- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi Life Garden
-
- #2.221
evet bide kimi köpek tanımak için yanına gelirmiş koklarmış seni ben o kadara daha gelmedim yanıma gelirse kaçarım işteÇok tatlıydı canım gerçekten kocaman bir kangal bembeyaz beni her gördüğünde üstüme atlardı ben tabi korkudan ölüyodum meğer sevdiği için atlıyormuş yüzümü falan yalardı :)) korktuğunu sakın belli etme bence de canım bazı köpekler çok saldırgan oluyor gerçekten onlardan bende korkuyorum
Evet canım koklarlar bizimki afedersin poposunu kokluyordu her geleninevet bide kimi köpek tanımak için yanına gelirmiş koklarmış seni ben o kadara daha gelmedim yanıma gelirse kaçarım iştedoğru saldırgan cinsler var yinede tehlikeli bu köpek işi beslenecekse dikkat edilmeli dost canlısı köpeklerde var :) ben bu yüzden kedi diyorum ama onlarda tırmalıyor köpekten zararsız yinede
kendi kendilerinede öyle yapıyor kız onlar çok gördümEvet canım koklarlar bizimki afedersin poposunu kokluyordu her geleninöyle tanıyolarmış hayvancıklar :) tabi benim için de kedilerin yeri ayrı onlar zararsız oluyor işte en fazla tırmalıyor onların kötü huyu da bu
canım boşunna dememişler insanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır diye onların anlaşma yöntemleri bu demekkikendi kendilerinede öyle yapıyor kız onlar çok gördüm
kendini öyle koruyor onlarada hak veriyorum kötü niyetli insan çok bilemez ki iyi olduğumuzu bilse yapmaz zaten
o söz ondanmış demek ay bende niye yapıyorlar ki diyordum kendi kendimecanım boşunna dememişler insanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır diye onların anlaşma yöntemleri bu demekkihayvanları biz ne kadar çok sevsekte onlara zarar veren caniler çok malesef canım onlarda bir şekilde kendilerini koruyorlar savunma mekanizması :)
aynen canımo söz ondanmış demek ay bende niye yapıyorlar ki diyordum kendi kendime
doğru sevenler olduğu kadar sevmeyenlerde var normal görmek zorundayız
Çok güzeldi ama ne güzel konuştu adam öyle :)Eki Görüntüle 1561102 Bilgisayardaki tek resim neden bu ben de bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?