• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden çıkamadığım problemlerimm

Burda derdimi anlatıyorum, dalga geçmek kimsenin haddi değil,hassas bir durum bu biraz empati ?

Nesi hassas allah aşkına.
Daha 21 yaşında ergenliğin sınırındasın. Muhtemeln evliliği de çocuğu da evcilik sanıyorsun. Ne hassasiyeti yani?
Gören de 40 yaşında 15 yıldır çocuk hasretiyle yanıp tutuşan kadın sanacak.

Bende anne olmayı çooookkk istiyordum ve şükürler olsun oldum. Ama inan çok yorucu ve çok fazla sorumluluğun artıyor. O yüzden acele etme bu günlerin tadını çıkar. Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin.
Tesekkurler allah bebegini sana bagislasin

Daha 21 yaşında ergenliğin sınırındasın. Muhtemeln evliliği de çocuğu da evcilik sanıyorsun. Ne hassasiyeti yani?
Gören de 40 yaşında 15 yıldır çocuk hasretiyle yanıp tutuşan kadın sanacak.[/QUOTE
Neden? Henüz hayatını yaşamadan başka bir canlıya adayacaksın hayatını. Neden yani?
Bu benim secimim

Demek istediğim tip bebek falan değil son zamanlarda doktorum pek ilgilenmiyor gibi mesela birbucuk yıl oldu bir yumurta takibi bile yapmadik
Yumurtayi takip edince hamile kalmazsin ki zaten. Ikinizin de sagligi yerindeymis zaten bu demek oluyor ki sen normal miktarda yumurta, esin de sperm uretiyorsunuz. Ne olacak da birden degisecek sperm yumurta sayiniz? Psikolojik destek al. Egitim durumun nedir canim?

Ne bileyim reglim gecikti on gun gittim ilaç verdi kullandim 10 gün olacak hala regl olmadim neler oluyo acaba? Karnım şişti iyice strese girdimm:110:
Düşük, kürtaj, doğum gibi olaylar dan sonra regl günleri bozulabilir.Çok takmayın kafanıza taktıkca inadına olmaz.Rahat olun.Hazır bebek yokken gezin tozun eşinizle bebek olunca bu günleri arıyor insan.Allah gönlünüzdekini kucağınıza versin inşallah.

bana acımak için 40 yasindami olmam gerekiyor lütfen konuyu saptirmayin. Benim secimim bu. Eğer bir fikriniz yoksa incitici yorum yapmayın

Düşük, kürtaj, doğum gibi olaylar dan sonra regl günleri bozulabilir.Çok takmayın kafanıza taktıkca inadına olmaz.Rahat olun.Hazır bebek yokken gezin tozun eşinizle bebek olunca bu günleri arıyor insan.Allah gönlünüzdekini kucağınıza versin inşallah.
çok tesekkurlerr allah razi olsunn

Merhaba kizlar
Eşimle severek birçok zorluğun ardından evlendik. 21 yaşında bir buçuk yillik evliyim,baştan beri bebek istiyoruz eşimle, erkenden anne bana olmak istiyoruz... gelelim problemlere geçen yaz artık bir türlü korunmadigimiz halde bebis olmayınca doktora gittim tahliller vs herşey yapıldı problemimiz yok eşimin sperm morfolojisi 2 çıktı bir o düşüktü ama doktorlar bu sekildede normal gebe kalinabilir diyince rahatladık... Bir yıl dolmadan tedavi oneremem dedi doktor bir yilimiz dolunca gittik,rahim filmi cekildim. O ay hamile kaldım,ama sonuç hüsran oldu. 6 haftalık dusuk yaptim... 4 ayimi ağlama krizleri psikolojik sorunlar derken böylece atlattim ama bir ay bekledikten sonra korunmadik hala birşey yok üstelik dusukten sonra bile düzenli olan reglim 55 gündür gelmiyor. Ilaç verdi doktor ilacim bitti yarin on gun olacak hala birşey yok... sizce ne yapmalıyım? Doktorum buralarda çok beğeniliyor bende seviyorum ama artık birşeyler yapması gerekmezmi yoruldum artık sizce doktormu değiştirseem ?
öncelikle kafanı bir rahatlat bu şekilde prublem edersen istesende olmaz kurtajdan sonra yaşadıkların normal gün geçtikçe dahada düzelir adet dönemlerin he bazıları 2 ay sonra bile kalabiliyor kürtajdan sonra herkesin anatomisi farklıdır acele etme.7 yıl olucak evleneli aşılama yoluyla hamile kaldım ve düşük yaptım 4 yıl önce hala tık yok yaşım 32 ben bile acele etmiyorum hatta istemiyorum üzün süredir.akışına bırakmanı tavsiye ederim.

Tesekkurler allah bebegini sana bagislasin
Amiinn canım sağol Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Ama bu kadar üzme kendini başka şeylerle kafanı dağıt. Ablamın da bu şekilde 8 ay olmadı. Sonra stres yapmadığı ve beklemediği ay hamile kaldı. Acele etme olur inşallah.

canım Allah yeniden nasip eder inşallahta sende bu stres varken daha geç olur ne bu stres sıkıntı olur acele etme

Beni ve seçimlerimi yargilamadan yorum yapın lütfen... ne kadar hasretle yanip tutuştuğum seni baglamazz

Canim bende fikrimi yazmak istedim tabiki karar senin. Ben 27yasima girdim esim 31. 26haftalik hamileyim ama haladaha cok erken oldugunu dusunuyorum tabiki isteyerek oldu esimle karar verip emin oldugumzda yaptik bebegimizi. Ama simdiden bile cok fazla sorumluluk basladi dogumdan sonrasini dusunemiyorum . Esim benle ayni yasta olsaydi 30a kadar beklerdim. Bence biraz daha erteleyebilirsin gezin dolasin tadini cikarin :)

Amiinn canım sağol Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Ama bu kadar üzme kendini başka şeylerle kafanı dağıt. Ablamın da bu şekilde 8 ay olmadı. Sonra stres yapmadığı ve beklemediği ay hamile kaldı. Acele etme olur inşallah.
inşallah canım. Benimki acele değil aslında korku. Ya olmazsa diye korkularim vvar

Canim bende fikrimi yazmak istedim tabiki karar senin. Ben 27yasima girdim esim 31. 26haftalik hamileyim ama haladaha cok erken oldugunu dusunuyorum tabiki isteyerek oldu esimle karar verip emin oldugumzda yaptik bebegimizi. Ama simdiden bile cok fazla sorumluluk basladi dogumdan sonrasini dusunemiyorum . Esim benle ayni yasta olsaydi 30a kadar beklerdim. Bence biraz daha erteleyebilirsin gezin dolasin tadini cikarin :)
Işte ne bileyim herkesin hayat şartları aynı değil... allah size ve bebeginize güzel bir hayat yasatsinn

Back
X