- Konu Sahibi Life Garden
-
- #2.421
ben de canım ne kadar muhtaç baksana anne sevgisine bebek daha yavru minicikbayılmam mı balım ya ahh o benim olacak şöyle koynumda uyuturum ben onu
doğru kuzum lazım olan tek şey onuda inşallah bir şekilde halledicez huzur çokta uzak değil
bizimde olsun inşallah böyle pisilerimizben de canım ne kadar muhtaç baksana anne sevgisine bebek daha yavru minicik
inşallah canım bizimde olsun böyle yavru kedilerimiz annelik yaparız biz onlara :)bizimde olsun inşallah böyle pisilerimiz
oyy yapmazmıyız yaa kucağımızdan indirmeyiz o dünkü videodaki kız gibi yapmayız bizinşallah canım bizimde olsun böyle yavru kedilerimiz annelik yaparız biz onlara :)
oyy köpüşten korkuyorum ben bide bebişin yanında içim gittiAllahım şunların masumiyetine bak
Evet canım o kız çok sinirimizi bozdu hiç ilgilenmedi pisicikle bizim olsa ilgi manyağı yapardık kediyi :)oyy yapmazmıyız yaa kucağımızdan indirmeyiz o dünkü videodaki kız gibi yapmayız biz
yok kız hiç korkulcak bir köpek değil baksana nasıl yaslanmış bebeğe bebekte ne kadar mutlu halinden çok iyi anlaşmışlar benceoyy köpüşten korkuyorum ben bide bebişin yanında içim gitti
doğru dedin kız pisicik çokta güzeldi böyle pisiye bu yapılır mıEvet canım o kız çok sinirimizi bozdu hiç ilgilenmedi pisicikle bizim olsa ilgi manyağı yapardık kediyi :)
olsun kız yinede güven olmaz normal değilyok kız hiç korkulcak bir köpek değil baksana nasıl yaslanmış bebeğe bebekte ne kadar mutlu halinden çok iyi anlaşmışlar bence
doğru dedin kız pisicik çokta güzeldi böyle pisiye bu yapılır mı
bilmiyorum ki canım aslında bir bakıma haklısın ama resimdeki köpek bana zararsız geldi nebilim ama yine de güven olmaz bebek çok küçük çünkü :/olsun kız yinede güven olmaz normal değil
yani küçücük bebek canını yakar bilmez gerçi köpekler bebeklere karşı hassas davranıyor ama hepsi öyle değildir kiaynen canım yaa çok tatlıydı pisicik :)
bilmiyorum ki canım aslında bir bakıma haklısın ama resimdeki köpek bana zararsız geldi nebilim ama yine de güven olmaz bebek çok küçük çünkü :/
ohh şuraya yatıcaksın laptopu açacaksın KK ye gireceksin rahat rahat buradan deniz manzarasıyla
Haklisin canim bir haber okumustum bir ulkede ülkeyi hatirlamiyorum kopek üç aylik bebegi oldürmüş Allah korusun suc köpektede degil tabi onlari yalniz birakan ailelerdeyani küçücük bebek canını yakar bilmez gerçi köpekler bebeklere karşı hassas davranıyor ama hepsi öyle değildir ki
ohh şuraya yatıcaksın laptopu açacaksın KK ye gireceksin rahat rahat buradan deniz manzarasıyla
hayvanlarda kıskançlık duygusuda varmış kıskandı belkide bebeği ailede suç işteHaklisin canim bir haber okumustum bir ulkede ülkeyi hatirlamiyorum kopek üç aylik bebegi oldürmüş Allah korusun suc köpektede degil tabi onlari yalniz birakan ailelerde
çok güzel manza değil mi canim tam kafa dinlemelik
aynen canim Allah korusun dikkatli olmakta fayda var :)hayvanlarda kıskançlık duygusuda varmış kıskandı belkide bebeği ailede suç işte
çok güzel ya deniz huzur veriyor insanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?