- Konu Sahibi Life Garden
-
- #2.321
Gerçekten öyle canım hayvanlar çok duygusal oluyolar bakışlarından üzüldükleri belli oluyor bu pisicikte olduğu gibidimi çok kötü birşey olmuş ki bu kadar hüzünlü duruyor kim fark etti de çekti acaba resmini pekte masum bakmış
çok iyi dedin onu kuzu onlarında hisleri var üzülüyorlar mutlu oluyorlar ama bunu çoğu insan anlamıyor hayvan deyip geçiyor duygularını hiçe sayıyorlarGerçekten öyle canım hayvanlar çok duygusal oluyolar bakışlarından üzüldükleri belli oluyor bu pisicikte olduğu gibi(
Aynen canım onlarda insanlar gibi hatta daha duygusal belki de bir de keyfi için hayvan besleyip sıkılınca sokağa atanlar var kim bilir ne kadar üzülüyor o hayvancıklar sonraçok iyi dedin onu kuzu onlarında hisleri var üzülüyorlar mutlu oluyorlar ama bunu çoğu insan anlamıyor hayvan deyip geçiyor duygularını hiçe sayıyorlar
aynen mesela bir arkadaşın oluyor ona bağlanıyorsun sonra yok yere arkadaşlığını kesiyor üzülüyorsun demi onlarda öyle sana alışıyor benimsiyor ummadığı anda kendini bir anda sokakta buluyor ev hayatına alışmış bir kedi sokakta nasıl yaşar ki biz sokakta yaşayabilirmiyiz oda aynı bizim gibi işteAynen canım onlarda insanlar gibi hatta daha duygusal belki de bir de keyfi için hayvan besleyip sıkılınca sokağa atanlar var kim bilir ne kadar üzülüyor o hayvancıklar sonra
Aynen canım çok büyük sorumluluk kendine güvenmiyosan hiç beslemeyeceksin zaten o da senin evladın oluyor alınca nasıl ki insan evladını sokağa atamıyorsan beslediği hayvanı da atmaman lazım çok kızıyorum böyle insanlara :/aynen mesela bir arkadaşın oluyor ona bağlanıyorsun sonra yok yere arkadaşlığını kesiyor üzülüyorsun demi onlarda öyle sana alışıyor benimsiyor ummadığı anda kendini bir anda sokakta buluyor ev hayatına alışmış bir kedi sokakta nasıl yaşar ki biz sokakta yaşayabilirmiyiz oda aynı bizim gibi işte
onu zaten bir evlat gibi göreceksin öyle hareket edeceksin benimde balıklarım vardı evde tek izin balığa var diğerlerine göre çok rahat bakımı bir ara bakamadım çok ilgi istiyor akvaryum işi sonuçta balık kolayda olsa beslenmesi ilgisi yüksek onunda baktım olmayacak akvaryumcuya geri verdim gözümün önünde öldüreyim mi yazık onlarada bir kuzenim var hususi aldı keyfi ne ilgilendi ne birşey teker teker öldüler son balığını ben kurtardım çok şükür yaşadı o böyle özenipte sonradan ilgisiz bırakmak hiç normal değil madem bakamayacaksın o kediyi atma sokağa birine ver bir yuva bul öncelikleAynen canım çok büyük sorumluluk kendine güvenmiyosan hiç beslemeyeceksin zaten o da senin evladın oluyor alınca nasıl ki insan evladını sokağa atamıyorsan beslediği hayvanı da atmaman lazım çok kızıyorum böyle insanlara :/
Aynen canım sen ilgilenemeyeceğini anlayınca vermişsin en azından kuzeninin balıkları ölmüş bak bende mesela kendime güvenemediğim için beslemiyorum hayva n sonra ilgilemezsem de ölürse çok vicdan azabı çekerim nasıl ödeyeceğiz bunun vebalini sonraonu zaten bir evlat gibi göreceksin öyle hareket edeceksin benimde balıklarım vardı evde tek izin balığa var diğerlerine göre çok rahat bakımı bir ara bakamadım çok ilgi istiyor akvaryum işi sonuçta balık kolayda olsa beslenmesi ilgisi yüksek onunda baktım olmayacak akvaryumcuya geri verdim gözümün önünde öldüreyim mi yazık onlarada bir kuzenim var hususi aldı keyfi ne ilgilendi ne birşey teker teker öldüler son balığını ben kurtardım çok şükür yaşadı o böyle özenipte sonradan ilgisiz bırakmak hiç normal değil madem bakamayacaksın o kediyi atma sokağa birine ver bir yuva bul öncelikle
