- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi Life Garden
-
- #2.301
çok teşekkürler araştırırım mutlaka kitaplarını :)o zaman Ahmet Şerif İzgören kitaplarını öneririm hatta videoları falan var internette çok. inanılmaz naif bir insan.
rica ederim :)çok teşekkürler araştırırım mutlaka kitaplarını :)
ne masum bakıyor o kedicik öyle ya Allahım çok şeker maşallahşu an ki ruh halim
kaç kaç kaç yakalayacak seni ufaklık ay çok tatlılar maşallah yaa
haha çok tatlılar deme canımkaç kaç kaç yakalayacak seni ufaklık ay çok tatlılar maşallah yaa
öyleler gerçekten üstekinin rengine bayıldım ben kuzuhaha çok tatlılar deme canım
Bende alttakine bayıldım canım malum siyah-beyazöyleler gerçekten üstekinin rengine bayıldım ben kuzu
evet alttakide çok güzel siyah beyaz asil renklerdir :)Bende alttakine bayıldım canım malum siyah-beyazkardeş heralde bu pisicikler yavru gibi duruyorlar birde
Bak canım bu da çok şirin yavru pisicik nasıl da hüzünlü bakmışevet alttakide çok güzel siyah beyaz asil renklerdir :)
kardeş olma ihtimali yüksek çünkü boyut olarak çok benziyorlar
kıyamam ben ona niye öyle bakıyor gerçektenBak canım bu da çok şirin yavru pisicik nasıl da hüzünlü bakmış
Bilmiyorum ki canım gerçekten ağladı ağlayacak gibi duruyor yavrum belki de annesi terketmiştirkıyamam ben ona niye öyle bakıyor gerçekten
yüzü düşmüş kulakları düşmüş gözleri sanki ağlamaklı duruyor
dimi çok kötü birşey olmuş ki bu kadar hüzünlü duruyor kim fark etti de çekti acaba resmini pekte masum bakmışBilmiyorum ki canım gerçekten ağladı ağlayacak gibi duruyor yavrum belki de annesi terketmiştir(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?