Merhaba kızlar. Size olayı başından anlatmak istiyorum. Bundan yaklaşık 6 ay önce sınavlarım yoğun olduğu için sevgilimden ayrılmak zorunda kalmıştım. Ama yeniden bir araya gelmiştik. Şimdide o benden ayrıldı. Ortak arkadaşlarımız var. Onlardan duydum. ''Ben onu çok seviyorken o benden ayrılmıştı'' demiş onlara. Şimdi de intikam için ayrıldı benden desem, olamaz. Çünkü bana bakarken resmen gözlerinin içi gülüyordu. Bana nasıl güzel laflar ediyordu. Herkese beni çok sevdiğini söylüyordu. Başlarda çok iyiydi ilişkimiz. Bir kaç gün sonra çok değişti. Artık bazı aralar mesaj atıyordu. 2 gün içinde, bir insan nasıl böyle değişebilir kızlar? Evet 2 günde bu hale gelmiştik. Mesajlarıma cevap vermediği bile oluyordu. Bende ''beni sevmiyor musun?'' diye sorduğumda ''hayır seni seviyorum, saçmalama'' diyordu. Biraz zaman sonra ayrılmak istediğini söyledi. Bende engel olmadım. Ama günlerim gece oldu o derece kötü durumdayım. Şimdide yeni bir kızla konuşuyormuş. Kızın ona karşı bir ilgisi yok, havadan sudan konuşuyorlarmış ama yinede eski sevgilim mesaj atıyormuş ona. Aynı okuldayız. Okulda bana bakıyor. Göz göze geldiğimizde öyle bir bakıyor ki, içim acıyor gerçekten. Sürekli bakıyor, ben ona baktığım zamanda kafasını çeviriyor. Ayrılalı 1 ay oldu kızlar. Ama ben hala unutamadım. Hep bir umut vardı içimde yeniden çıkarız diye ama artık ne yapacağımı bilmiyorum. Aklıma geldikçe ağlıyorum. Her gün gördüğüm birini nasıl unutabilirim ki ben? Unutmalı mıyım yoksa sizce yeniden olabilir mi? Nasıl unutacağım? Yardımcı olun lütfen, yalvarıyorum size. Okuduğunuz için çok teşekkürler.