çok üzülürdüm ölselerdi eğer bir ara mide rahatsızlığım iyi değildi kendimle ilgilenmekten ilgilenemedim onlarlaAynen canım sen ilgilenemeyeceğini anlayınca vermişsin en azından kuzeninin balıkları ölmüş bak bende mesela kendime güvenemediğim için beslemiyorum hayva n sonra ilgilemezsem de ölürse çok vicdan azabı çekerim nasıl ödeyeceğiz bunun vebalini sonra
Aynen canım dertlerini anlatamıyolar bir konuşssalar neler diyecekler kim bilirçok üzülürdüm ölselerdi eğer bir ara mide rahatsızlığım iyi değildi kendimle ilgilenmekten ilgilenemedim onlarla
hayvan beslemek gerçekten kolay değil bide dilleri yokki şu sıkıntım var desin o yüzden ilgi yüksek olacakki fark edeceksin ne halde olduğunu ama çok iyi dost oluyorlar hayvanlar yine düşünüyorum balık beslemeyi akvaryumun yalnız balığı beta balığı var bilmem bilirmisin çok agresif ve çok güzel bir balık gözüm kaldı onda :) fazla bakıma ihtiyacı yokmuş çünkü vatanında pis sularda yetişirmiş :)
balık konusunda aşırı olmasada bilgim var merakım var onlara çünkü :)Aynen canım dertlerini anlatamıyolar bir konuşssalar neler diyecekler kim bilirbalıklar konusunda pek bilgim yok canım beslemedim hiç ama onları izlemesi huzur verir heralde insana birde rengarenk oluyorlarya insanın içi açılır onlara bakınca :)
Ne güzel bir balık canım böyle değişikmiş büyük galiba birazda süs balıkları gibi değil :)balık konusunda aşırı olmasada bilgim var merakım var onlara çünkü :)
bahsettiğim beta bu akvaryumun en yakışıklı balığı :) yanında asla kendi cinsini istemez güzelliğinin farkındadır çünkü :)
aşırı büyük değil resimde öyle çıkmış sanırım kuzu :)Ne güzel bir balık canım böyle değişikmiş büyük galiba birazda süs balıkları gibi değil :)
Çok güzelmiş gerçekten canım ben hiç düşünmedim balık beslemeyi ama izlemesi çok hoşuma gidiyor balıkları rengarenk çok güzeller :)aşırı büyük değil resimde öyle çıkmış sanırım kuzu :)
süs balıklarına oranla büyük tabi bunu besleyeceksen yalnız başına olacak yanına balık olmaz olacaksa eğer kendi cinsi değil başka cins ve büyük akvaryumda beslenecek bu kendi fazla büyük istemez diğer balıkların sağlığı için :)
Çok güzelmiş gerçekten canım ben hiç düşünmedim balık beslemeyi ama izlemesi çok hoşuma gidiyor balıkları rengarenk çok güzeller :)
evet canım erkeği daha gösterişli gerçekten :) Aklımda bulunsun canım ama benim zamanım yok işte ilgilenecek olsa zaten ilk önce kedi beslemek isterdim ama balıkta çok iyi fikir :)
bu dişisi buna pek önem vermiyorlar erkeği dikkat çeken :)
balık diğer hayvanlara göre bakımı kolay kalıyor seyretmesi çok huzur verici hele gece ışıkları kapatıp akvaryumun ışığını açınca süper oluyorlar aklında bulunsun bakımı en en kolay balık japon balığıdır ben japon beslemiştim pek nazlı nazlı süzülür onlar akvaryumda çokta uysaldır bu balık gibi deli değildir :)
kedi daha çok ilgi ister kuzucum ama balık öyle değil arada bir akvaryum temizliği o kadar :)evet canım erkeği daha gösterişli gerçekten :) Aklımda bulunsun canım ama benim zamanım yok işte ilgilenecek olsa zaten ilk önce kedi beslemek isterdim ama balıkta çok iyi fikir :)
Balık alabilirim o zaman canım fiyatları konusunda bir bilgin varmı balıkların :)kedi daha çok ilgi ister kuzucum ama balık öyle değil arada bir akvaryum temizliği o kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?