- 22 Nisan 2015
- 19.196
- 116.768
- 798
- Konu Sahibi Life Garden
-
- #2.401
gerçek ve içten tek sevgi bu işte angelimgerçek sevgi bu olsa gerek
katılyorum sana bitanemgerçek ve içten tek sevgi bu işte angelim
off o yeşillik ne yaa içim açıldı angelimm hadi gidelim kızz ohh orada huzur var yaamahperim hadi karadenize gidiyoruz burası tam bize göre
alıntı yap kuzum gelmiyor bana uyarıtam bize göre bebeğim karadenizin suyu hırçındır bu yüzden denize girmek için muğlayı tercih edelim anlarsın ya
tamam bebeğim sonradan farkettimalıntı yap kuzum gelmiyor bana uyarı
ahahah bilmem mi anladım anladım kuzum
karadenize valla gitmek lazım orası bambaşka bir yer gerçekten
süper olur kız yeşillikler içinde huzuru tadarız gerçektentamam bebeğim sonradan farkettim
akıllı bıdığım benim
sorma hayallerimin şehri
bitanem gel biz seninle oraya taşınalım nede güzel olur
çok tatlı deme canım yüklerken dedim mahperiii kesin buna bayılır diye ben de bayıldım zatenyerim ki ben bunu Allahım o tip ne yaa
huzur işte bize lazım olan tek şeysüper olur kız yeşillikler içinde huzuru tadarız gerçekten
bayılmam mı balım ya ahh o benim olacak şöyle koynumda uyuturum ben onuçok tatlı deme canım yüklerken dedim mahperiii kesin buna bayılır diye ben de bayıldım zaten
doğru kuzum lazım olan tek şey onuda inşallah bir şekilde halledicez huzur çokta uzak değilhuzur işte bize lazım olan tek şey
haklısın bebeğim rabbim büyük dert vermesinbayılmam mı balım ya ahh o benim olacak şöyle koynumda uyuturum ben onu
doğru kuzum lazım olan tek şey onuda inşallah bir şekilde halledicez huzur çokta uzak değil
amin kuzum bu günlerimize şükür olsunhaklısın bebeğim rabbim büyük dert vermesin
amin bitanem çok şüküramin kuzum bu günlerimize şükür olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?