- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
- Konu Sahibi Life Garden
-
- #1.701
ayy ne hoş bir resim ördek değil mi onlar :))
Bencede :)ayy ne hoş bir resim ördek değil mi onlar :))
çok tatlılar gerçekten maşallahBencede :)
Yaban ördeği ve ördek karışık sanırım :)
Ve hepsinin bir arada oluşu çok hoş :)çok tatlılar gerçekten maşallah
Aynen canım bu resimleri gördükçe doğanın mucizelerini daha iyi görüyorum Allah ne güzellikler yaratmış :) bu arada seninde akşamın ve her günün huzurlu olsunVe hepsinin bir arada oluşu çok hoş :)
Beğenmene sevindim tatlım akşamın huzurlu olsun...
Mesele şu ki insanoğlu kıymet bilmez ve nankör varlık bu üzücüAynen canım bu resimleri gördükçe doğanın mucizelerini daha iyi görüyorum Allah ne güzellikler yaratmış :) bu arada seninde akşamın ve her günün huzurlu olsun
Aynen canım hiç birşeyin değerini bilmiyoruz insanoğlunun doğasında var sanırım bu nankörlük elimizdekilerin değerini kaybedince anlıyoruz maalesefMesele şu ki insanoğlu kıymet bilmez ve nankör varlık bu üzücü
Amin cümlemizle beraber inşallah :)
Mal mülk palavra benim için sadece sevgi ve insanlık mühim kaybettim sandıklarımız ise bize hayatın öğretileriAynen canım hiç birşeyin değerini bilmiyoruz insanoğlunun doğasında var sanırım bu nankörlük elimizdekilerin değerini kaybedince anlıyoruz maalesef
Ne güzel söyledin canım canım mal mülk para geçici zaten bugün varsa yarın olmayabilir aynı şekilde güzellikte, bir insanın kalbi temizse vicdanlıysa kaybetmez kaybettiğini sanır ama sonunda kazanan odur Allah iyilerle karşılaştırsın herkesi :)Mal mülk palavra benim için sadece sevgi ve insanlık mühim kaybettim sandıklarımız ise bize hayatın öğretileri
Aminn bitanem amin götürebileceğimiz şu yalan dünyadan bir iyilik birde kötülükNe güzel söyledin canım canım mal mülk para geçici zaten bugün varsa yarın olmayabilir aynı şekilde güzellikte, bir insanın kalbi temizse vicdanlıysa kaybetmez kaybettiğini sanır ama sonunda kazanan odur Allah iyilerle karşılaştırsın herkesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?