İçinden gelen bir resim ekle :)

çok tatlısın sen biliyormusun herşeyin küçüğü sevilirmiş öyle diyorlar bitanem :)
sağol canım sende çok tatlısın olabilir canım mesela çocuklardada en küçük çocuk daha çok sevilirmiş bizim ailedede en küçük benimdir mesela ama daha çok sevildiğimi düşünmüyorum açıkçası :)

herkes için geçerli değil demek ya da sana öyle geliyor bitanem bazen bazı şeyleri biz hissedemeyiz dışarıdan seyredenler hissederler belkide birine sorsan en çok seni sevdiklerini söylerler :)

herkes için geçerli değil demek ya da sana öyle geliyor bitanem bazen bazı şeyleri biz hissedemeyiz dışarıdan seyredenler hissederler belkide birine sorsan en çok seni sevdiklerini söylerler :)
yok canım bizim ailede ayrım yoktur yani onu demek istedim ablamıda abimide benide aynı derece sever annem babam ama bazen küçük çocuklar enküçük olduğu için daha çok seviliyor :)

yok canım bizim ailede ayrım yoktur yani onu demek istedim ablamıda abimide benide aynı derece sever annem babam ama bazen küçük çocuklar enküçük olduğu için daha çok seviliyor :)
belkide en çok sevmek değilde en çok ilgilenmek diyelim ona bitanem hani küçük çocuklar ilgiye muhtaç olduklarından dışarıdan farklı görünüyordur belkide olabilir mi:)

Zaten canım köpekler insanlara çok dost oluyolar bende çok korkardım küçükken ama çok seviyorum artık ev sahibimizin bir köpeği vardı o bana sevdirdi köpekleri
tatlılığı ile anlaşılan korkunu yenmeni sağlamış ben normalde gördüğümde yolu değiştirirdim artık yavaş yavaş yanlarından yürüyorum korkmamaya çalışarak onlar korkuyu hissedermiş korkan insan bir koku salarmış çünkü etrafa o yüzden korkmamaya çalışırım yanından geçerken

Çok tatlıydı canım gerçekten kocaman bir kangal bembeyaz beni her gördüğünde üstüme atlardı ben tabi korkudan ölüyodum meğer sevdiği için atlıyormuş yüzümü falan yalardı :)) korktuğunu sakın belli etme bence de canım bazı köpekler çok saldırgan oluyor gerçekten onlardan bende korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…