- Konu Sahibi Life Garden
-
- #2.281
Aynen canım mavi benim de mavi biliyomusun çok yakışırız maviş mavişben gözlerine bittim ya onun mavi galiba pek şeker ya maşallah
öyle mi kız baya uyumlu olacaksınız belli olduAynen canım mavi benim de mavi biliyomusun çok yakışırız maviş maviş
Bence de canım :) ama çapkın olursa olmaz ben çok kıskancım bir kere paylaşamamöyle mi kız baya uyumlu olacaksınız belli oldu
yalnız dikkat et bu bebek çapkın olacak şimdiden güller vermeler falan
uslanır kız ne olacakBence de canım :) ama çapkın olursa olmaz ben çok kıskancım bir kere paylaşamam
Ben onu yola getiririm deme :)) gerçi o yirmi yaşında olduğunda ben elli olacam gözü dışarıda olması normaluslanır kız ne olacaksen he de 1 yaşında çapkınlığa veda eder o
yok kız olgun kadınlardan hoşlanır belki o dönemde her insanın olur ya kendinden büyük birinden hoşlanma zamanıBen onu yola getiririm deme :)) gerçi o yirmi yaşında olduğunda ben elli olacam gözü dışarıda olması normal
Deme kız bülent ersoydan neyim eksik benimyok kız olgun kadınlardan hoşlanır belki o dönemde her insanın olur ya kendinden büyük birinden hoşlanma zamanı
yaniiDeme kız bülent ersoydan neyim eksik benim
Elli yaşta çok fazla ne öyle nineyle torunu gibiyanii30a yakın olsa ne ki yaş 50 yaş fark olanlar var
ay çok mu kız ne olacak anne oğul oluyor nine torunda oluversinElli yaşta çok fazla ne öyle nineyle torunu gibi
Deme canım nolcak estetikle falan hallederiz hem aradaki farkı kapatırız birazay çok mu kız ne olacak anne oğul oluyor nine torunda oluversin
ajda pekkan gibi mi kızDeme canım nolcak estetikle falan hallederiz hem aradaki farkı kapatırız biraz
Eee yani 20lik genç kız gibi o kadar estetiği yaptırırsam bende öyle olurum heralde :))ajda pekkan gibi mi kızkim inanır o yaşta olduğuna
yan yana gelsek kardeş gibi dururuz kesin biz Ajdayla kuzuEee yani 20lik genç kız gibi o kadar estetiği yaptırırsam bende öyle olurum heralde :))
Yok canım sen ondan daha çıtırsındır o senin ablan gibi dururyan yana gelsek kardeş gibi dururuz kesin biz Ajdayla kuzu
evet ya en sevdiğim insan tipi :)Çok güzeldi ama ne güzel konuştu adam öyle :)
yakında oda olur kuzu ben onun ablası gibi dururumYok canım sen ondan daha çıtırsındır o senin ablan gibi durur
bende bayıldım gerçekten böyle konuşan böyle düşünen insanların sayısı azalıyor görmek mutlu etti beni :)evet ya en sevdiğim insan tipi :)
o zaman Ahmet Şerif İzgören kitaplarını öneririm hatta videoları falan var internette çok. inanılmaz naif bir insan.bende bayıldım gerçekten böyle konuşan böyle düşünen insanların sayısı azalıyor görmek mutlu etti beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?