- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi LoLibobcuuu
insanın kendine ettiği zulmü,cümle alem birleşse yapamazmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6-7ay öncesinde kaldı dayak olayları. ama onun geninde oluştu bir kere.. 6-7ay boyunca yapmamış olması yapmayacağı anlamına da gelmez. Allah doğulunun şerli olanlarından korusun..
6-7ay öncesinde kaldı dayak olayları. ama onun geninde oluştu bir kere.. 6-7ay boyunca yapmamış olması yapmayacağı anlamına da gelmez. Allah doğulunun şerli olanlarından korusun..
bi kere evli değilsiniz yalnızca seks yapıyorsunuz ve aranızda dini nikah kıyarak buna kılıf uydurmuşsunuz ( dini nikahın da böyle gizli tutulduğu durumda bir geçerliliği yok)
hadi bunu geçtim başka kadına ve ağzınızdan burnunuzdan kan gelinceye kadar dayak yemeye razı oluyorsunuz. kendinize bunu layık görüyorsanız devam edin, görmüyorsanız ayrılın. başka seçenek maalesef yok. o adam iki dünya bir araya gelse düzelmez.
Bir de ailenin muhafazakarlığından bahsediyorsun, ayrılırsan üzüleceklerinden bahsediyorsun. Sana bir şey diyim mi benim ailem bildiğin türk ailesi dindar falan değil ama dini nikah da bilmeyiz biz yapmadık. Üniversiteden mezun olduğum yıl erkek arkadaşımı ailemle tanıştırmak istedim. Babama açtım bu konuyu. Babam kimdir nedir necidir diye sormadı. Ne zaman evleniceksin dedi. 2 yıl içinde diyince o zaman kapı dışarı çıkmak yok 2 yıl gözümün önünde bu adamla mı gezicen diye olay çıkardı evde. 2 yıl boyunca para biriktirmeyi planlıyorduk ikimiz de işe yeni başlamıştık çünkü.
Biz de mecburen hemen evlendik. Yoksa babam hayatımı cehenneme dönüştürücekti söylediğime pişman etti. Babamın dinle hiç alakası yok.Yeri gelir karşılıklı içeriz. Ama türk babası işte flört olayına geçemedi adam yani... ve üniversite boyunca çıktığımızı bile bilmiyo. Ona söylediğimde yeni tanışmıştık sanıyo. Yeni tanıştığımı düşündüğü adamla beni 3 ay içinde evlendirdi babam. sırf flört etmiyim diye.
Sen babanın gözü önünde 3-4 yıl bir adamla berabersin. Baban daha yeni yeni artık istemeye gelsinler diye söyleniyor. Sen o babaya ayrıldığını söylemeye mi korkuyosun. Bırak allah aşkına pamuk şekeri gibi baban varmış kızım. Sen çık babanın karşısına beni dövdü ve aldattı de bakalım babacın napıyo o ş..siz herife. Hepsi arkanda durur emin ol.
hee bundan sonra hayatına girecek kişiyle ilgili de endişe içindesin yaa, inan bana biri girer hayatına seni o kadar sverr ki hiç sormaz bile daha önce kimlerle beraber oldun, hayatına kim girdi ne yaşadın die. hee sorarsa da bi sevgilim vardı beraber oldum yanlış yaptım yada dogru yaptım arkasındayım dersin neyse ne.. seni gerçekten seven için bu zaten bi sorun deildir, şimdi işin o aşamasını hiç düşünme.. adının çıktıgını falan düşünürse de ailen varsın düşünsünler, sen onlara gerçekten neler yasadıgının bi kısmını bile anlatınca inan o kısmı umursamazlar bile. babam da ilk başta nişanım atıldı die çok tereddutte kaldı ama yaşadıklarımı nelerle ugrastıgımı bi fark etti bu sefer neden ben o kadar şeyi yaşarken yanımda olamadı fark edemedi die kendini suçladı, hiç de düşünmedi kızım nişanı attı elalem ne diyecek die. babalar kızlarını çok sever korur, seninki de öledir die umuyorum, bence ailenle paylaşarak başla gerisi kendiliginden gelecektir. yeter ki bi adım at artık, geçen zamanına yazık![]()
Seks'i yasallaştırmışsınız işte. Hepsi bu.
Adam için adam demek yanlış olur belki ama kurtulduğunuza şükür edeceğinize halen neyin peşindesiniz anlamadım.
kadının ayrılcağı yoksa bu mesajından korkup ayrılır![]()