- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi Life Garden
-
- #2.381
maşallah çok tatlı gerçekten
şu şekere bakın ya büyümüşte küçülmüş
yanaklarını sevesim geldimaşallah çok tatlı gerçekten
aynen canım oyuncak bebek gibi maşallah :)yanaklarını sevesim geldikız baksana elindeki kitabı ters tutmuş bide ya çok tatlı gerçekten
dimi kız maşallah diyeyim bendeaynen canım oyuncak bebek gibi maşallah :)
pengueni diyosun deme canım gerçekten öyle bazı insanlarda olmayan annelik duygusu hayvanlarda fazlasıyla var çok tatlılar gerçektendimi kız maşallah diyeyim bende
kuzu senin eklediğin resmide pek sevdim annesi çocuğunu kanatlarının altına almış ya bu hayvanlardaki annelik duygusu bambaşka birşey gerçekten
evet balım pengueni diyorum çok güzeller ya bir video var youtubede yavru kediyi alıyorlar mahsus annesi napacak diye öyle kötü niyetle değil annesi öyle çekilmiyor gitmiyor alana kadar bebeğini öyle güzel ki dur bulursam özelden atayım onu sanapengueni diyosun deme canım gerçekten öyle bazı insanlarda olmayan annelik duygusu hayvanlarda fazlasıyla var çok tatlılar gerçekten
izlemedim canım bulursan at merak ettim çok severim böyle hayvanlı videoları can onlar yaaevet balım pengueni diyorum çok güzeller ya bir video var youtubede yavru kediyi alıyorlar mahsus annesi napacak diye öyle kötü niyetle değil annesi öyle çekilmiyor gitmiyor alana kadar bebeğini öyle güzel ki dur bulursam özelden atayım onu sana
attım kuzum benim bayılacaksın sende çok güzel yaaizlemedim canım bulursan at merak ettim çok severim böyle hayvanlı videoları can onlar yaa
izledim canım bilgisayarımın azizliği sayesinde biraz zor oldu ama olsun çok güzeller yaa bayıldımattım kuzum benim bayılacaksın sende çok güzel yaa
böyle videolar bana huzur veriyor sürekli seyrederim ben hayvan videosuizledim canım bilgisayarımın azizliği sayesinde biraz zor oldu ama olsun çok güzeller yaa bayıldım
aynen canım mutluluk kaynaklarımız bizimböyle videolar bana huzur veriyor sürekli seyrederim ben hayvan videosu
aynen öyle bitanemmaynen canım mutluluk kaynaklarımız bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?