- Konu Sahibi Life Garden
-
- #2.201
rica ederim canımayy inanmıyorumm çok mutlu oldum görünce ya ben
sepettekine bayıldımharikasın kuzum teşekkür ederim
zaten minicik oluşuna bayıldım ya ben minik olan herşey çok sevimli geliyor nedenserica ederim canımhepsi çok tatlı ama sepetteki daha şirin birde daha küçük galiba diğerlerinden minicik
sende miniciksinya canım ondandırzaten minicik oluşuna bayıldım ya ben minik olan herşey çok sevimli geliyor nedense
çok tatlısın sen biliyormusunsende miniciksinya canım ondandırminik olanlar daha bir sevimli masum oluyor evet
sağol canım sende çok tatlısınçok tatlısın sen biliyormusunherşeyin küçüğü sevilirmiş öyle diyorlar bitanem :)
herkes için geçerli değil demek ya da sana öyle geliyor bitanem bazen bazı şeyleri biz hissedemeyiz dışarıdan seyredenler hissederler belkide birine sorsan en çok seni sevdiklerini söylerler :)sağol canım sende çok tatlısınolabilir canım mesela çocuklardada en küçük çocuk daha çok sevilirmiş bizim ailedede en küçük benimdir mesela ama daha çok sevildiğimi düşünmüyorum açıkçası :)
aile bunlar galiba kız öndeki baba arkadaki annebunlarda çok şirin
yok canım bizim ailede ayrım yoktur yani onu demek istedim ablamıda abimide benide aynı derece sever annem babam ama bazen küçük çocuklar enküçük olduğu için daha çok seviliyor :)herkes için geçerli değil demek ya da sana öyle geliyor bitanem bazen bazı şeyleri biz hissedemeyiz dışarıdan seyredenler hissederler belkide birine sorsan en çok seni sevdiklerini söylerler :)
evet canım bencede aile ne güzel sıralanmışlar öyle art arda ya hele arkadaki ufaklıklar pek bir şirin :)aile bunlar galiba kız öndeki baba arkadaki annepek şekerler gerçekten seyretmesi ne keyifli olur bunları
belkide en çok sevmek değilde en çok ilgilenmek diyelim ona bitanem hani küçük çocuklar ilgiye muhtaç olduklarından dışarıdan farklı görünüyordur belkide olabilir mi:)yok canım bizim ailede ayrım yoktur yani onu demek istedim ablamıda abimide benide aynı derece sever annem babam ama bazen küçük çocuklar enküçük olduğu için daha çok seviliyor :)
hayvanları böyle aile gibi görmek pek hoşuma gidiyor ya benim harika görünüyorlar :)evet canım bencede aile ne güzel sıralanmışlar öyle art arda ya hele arkadaki ufaklıklar pek bir şirin :)
Tabiki canım ondandır bence de yoksa kimse evlat ayrımı yapmaz tabiiki :)belkide en çok sevmek değilde en çok ilgilenmek diyelim ona bitanem hani küçük çocuklar ilgiye muhtaç olduklarından dışarıdan farklı görünüyordur belkide olabilir mi:)
Hayvanlar çok sadık oluyor ailesine yaa gerçekten sahiplenme duyguları çok fazla çok güzel görünüyolar gerçekten :)hayvanları böyle aile gibi görmek pek hoşuma gidiyor ya benim harika görünüyorlar :)
kendini bilen biri zaten yapmaz yapan yapıyordur ama illaki :)Tabiki canım ondandır bence de yoksa kimse evlat ayrımı yapmaz tabiiki :)
köpekler özellikle öyleymiş duyduğuma göre ben bilemem beslemedim beslememde laf aramızda korkuyorumHayvanlar çok sadık oluyor ailesine yaa gerçekten sahiplenme duyguları çok fazla çok güzel görünüyolar gerçekten :)
aynen canım malesef yapanlarda var :/kendini bilen biri zaten yapmaz yapan yapıyordur ama illaki :)
Zaten canım köpekler insanlara çok dost oluyolar bende çok korkardım küçükken ama çok seviyorum artık ev sahibimizin bir köpeği vardı o bana sevdirdi köpekleriköpekler özellikle öyleymiş duyduğuma göre ben bilemem beslemedim beslememde laf aramızda korkuyorum
tatlılığı ile anlaşılan korkunu yenmeni sağlamış ben normalde gördüğümde yolu değiştirirdim artık yavaş yavaş yanlarından yürüyorum korkmamaya çalışarak onlar korkuyu hissedermiş korkan insan bir koku salarmış çünkü etrafa o yüzden korkmamaya çalışırım yanından geçerkenZaten canım köpekler insanlara çok dost oluyolar bende çok korkardım küçükken ama çok seviyorum artık ev sahibimizin bir köpeği vardı o bana sevdirdi köpekleri
Çok tatlıydı canım gerçekten kocaman bir kangal bembeyaz beni her gördüğünde üstüme atlardı ben tabi korkudan ölüyodum meğer sevdiği için atlıyormuş yüzümü falan yalardı :)) korktuğunu sakın belli etme bence de canım bazı köpekler çok saldırgan oluyor gerçekten onlardan bende korkuyorumtatlılığı ile anlaşılan korkunu yenmeni sağlamış ben normalde gördüğümde yolu değiştirirdim artık yavaş yavaş yanlarından yürüyorum korkmamaya çalışarak onlar korkuyu hissedermiş korkan insan bir koku salarmış çünkü etrafa o yüzden korkmamaya çalışırım yanından geçerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?