- 22 Şubat 2016
- 2.224
- 2.148
- 133
- Konu Sahibi Life Garden
-
- #9.761
yaaa çok tatlı siyam dimii. ben tam kedi hastasıyım evde 1 kedim dısarda bahçede 5-6 kedim var sayı değisiyor sürekli
Yok canim benziyor ama siyam degil... british shorthair ve british longhair kırması rengi seal point, bi tanıdığın kedileri.. yavrulamıştı birini biz sahiplendik... Benim birtanecik Leo'm da cok tatlıydıyaaa çok tatlı siyam dimii. ben tam kedi hastasıyım evde 1 kedim dısarda bahçede 5-6 kedim var sayı değisiyor sürekli
Adi da balyanak mi peki bu lokumunbalyanak :)
eveet ben sahiplendiğimde 6 aylıktı aşı karnesine balyanak yazmışlar adını da biliyordu değiştrmedim. :) hic sokakta durmamış zaten bebekliğinde alınmış eve. pispis den anlamz o yüzden bal yada balyanak deyince bakar gelirAdi da balyanak mi peki bu lokumun
Sahiplenmekle iyi yapmışsın, scottish fold benim de istediğim cinsti ama benim de karşıma bu eşşek sıpası çıktıeveet ben sahiplendiğimde 6 aylıktı aşı karnesine balyanak yazmışlar adını da biliyordu değiştrmedim. :) hic sokakta durmamış zaten bebekliğinde alınmış eve. pispis den anlamz o yüzden bal yada balyanak deyince bakar gelirgercekten siyama benziyor. bende schottish fold alcaktım. sonra karşıma bal yanak cıktı sahiplendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?