• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden gelen bir resim ekle :)

4405486_stock-photo-eyeglasses-in-the-hand-over-blurred-tree-background.webp

yaaa çok tatlı siyam dimii. ben tam kedi hastasıyım evde 1 kedim dısarda bahçede 5-6 kedim var sayı değisiyor sürekli :KK48:
Yok canim benziyor ama siyam degil... british shorthair ve british longhair kırması rengi seal point, bi tanıdığın kedileri.. yavrulamıştı birini biz sahiplendik... Benim birtanecik Leo'm da cok tatlıydı:(.... gerçi bana göre çirkin kedi yok olamaz da:D hepsi birbirinden ikramlık lokum:D

Adi da balyanak mi peki bu lokumun:dondurma:
eveet ben sahiplendiğimde 6 aylıktı aşı karnesine balyanak yazmışlar adını da biliyordu değiştrmedim. :) hic sokakta durmamış zaten bebekliğinde alınmış eve. pispis den anlamz o yüzden bal yada balyanak deyince bakar gelir :D gercekten siyama benziyor. bende schottish fold alcaktım. sonra karşıma bal yanak cıktı sahiplendim :KK200:

eveet ben sahiplendiğimde 6 aylıktı aşı karnesine balyanak yazmışlar adını da biliyordu değiştrmedim. :) hic sokakta durmamış zaten bebekliğinde alınmış eve. pispis den anlamz o yüzden bal yada balyanak deyince bakar gelir :KK70: gercekten siyama benziyor. bende schottish fold alcaktım. sonra karşıma bal yanak cıktı sahiplendim :KK200:
Sahiplenmekle iyi yapmışsın, scottish fold benim de istediğim cinsti ama benim de karşıma bu eşşek sıpası çıktı:D

Dün gece bu saatlerde...

Eklentiler

• 20190107_235412.webp
    20190107_235412.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 30
Back
X