. daha geçen gün bangladeş ile ilgili bir belgesel izlerken yaptığım yorumlarla dinden çıkmışımdır herhalde ama benim küçük aklım bu adaletizliği anlamıyor. niye dünyanın bir yerinde insanlar tavuk derisi yiyebilmek için birbirlerini eziyor niye 7 aylık bebeklerinin kiloları 4 kilo boyları 58 cm de dünyanın başka yerlerinde ahhlaksızlar namussuzlar sefa içinde hayat sürüyorlar. niye yanıbaşımızdaki açları evsizleri görmüyoruz niye biz insanlar mal mülk biriktirme biriktirdikçe daha çok biriktirme derdindeyiz. neden paylaşmıyoruz yarin yanağından gayrı herşeyi :S

'' bir yoksul aç ise, bunun nedeni, zenginin zevk ve sefa içinde yaşamasıdır. nerede bir bolluk gördüysem, onun yanıbaşında mutlaka çiğnenmiş haklar görmüşümdür '' Hz. Ali.

Son düzenleme:
Ne çektin be papyooon. yıllarca vizelere, finallere hep son günde çalıştın uykusuz yorgun düştün! ee düştün de ne oldu be yavrum? :9:

Ne zaman atanacağız ya:31:.Pc başında gün geçirmekten gözlerim bozulacak

Back
X